Dobrý deň. Už 6 rokov sa nemôžem zbaviť akné. Prvé "pubertálne" vyrážky sa mi na tvári začali objavovať v 12 rokoch a odvtedy mám neustále vyhádzané čelo,bradu a v poslednej dobe už aj líca. 5 rokov som chodila ku kožnej,predpisovala mi drahé krémy,mastičky,chodila som aj na laser (aby som nemala jazvy), no nič mi nepomohlo. Dokonca som už aj HAK brala-výsledok žiadny. Naposledy som si robila krvné testy,či náhodou nemám alergiu na lepok,laktózu. Laktóza vyšla pozitívne,lenže gastroenterologička mi povedala, že to ešte nič neznamená a mám si nájsť správnu dávku mliečnych výrobkov,ktorá mi neuškodí. I napriek tomu som laktózu vylúčila zo stravy a kupujem si bezlaktózové produkty.
Prosím poradťe mi. Aké vyšetrenie by som ešte mala podstúpiť, poprípade kto/čo by mi mohlo pomôcť?
Akné
The randomness of the track in slopegameplay.io keeps every run unique.
No two sessions of Slope Game feel exactly the same due to changing slopes.
This unpredictability is what adds excitement to Slope Game.
Players never know what will appear next in Slope Game.
Chápem, že dlhodobé akné napriek liečbe vie byť veľmi frustrujúce, a možno by stálo za to zvážiť ešte endokrinologické vyšetrenie alebo druhý názor u dermatológa, aby sa hľadali aj hormonálne či systémové príčiny sprunki.org