Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vystupy

Príspevok v téme: Vystupy
obycajny chalan

Ahojte,rad by som sa informoval,ci my vie niekto vysvetlit chovanie priatelky,sme spolu 2 mesiace,ona je rak vraj tazke znamenie,ale na to ja neverim ,kazdy je taky akym chce byt,bavime sa spolu ,mame spolocne zaujmy aj zaluby ale jedno co ma zaraza na nej, stale si stoji za tym ze treba byt uprimny ok,ona hadze do oci niekedy slova ktore uz hranicia s urazkami ale oki stava sa ,niekedy clovek povie slova inak ako ich chcel povedat,ale ma problemy v praci ,to jej dost dvaa zabrat co chapem dnesnej dobe prist o pracu je ,velmi tazke,ale stalo sa vam ze partnerka vam sranduje ,povie co chce ,ale vy ak zasrandujete ale bo obcas kazdy z nas ma sibalsku naladu ze sa sranduje santi alebo len tak vela smeje a ona vam koli tomu spravi, taky cirkus, urazi sa. ako keby ste jej nadavali alebo ju ponizovali a pritom nic z toho sa nestane,alebo idete do kina nesrandujete aby nahodou nebolo zle ,tak si len kupite v kine Nachos ,kedze som mal na neho chut pritom nezjedol som ho vela a ona vam spravi cirkus a urazi s aa v polke filmu vam zacne hadzat narazky ze si presadni k inym holkam ze ona trafi aj sama domov a tak v polke filmu vstanete idete rpec doveziete ju domov a ona ani bu ani bu vystupi arogantne zazela pekny vecer a na pol auta vam splechne zamysli sa nad sebou a vy pri tom neviete vlastne oco slo ekdze okrem toho ze som si kupil nachos som nic nespravil,ako ak ma porovnava s ocom alebo byvalym naco je somnou ,stale su len anrazky som klusty a neviem co ,ako mam 98 kil na 182cm,ale zasa cvicim vaha ide dole ale zasa nebudem davat do seba len salaty a neviem co vsetko ejdia zeny aby s chudli ved ,obcas si clovek moze dopriat aj nieco ine ved ak by som mal zit zdravo nesmel by som jest nic,len pointa je vtom ci s aniekto stretol s takym chovanim lebo ako byt jeden den ako macka a druhy roit cirkus je myslim onicom a ja urcite nebudem chciet zazivat toto ako su hranice odkial pokial ale take vystupy robit v druhom mesiaci naozaj neviem co si otom mysliet azena ma pritom 36r,a ked jej poviete uprimne ze je dost ubohe ,ak vas porovnava s ocom s kolegami ,aky su stihli ,ako su obleceny a neviem co, je myslim ubohe, bud mam partnera rad taky aky je a nie porovnavat ho,ako nestretol som sa s takym nikdy je to nova skusenost ,ale mam dojem ,ze je najlepsie asi utekat odtial,iked cloveka to zaboli kedze ,ked je normalna je to viac ako super, ale tie vycitky a neviem co,

obycajny chalan

a dovod jej vystupu z kina bol ze jej smrdel ten nachos,neva idem dalej nebola to zena pre mna nech hlada princa ,vztah kde by som si musel davat pozor co robim a co poviem nema zmysel

Mesačný princ

obycajny chlapec - niečo podobné som zažil a najhoršie na tom celom je ak človek tú dotyčnú naozaj ľúbi.

obycajny chlapec

Podla nej detinsky som ja,myslel som si ze ak jej slusne vysvetlim aka ja tenka hranica uprimnost urazka .pochopi ale .na vyne som ja .mam sa nad sebou zamysliet a pritom ja sceny ani provokacie som nerobil.ale zahrala sa na dokonalu ona kosom dala ona mne .kedze ja nemam uroven .tak dakujem za reakcie som rad ze existuje tale forum

lolinka

Ja som tiez myslela ze to bude nejaka nevyburena pubertacka ale aby sa zena v 36 takto spravala? Tak to uz je diagnoza. Ty si aky si, ak by aj chcela aby si sa v niecom zmenil ma ti to povedat a nie urazat sa a ty ani nevies preco. Takto sa ziadny vztah vybudovat neda. Zrejme sa jej nepacis a preco je s tebou, no niektori ludia ked nenajdu niekoho lepsieho davaju sa dokopy s niekym podla ich nazoru horsim len aby neboli sami. Ty si urcite najdes vyrovnanu zenu, ktora ta bude mat rada takeho aky si a bude si vazit co pre nu robis. Tuto zostarnutu pubertacku nechaj ist, nema to buducnost.

adr1a.

Na svoj vek je plytka a hlupa, detinska. Su to iba 2mesiace. Takze dovi dopo. Neviaz sa tam a neostavaj, kde ta nechcu, neberu ta takeho aky si, neakceptuje ta a nelubi

Ado 456

V tomto veku sa baby veľmi boja aby nezostali samé, možno vzťah z rozumu, neviem, ale takto by to po dvoch mesiacoch nemalo vyzerať. Zamilovanosť neprišla a vadia jej veci, ktoré ťažko zmeníš - viď asketická postava, keď si iný typ.

obycajny chlapec

To ano, ale ak niesom jek typ naco sa somnou davala dokopy.ale to uz vie len ona.kedze sa hra na urazenu a dnes nekomunikuje.rozhodla sa sama.

Ado 456

Má už 36, ste len na začiatku, koľko máš ty a chceš v budúcnosti deti? Ak áno, tak od nej rýchlo utekaj a hlavne deď má takúto urážlivú povahu. Neviem, ale asi nie si jej typ ak má stále narážky na tvoju váhu.