Ahojte, mam na vas jednu otazku. Som s priatelkou 3 roky, obaja sme dospeli ale nebyvame spolu. Vzdy sme mali pekny vztah, ale samozrejme hadky niekedy boli, vacsie aj mensie, lenze aj ak sme sa rozisli, tak do tyzdna alebo dvoch sme boli opat spolu. Posledne sme sa pohádali a ja som hrozne vybuchol, povedal som jej hnusne veci a viac som sa neozval. Viem, bola to moja vina, sice ma nahnevala jednou konkretnou vecou, o ktorej sme sa uz milion krat hadali, ale priznavam si chybu nemal som tak reagovat a bolo mi to hrozne luto... O dva dni som ja odchadzal prec na vikend a vedel som ze ona ide niekam na diskoteku. Este kym sme spolu boli, tak si vypisovala s jednym chlapcom ktory sa jej niekedy davno velmi pacil a teraz v poslednej dobe prejavil o nu zaujem. Nepovedala mi ze si s niekym pise, ale tusil som to. Tak teda kazdy sme boli niekde inde cely vikend bez kontaktu. Po tom ako som prisiel domov na mna vsetko dolahlo, tak som jej niekedy okolo 1 rano napisal a potom sme aj isli spolu von. Lenzie tie veci co som sa vonku dozvedel. Pozrel som si jej mobil a nasiel som tam sms s tym chlapcom ako sa dohaduju ze pre nu pride na aute a ze ci daju dalsi level či čo... priznala sa ze s nim isla ze odparkovali niekde ale ze sa len bozkavali nic viac. Ja viem boli sme spolu rozdení, ale boli to len 3 dni a vzdy sme sa po rozchode dali dokopy... povedzte mi co mam robit, milujem ju ale toto ma dostalo pretoze nemam ako zistit ci nieco bolo viac alebo nie. Dakujem za rozumne odpovede
Čo mám robiť?
...okamžite si vymaž jej číslo...fotky...FB priatelstvo...začni zabúdať na ňu...už je to THE END. Nezabudni...žien je milion...a kebyže Ťa má rada, tak sa nevychrápe hneď v aute s pošukom.....takže....čisti si myseľ...nieže skočíš do dalšieho vzťahu...to nerobí dobrotu....čítaj knihy, fitko, korčule, beh,,,plaváreň...priatelia....práca.......za mesiac, možno dva, z hlavy vyfučí....nájdeš inú, tú pravú pre teba....
Smutny111
je mi to luto, kamarat. Tvrdila ti, ze nic nebolo, len bozky a to vlastne znamena, ze ti klamala a robila z teba hlupaka. Kebyze sa to nedozvies od tretej osoby, ktorej sa pochvalila, tak zijes v klamstve. Ako pise kolega predo mnou, ak raz niekto podvedie, tak odkryje uplne svoj (ne)charakter a ked ma zaludok a svedomie na neveru a klamstvo, tak tej osobe nic nezabrani v tom to urobit znova. Ked si pisal "takze tymto to asi konci" tak si dufam myslel vztah s nou.
ASI konci? tomu asi tam naozaj nerozumiem.ak nad tym este uvazujes, garantujem ti, ze ked to urobila raz, urobi to znova.
Tak ludia, ti co ste pisali, ze podviedla tak ste mali pravdu, dozvedel som sa to od jednej osoby ktorej sa ona zdoverila a ta mi to povedala, spytal som sa priatelky ci je to pravda a po dlhom presviedcani ze ak sa mi prizna tak vsetko bude v pohode sa mi priznala... takze tymto to asi konci
Dakujem vad za rady fakt si to vazim... keby to bolo take lahke na toto vsetko zabudnut a skoncit s tym.
Keby si si pisal so zenou, ktora ide po tebe, navrhol by si jej druhy level, a v tom zrazu sedi v tvojom aute niekde odparkovane, len tak by si sedel v aute, ruky by si mal dole necinne spustene, a bozkaval sa mozno hodinu? Urcite ju minimalne ohmatkal kazdy cm na tele,, a najskor aj ona jeho, len to nedokoncila,, ale nabudice bude zas dalsi level, a tam to uz dokonci. Vyj.b sa na nu! Uz ma aj zadne dvierka, to ty si pri nej uboziak. Nemas nic len ju, spamataj sa. Za chvilu odijde. Este ju neopusti, najdi si druhu, a az tak sa na nu vykasli... fakt sa spamataj, si naivny, ked si myslis, ze vsetko bude dobre, doplatis na to
neviem111111
v podstate ja sa s tvojim nazorom stotoznujem na 100%. Ja by som jej sancu nedal, to je iste. Ale chcel taku radu, ako si ju este zachranit, lebo ju miluje. Skusil som mu poradit najlepsie, ako som vedel, ale pridal som este k tomu, nech to poriadne zvazi, aby rozhodnutie ostat s nou raz este viac neolutoval. Ja by som nevedel a ani by som neodpustil, ale mozno jemu sa to nejak podari ustat este. Ale o tom nie som moc presvedceny.
"skus jej verit. Predsa ju poznas najlepsie" dovolim si s touto radou vyrazne nesuhlasit. chlapce, zachovaj si hrdost, maj svoje hranice a najdi si babu, ktora si ta bude vazit. a nie taku, ktora toto robi. ked sa takto chova a vies ze si s nim vypisovala aj pocas vztahu /a aj to ti tajila/, tak nad cim vobec este rozmyslas?
Je mi to naozaj luto, kamarat. Ja som nie preto pisal tie veci, ktore mi prisli ako protirecenia, aby som ti nejak daval nieco za vinu. Samozrejme, to si si priznal, ze casto chytas nervy. S tym naozaj musis bojovat, nielen kvoli priatelke. A nikto nema pravo nato, aby ta sudil, lebo nikto nie je v tvojej kozi. Nenazvime to posledne teda ako rozchod, ale ako rozkol a pauzu. Od nej naozaj nebolo pekne, ze rovno potom sla na diskoteku a zacala si pisat s tym druhym. Ani tie pusy, ani pikantne smsky. Ale rozhodne, co najviac prepiskla je to, ze sa ti snazila klamat, aj ked to bolo vsetko ocividne. Niektori ludia (napriklad ja) by to nikdy neodpustili. Ale co bolo, to bolo, s tym uz nikto nic nespravi. Ak vravi, ze mu uz nenapise, skus jej verit. Predsa ju poznas najlepsie. Vela ludi v zivote spravi chybu, vacsiu ci mensiu. Ale ak tej osobe dame sancu, naozaj nema vyznam sa vrtat v tom, co bolo. Lebo ak by to tak bolo a ty by si sa tym tryznil, neviem aky by malo zmysel ostavat v takom vztahu. Bud jej budes doverovat, alebo nie. Su len tieto dve moznosti, nic medzi tym. Tak si to cele preberte naposledy a ak najdete riesenie, vyrieste to a za vsetkym hrubu ciaru. Ak to nevyriesite, tak ver mi, cochvila ste v tom, v com ste boli predtym. A dalsia velka hadka uz moze byt pre vas vztah osudna. Hlavne ty si v hlave preber pre a proti a hlavne, ci jej mozes este verit. Nikto iny za teba toto rozhodnutie neurobi. Drzim palce.
Hovorim, ze boli aj vacsie aj mensie hadky, ale za cele 3 roky sme sa rozisli mozno 3x aj to tak ze sme boli do tyzdna opat spolu, bol to len taky skrat. Hovorila mi ze po tejto hadke sa uz nechcela dat dokopy so mnou, preto isla s nim. Hovori, ze to lutuje a ze naozaj nic nebolo, ze ona taka nie je, ze ma lubi... ja som chcel po nej len jednu vec, ze nech tomu chlapcovi napise ze to s nim vsetko lutuje a ze nech sa uz nekontaktujú. Neexistuje. Že ona to nejde vraj písat, ze nech jej verím ze sa s nim uz kontaktovat nikdy nebude. Samozrejme je to taky namakany buchac co pritahuje kazdu zenu. Este ked som si chcel pozriet jej telefon, tak mi ho najprv bez vahanka dala. Potom som otvoril SMS a hned mi ho zobrala z ruky. Povedal som jej ukaz mi to ze si to chcem len pozriet, lebo uz som tam videl jeho meno. A ona ze nie. Na vela mi to ukazala s vyhovorkami, ze vraj to pisala jej kamarátka, že to bolo cele zo srandy. A spravy tam neboli pekne. Jedine na co som sa zmohol bol plač nic ine. Spytoval som sa jej ze co bolo a ona ze nic ze len ked sa lucili ze dali obycajnu pusu. Potom som z nej dostal to ze sa bozkavali ked niekde odparkovali auto ale vraj ze nic viac. A z jej rozpravania zamotaneho sa vsetko dalo zistit lebo si protirečila. Potom povedala ze aj tie spravy pisala ona. Myslim si ze som bol aj ja zly, ale az toto som si nezasluzil. Ten pocit neistoty ma zerie.