Vystupy

Príspevok v téme: Vystupy
obycajny chalan

Ahojte,rad by som sa informoval,ci my vie niekto vysvetlit chovanie priatelky,sme spolu 2 mesiace,ona je rak vraj tazke znamenie,ale na to ja neverim ,kazdy je taky akym chce byt,bavime sa spolu ,mame spolocne zaujmy aj zaluby ale jedno co ma zaraza na nej, stale si stoji za tym ze treba byt uprimny ok,ona hadze do oci niekedy slova ktore uz hranicia s urazkami ale oki stava sa ,niekedy clovek povie slova inak ako ich chcel povedat,ale ma problemy v praci ,to jej dost dvaa zabrat co chapem dnesnej dobe prist o pracu je ,velmi tazke,ale stalo sa vam ze partnerka vam sranduje ,povie co chce ,ale vy ak zasrandujete ale bo obcas kazdy z nas ma sibalsku naladu ze sa sranduje santi alebo len tak vela smeje a ona vam koli tomu spravi, taky cirkus, urazi sa. ako keby ste jej nadavali alebo ju ponizovali a pritom nic z toho sa nestane,alebo idete do kina nesrandujete aby nahodou nebolo zle ,tak si len kupite v kine Nachos ,kedze som mal na neho chut pritom nezjedol som ho vela a ona vam spravi cirkus a urazi s aa v polke filmu vam zacne hadzat narazky ze si presadni k inym holkam ze ona trafi aj sama domov a tak v polke filmu vstanete idete rpec doveziete ju domov a ona ani bu ani bu vystupi arogantne zazela pekny vecer a na pol auta vam splechne zamysli sa nad sebou a vy pri tom neviete vlastne oco slo ekdze okrem toho ze som si kupil nachos som nic nespravil,ako ak ma porovnava s ocom alebo byvalym naco je somnou ,stale su len anrazky som klusty a neviem co ,ako mam 98 kil na 182cm,ale zasa cvicim vaha ide dole ale zasa nebudem davat do seba len salaty a neviem co vsetko ejdia zeny aby s chudli ved ,obcas si clovek moze dopriat aj nieco ine ved ak by som mal zit zdravo nesmel by som jest nic,len pointa je vtom ci s aniekto stretol s takym chovanim lebo ako byt jeden den ako macka a druhy roit cirkus je myslim onicom a ja urcite nebudem chciet zazivat toto ako su hranice odkial pokial ale take vystupy robit v druhom mesiaci naozaj neviem co si otom mysliet azena ma pritom 36r,a ked jej poviete uprimne ze je dost ubohe ,ak vas porovnava s ocom s kolegami ,aky su stihli ,ako su obleceny a neviem co, je myslim ubohe, bud mam partnera rad taky aky je a nie porovnavat ho,ako nestretol som sa s takym nikdy je to nova skusenost ,ale mam dojem ,ze je najlepsie asi utekat odtial,iked cloveka to zaboli kedze ,ked je normalna je to viac ako super, ale tie vycitky a neviem co,

obycajny chalan

ona je znamenie,rak,co sa tyka vystupov klusty a neviem aky,ja si nemyslim ze som tucny ano je tam brusko,to po 30 je problem kazdeho, ale oproti obeznym ludom som ja uplne v pozadi,neprezieram sa nejem ani sladke ked obcas po zaapse si dam horalku aby som doplnil energiu,a nesedim rpi tv alebo pri chladnicke,lenze ona uz co som postrehol riesi ze jej otec je stihly cize typ cloveka kost a koza ja taky nemozem byt sportujem posilujem cize tam je aj svaloha hmota co doda na objeme,ja si nemyslim ze som klusty a ani okolie aspon co som chcel vediet ich nazor,,ale ja vyzla byt nemozem sa neda,pri sporte ,a skusam jej davat najavo ze vyvolat rozpor koli nejakym hlupym nachos,alebo ze clovek si zazartuje a pritom tym nikoho neurazi ani neponizi je trapne,a hlavne ked stale vam omiela vahu,alebo naraza na moj sluch kde mam postihnutie lebo slabsie pocujem,couz fakt hranici z urazkou, ja za to nemozem ze nemam 100%sluh,ale poslednu dobu nic nepocuvam, len kazdy jej ublizuje kazdy je taky a taky a potom hned aj ja som neviem aky,ako cakal som ,ze bude normal zena ,ale to sa neda neriesit jej vylevy ,lebo pouraza cloveka neospravedlni sa, este je to moja vina a pritom ja na to nereagujem som ticho ,neoplati sa reagovat na to,a ked potom jej poviem svoje uprimne tak uz co si dovolujem a neviem co ja mam pocit ,ze je tu skor problem ten ze nie ona je sucast stveta ale svet sa ma tocit okolo nej,skoda myslel som si ze bude to fajn vztah ked ludia sa maju ocom zhovarat maju spolocne zaujmy ale toto je myslim dost skoro vo vztahy aby sa riesili to ze partnera porovnava ,vytyka mu to a to aspon uma plati to ze miluj partnera takeho akym je a nie takeho akeho aj chem,ale ja som sa len zaujimal ci s atu niekto stretol s takym typom cloveka a ako to vyriesil ci to necha tak nech hlada dokonaleho muza alebo mu dokazal prehovorit do duse kedze ja ked to skusim sa to obrati voci mne

Ado 456

Aké je znamenie?
Ono ženy sú všeobecne veľmi náladové, hlavne keď mávajú svoje dni. Má 36 takže toto je asi jej "vada", v tom veku asi každý z partnerov má nejakú svoju vadu.
Hm, ak je až tak náladová a napriek tomu ju chceš, tak buď flegmatik, výstupy si nevšímaj, resp. neprilievaj olej do ohňa.
S vyjedaním v kine ... si pribratý a "prežieraš" sa kde sa len dá, až je hanba sedieť pri tebe. Asi tak to myslela.

LUCIA.LULU

36 ročná? skor by som čakala že toto robí nejake 15 ročne decko nevyzrete... sa s nou rozíd a ty jej pre zmenu povedz nech sa ona nad sebou zamyslí alebo ked si nevie sama so sebou rady nech zajde za odborníkom... hysterka...

bagration

ty si urcite spravil svetovy rekord v discipline "najdhsia veta". Toto je fakticky jedna takmer nekonecna veta. Velmi tazko sa to cita. Ale z toho, co som si z toho "piate cez deviate" precital, som pochopil, ze tvoja priatelka je velmi naladova. Podla toho, co opisujes, az extremne naladova. Ked toto robi uz po dvoch mesiacoch, tak ocakavaj tazky boj s jej povahou. Ja osobne by som ju davno odkopol, ale ty evidentne o nu chces este zabojovat. Jedine asi, co ti ostava, je jej na rovinu povedat, ze nemienis dalej trpiet toto vsetko a bud sa zmeni, alebo zbohom. Viac asi nemas co riesit.