Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Čo mám robiť?
Smutny111

Ahojte, mam na vas jednu otazku. Som s priatelkou 3 roky, obaja sme dospeli ale nebyvame spolu. Vzdy sme mali pekny vztah, ale samozrejme hadky niekedy boli, vacsie aj mensie, lenze aj ak sme sa rozisli, tak do tyzdna alebo dvoch sme boli opat spolu. Posledne sme sa pohádali a ja som hrozne vybuchol, povedal som jej hnusne veci a viac som sa neozval. Viem, bola to moja vina, sice ma nahnevala jednou konkretnou vecou, o ktorej sme sa uz milion krat hadali, ale priznavam si chybu nemal som tak reagovat a bolo mi to hrozne luto... O dva dni som ja odchadzal prec na vikend a vedel som ze ona ide niekam na diskoteku. Este kym sme spolu boli, tak si vypisovala s jednym chlapcom ktory sa jej niekedy davno velmi pacil a teraz v poslednej dobe prejavil o nu zaujem. Nepovedala mi ze si s niekym pise, ale tusil som to. Tak teda kazdy sme boli niekde inde cely vikend bez kontaktu. Po tom ako som prisiel domov na mna vsetko dolahlo, tak som jej niekedy okolo 1 rano napisal a potom sme aj isli spolu von. Lenzie tie veci co som sa vonku dozvedel. Pozrel som si jej mobil a nasiel som tam sms s tym chlapcom ako sa dohaduju ze pre nu pride na aute a ze ci daju dalsi level či čo... priznala sa ze s nim isla ze odparkovali niekde ale ze sa len bozkavali nic viac. Ja viem boli sme spolu rozdení, ale boli to len 3 dni a vzdy sme sa po rozchode dali dokopy... povedzte mi co mam robit, milujem ju ale toto ma dostalo pretoze nemam ako zistit ci nieco bolo viac alebo nie. Dakujem za rozumne odpovede

bagration

prepac, ale dost si protirecis. V komentari si pisal, ze ste sa len zriedka pohadali, ale v samotnej teme pises, ze "lenze aj ak sme sa rozisli, tak do tyzdna alebo dvoch sme boli opat spolu".. to znamena, ze tie hadky neboli len take malicke. Alebo ste len trucovali? Ale na tom nezalezi, nemusis odpovedat, len som to podotkol. No ale teraz k veci.. to, ze si jej brutalne vynadal a viac sa neozval, zrejme pre nu nic nove nebolo. Uz si z toho asi nerobila tazku hlavu, ked si s niekym uz aj tak dlhsie pisala. 3 dni po rozchode uz bola v naruci ineho a je jedno, ci sa len bozkavali alebo nie. To, znamena, ze vobec ju ten rozchod nezasiahol preto, lebo ta zrejme uz nelubila. Prepac mi to, nechcem ti brat iluzie, ale jedna zena (a nielen zena), ktora lubi, nie je tak rychlo s nahradou. V kazdom pripade si chcel radu. Moja rada je nerypat sa v tom zbytocne. Ak sa uz nechces trapit, tak na to skus zabudnut, inak sa z toho zblaznis. Aj tak by ti nepovedala pravdu, kebyze s nim mala aj nieco viac. Mozno nemala nic viac, ale "postup na vyssi level" znamena, ze to nieco viac planovali. Tak sa s nou porozpravaj, povedz jej, ze ju mas stale rad a pokus sa zmenit. Hlavne tie vybuchy zlosti. Hlavne sa snaz o to, aby ste sa zmenili obaja a viac spolu komunikovali a nesnas sa z nej "pacit informacie". Ked toto nezaberie a po case nepocitis zmenu, tak jednoducho je laska uz len na tvojej strane a cim skor si to uvedomis, o to mensie sklamanie ta niekedy v buducnost postretne.

normalny

Chlape prepac, ale 3 dni po rozchode, ked sa zena olizuje s inym chlapom, co ho ledva pozna, nevypoveda o nej nic dobre. A ktovie, ci to s nim netaha uz dlhsie, ked si hovoril, ze si vypisovala.

Pozri sa na to z nadhladu. Keby si to cital ako cudzi clovek o cudzich ludoch, ktory neni zainteresovany, co by si videl ?

Mozete sa este par krat schadzat a rozchadzat, ale s takou zenou to nema vyznam. Ty sa nauc ovladat - da sa to a skus to v inom vztahu. S tvojou povahou sa inak budes teraz len na kazdom kroku obracat, ci si nepise s niekym a ci ta nepodvadza. Mal si si to este overit u nej nejapadne, ze o nicom nevies, ci sa prizna a ci bude klamat. Diskotekove dievcatka nie su vhodne na trvaly partnersky vztah. Zrejme to citis teraz inak, ale to len preto, ze posobi chemia a nevies to objektivne posudit. Popracuj na sebe a skus si najst ako novy clovek slusnu zienku, co sa neoblizuje v autach s chlapmi z diskotek.

Smutny111

ANGEL-DEMON ziadal som normálne komentáre alebo rady, nie nejake nezmyselne uvahy. To je aky imaginarny vztah? Vobec nechapem ako to myslis. Ten vztah bol cely cas super, hadky su predsa v kazdom vztahu, len ja som vybusnej povahy a nedokazem to zmenit. Ale nie ze by sme sa hadali kazdy tyzden alebo kazdy mesiac to zas nie. Lenze raz za cas to pride ci uz to clovek chce alebo nie.

ANGEL-DEMON

a ja zas nechápem pre zmenu...to na čo su taketo vztahy?!
uz davno spolu nie ste,..mate len nejaky imaginárny vztah...

neviem111111

no ja by som asi nechcela byt s niekym, kto sa dva dni po rozchode vrha do naruce niekomu inemu. a kedze si s nim pisala aj pocas vztahu a nepovedala ti to, neverila by som jej, ze nebolo nieco viac. alebo ze nebolo nieco este pocas toho ako bola s tebou. osobne si myslim, ze ak sa ludia rozidu, tak nech ostanu rozideni. na tieto tisickrat obnovene vztahy neverim, este som nevidela ani jeden, ktory by vydrzal.

celebrita FB

Ešte raz sa stretnúť a porozprávať sa o tom rozumnou diskusiou a bez toho, aby ste sa nechali uniesť emóciami. Aby tam nebola výbušnosť a hádzanie tanierov a krik a bitka. Vysvetliť si, či ide o definitívny rozchod, aspoň by si vedel, na čom si, lebo však máš už svoje roky, tak nech si čím skôr nájdeš inú. To len aby si zbytočne nestrácal čas myšlienkami na niekoho, kto ťa nechce.

kokos*

Tak bud ju milujes alebo nemilujes...jednoduche nie?...nechapem ako ju mozes milovat ale sa ti nepaci co robi.. Tak ju proste nemilujes... To je cely poriadok v tvojom bordeli.