Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Čo mám robiť?
Smutny111

Ahojte, mam na vas jednu otazku. Som s priatelkou 3 roky, obaja sme dospeli ale nebyvame spolu. Vzdy sme mali pekny vztah, ale samozrejme hadky niekedy boli, vacsie aj mensie, lenze aj ak sme sa rozisli, tak do tyzdna alebo dvoch sme boli opat spolu. Posledne sme sa pohádali a ja som hrozne vybuchol, povedal som jej hnusne veci a viac som sa neozval. Viem, bola to moja vina, sice ma nahnevala jednou konkretnou vecou, o ktorej sme sa uz milion krat hadali, ale priznavam si chybu nemal som tak reagovat a bolo mi to hrozne luto... O dva dni som ja odchadzal prec na vikend a vedel som ze ona ide niekam na diskoteku. Este kym sme spolu boli, tak si vypisovala s jednym chlapcom ktory sa jej niekedy davno velmi pacil a teraz v poslednej dobe prejavil o nu zaujem. Nepovedala mi ze si s niekym pise, ale tusil som to. Tak teda kazdy sme boli niekde inde cely vikend bez kontaktu. Po tom ako som prisiel domov na mna vsetko dolahlo, tak som jej niekedy okolo 1 rano napisal a potom sme aj isli spolu von. Lenzie tie veci co som sa vonku dozvedel. Pozrel som si jej mobil a nasiel som tam sms s tym chlapcom ako sa dohaduju ze pre nu pride na aute a ze ci daju dalsi level či čo... priznala sa ze s nim isla ze odparkovali niekde ale ze sa len bozkavali nic viac. Ja viem boli sme spolu rozdení, ale boli to len 3 dni a vzdy sme sa po rozchode dali dokopy... povedzte mi co mam robit, milujem ju ale toto ma dostalo pretoze nemam ako zistit ci nieco bolo viac alebo nie. Dakujem za rozumne odpovede