Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach

Príspevok v téme: Strach
Smutnaskareda

Ahojte.Asi takych podobnych prispevkov tu bolo mnoho ale aj tak sa potrebujem vyrozpravat.Mam 17 rokov a v živote som nemala chalana ani nič podobne..bozky,nežnosti,sex a pod...Chodim aj do spoločnosti teda na diskoteky rôzne akcie a v živote nikto nič.Ani v škole proste nikde.Neviem či je problem vo vzhlade ale chodim normalne upravena oblečená tak neviem.Podla Vás mám šancu si najst nejaku lasku, priatela?Nemam ani žiadne ktovie aké očakávania ani nič.Lebo viem že nie každy ma to štastie najst pravú lásku.Normalne sa sama za seba hanbim.Viem že niektore ženy su nedobrovolne samé aj celý život.Ako sa mam zmierit stym že nikto o mna nejavi žiaden zaujem? :((

Rastik9

Chapem tvoju situaciu, tiez som mal 17.. bol som nadrzany a nevedel co zo sebou.. a potom aj 20, 21, 22... Ja som bol panic , chodil som s partiou na chaty a tak.. Moje rovesnicky po ktorych som pokukoval si uz starsi chalani vodili na izby.. ja som len nazeral a nacuval.. a masturboval.. o to krajsie som si to potom vychutnaval..

ANGEL-DEMON

dnes už nemusíš byť v 20tke vydatá a mať 2 deti,.. aby si nedopadla ako mnohé dnešne dievčata ze tesne pred 30 su rozvedene, alebo slobodne mamičky a 2 deti na krku...a odkazane na pomoc rodičov, lebo same by to nezvládli.. otecko si zaplati vyzivne a tym jeho povinnosti koncia....

ANGEL-DEMON

maš "iba" 17 , radšej sa zameraj na svoju buducnosť, aby si nebola odkázaná na chlapa... čoskoro maturity, radšej rozmýšlaj čo po škole, či pojdeš študovať , usporiadaj si priority.. alebo pojdeš pracovať, budeš si šetriť na vlastné bývanie....atd... až ked budeš mať svoje byvanie, dobre paltenú prácu potom uplne stačíš riešiť chlapa...

Rastik9

Ja som bol panic do 22 rokov, moja manželka až do 23, a nič nám neušlo.. máme už po 40 tke, sme skvelá rodina a nehambíme sa za svoju minulosť. Môžeme sa baviť otvorene o čomkoľvek, aj o minulosti.. Dnes žijú mladí ľudia promiskuitne a sotva sa budú o svoje zážitky deliť niekedy s partnerom..

názor chlapa

Si príliš mladá na vzťahy a ver, že v tomto veku by nedopadli dobre. Máš pred sebou more času, študuj, venuj sa sebe, kamarátka, zvieratkám, nájdi si koníčky, športuj, var, skrátka rob čo ťa baví. A o iné sa nestaraj. Nikam sa neponáhľaj, všetko príde v pravý čas a bude to o to krajšie.

dlsa

Ahoj :), ved praveze skor len ty a tebe podobne maju naozaj najvacsiu sancu, najst si pravu lasku :) len bud opatrna, ak sa unahlis, zarucene sa sklames, a naozaj nepanikar do 25, este mas casu a casu :) ti ludia, co vztahy nemaju, tak potom ked ten jeden pride, o to viac sa snazia, o to viac si ho vazia atd atd. Hlavu hore :) take dievca som vzdy chcel :)

Kýčera

Dievča, dievča, ja Ti poviem, kde je pes zakopaný. Volá sa STRACH a ČAS. Máš pred sebou kopec času na všetko. Máš len sladkých sedemnásť... Ešte nie si žena a keď si budeš vytvárať vo svojej hlave takéto scenáre, čo si tu popísala, potom kľudne môžeš aj tak dopadnúť. Alebo aj inak...

Magy

mila "Smutnaskareda". Z toho mala co si o sebe popisala je tazko urcit, kde je zakopany pes. Ale podla nicku a par indicii v texte skor sudim, ze problem nebude v krase, ale sebavedomi a postoji. Ono totiz podstatne menej zalezi na fyzickej krase, nez na tom, ako zena posobi. Moze byt pekna ako obrazok, ale ked je sprosta ako rusky vojak, tak o nu nezakopne ziaden normalny chalan. Rovnako tak aj taka, co krasou velmi neoplyva - hravo to vyvazi ak posobi sebavedomo (ale nie prehnane), pritazlivo... Nepekna zena moze mat podstatne viac sexeappealu nez nejaka bezducha krasotinka. Kazdy z nas "vysiela" akesi podvedome signaly kazdy pohybom, ako sa tvari, pohybuje, chodi, sedi, vyjadruje sa, reaguje. No a samozrejme feromony, vec ktoru nikto z nas neovplyvni. To vsetko su veci, ktore sa cez pismenka posudzovat nedaju. Niet dovod zufat, mas zivot pred sebou a mozes na sebe pracovat. V com? No to ti nikto z nas nepovie. Ale povie ti to niekto z tvojho okolia, komu na tebe nezalezi. Lebo taky clovek ti povie aj neprijemnu pravdu do oci a bude mu uplne fuk, ze sa mozno za to na neho/nu budes hnevat. Kamosiek sa nepytaj, tie ti pochvalia aj to, co za pochvalu nestoji a surovu pravdu do oci ti nepovedia. Netusim aky mas denny rezim, co ta bavi, comu sa venujes. Ale vseobecne su cielavedomi ludia pritazlivejsi, nez ti, co sa pretlkaju zivotom zo dna na den a cakaju, kedy sa na nich usmeje stastie. Neusmeje. Treba mu ist naproti. ;)