Zväčšenie pier

pomocnica

lucy_lucy- tak načo si ich zväčšuješ keď to ani nie je vidno? Radšej potom maj svoje prírodné, keď v tom ani nie je viditeľný rozdiel!

lucy_lucy

Zvacsenie pier sa da urobit aj velmi jemne a nenapadne, mne to nikto neveril, kto ma nepozna, ze si davam zvacsovat pery. Je velmi dolezite vybrat si spravneho lekara, ktory vie co robi a robi to dlho. Roky chodim k Dr. Sochorovej, trosku trafena, ale mila.

Fuck you boys!

Co baby nespravia aby sa chalanom pacili.. zvacsenie prs, vypln pier, jest co najmenej aby mali dokonalu postavu,... pretoze vy chlapi nikdy ani len nezakopnete o babu ktora je obycajna, musite mat modelky. Ja by som vztah nechcel ani za milion eur denne..

neviem111111

ano, je to jej volba, ale mlade baby by sa mali naucit mat sa rady take ake su a nie stale riesit taketo voloviny. za to ze si nejaka stetka kardashianka dala dopichnut pery a teraz z toho cely svet salie a novy trend velkych pier je na svete. akoby to nebolo jedno. a tym dievcatam to vzdy aj zmeni celu tvar a vobec sa im to do tej tvare nehodi.

pomocnica

Hej, ja viem, že to vyzerá zle vždy, ale nechcela som byť veľmi priama a keď sa pre to rozhodla, tak ju ťažko odhovoríme. Ale zas keď sa bude takto cítiť lepšie, tak je to jej voľba ako sa tu už písalo.:)

peterkos

Vídavam baby so zväčšenými perami a je to podľa mňa neprirodzené a nechutné.Samozrejme je to len na Tebe

pomocnica

Len aby si to neoľutovala a nevyzerala ako Kucherenko. Lebo nie vždy sa to podarí.! A stojí to podľa mňa všade inak. vyhľadaj si kde by si si ich chcela dať zväčšiť (podľa toho čo máš najbližšie a ako dobre tam majú)a potom tam cenu určite budú písať na nete, alebo sa choď spýtať. :)