Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach

Príspevok v téme: Strach
Smutnaskareda

Ahojte.Asi takych podobnych prispevkov tu bolo mnoho ale aj tak sa potrebujem vyrozpravat.Mam 17 rokov a v živote som nemala chalana ani nič podobne..bozky,nežnosti,sex a pod...Chodim aj do spoločnosti teda na diskoteky rôzne akcie a v živote nikto nič.Ani v škole proste nikde.Neviem či je problem vo vzhlade ale chodim normalne upravena oblečená tak neviem.Podla Vás mám šancu si najst nejaku lasku, priatela?Nemam ani žiadne ktovie aké očakávania ani nič.Lebo viem že nie každy ma to štastie najst pravú lásku.Normalne sa sama za seba hanbim.Viem že niektore ženy su nedobrovolne samé aj celý život.Ako sa mam zmierit stym že nikto o mna nejavi žiaden zaujem? :((

exwhyz

Ty nemáš strach, ale obavy, že čo by bolo, ak by bolo. Kebyže máš aspoň 25, tak nič nepoviem. Keď budeš o dosť staršia, tak také reči budeš vnímať ako "plač" malého dieťaťa.
Pusť si Metallicu a upokoj sa:-)
www.youtube.com
P.S. Ešte frk: Chuck Norris sa zjavil Bohu:-)

bagration

preboha, ved mas len 17 rokov :D keby toto napisala jedna 40 rocna, to by som este pochopil. Ale ty mas cely zivot pred sebou este.. najprv dospej a dostuduj, na lasku mas casu dost.