Pes v posteli

Príspevok v téme: Pes v posteli
J_ana

Aký máte názor na psa v posteli? Bývame v rodinnom dome a moja 17 ročná dcéra dostala do daru čivavu. Má ju už 3 týždne, ale spí s ňou v posteli a vkuse ju má na rukách, alebo na kolenách. Nie som nadšená, ale ona tvrdí, že čivava patrí do postele.
Okrem toho má niekto skúsenosti s týmto plemenom? Vôbec nič o tomto plemene neviem, na internete sa líšia názory.... . Nie je to už šteňa, má 3 roky, vkuse niečo skrýva (jedlo), obcikáva.

J_ana

Ďakujem za vaše názory.
S upratovaním po čivave dcéra problém nemá, ona je až príliš pedantná a čistotná, čo niekedy aj preháňa. Pes je samozrejme zaočkovaný, odčervený, odčervovali sme ho už aj doma a je zdravý. Doteraz spí v posteli, lipne na dcére, vyskakuje na ňu, takže už asi toto nezmeníme.
Štve ma skrývanie maškrt a piškót, čo neviem prečo robí a taktiež si značkuje dosť často terén.

Vracám

Celebrita FB fakt nechapem ako moze dat niekto do seba vibrator no fuj. Co uz ludia neurobia.. nech by ma to usppkojilo ako chcelo aj tak nikdy!

celebrita FB

Pes patrí do búdy na dvor. Do postele radšej chlapa. Alebo vibrátor? Každá podľa svojho uváženia :)

Romi889

Mna osobne spanie so zvieratami upokojuje, lepsie sa mi zaspava ked viem ze su pri mne. Kazdy moj pes mal dovolene chodit do postele. Nemam dojem ze by to psa rozmaznavalo, ja osobne robim docasky uz 6 rokov a vzdy som si zobrala psa k seme, nie je nic krajsie ako ked sa clovek zobudi a vidi ten krasny ksichtik :-). Ja osobne ucim psa samote dost drasticky, proste zatvorim dvere a odidem na par hodin, psa nijak neodmenujem ani okolo toho nerobim ziadne vynimocnejsie ceremonie- ved je to predsa samozrejma vec ze vydrzi sam. Pred tym ho idem vybehat na hodinu na luku a je spokojny :)

adr1a.

My sme doma vzdy mavali psov. No vacsie plemena. Mam rada psy. Ale v posteli by som to nestrpela. Zas odtial potial. Treba sa riadit zdravym sedliackym rozumom

lombardo1981

Veď práve, že čivava sa považuje za bábätko a ťuťuli-muťuli. My chováme Slovenských čuvačov a vždy si do nich nejaký malý pes vyskakuje. Našťastie naši hafani na to vždy dlabú. Čo sme mali Astorka, tak ten len vždy zívol, poprípade sa prevrátil na druhý bok. Ten sa dokonca nenechal vyprovokovať starým dedkom (už nežije). Ten chodil po uliciach s palicou a zaháňal sa poprípade aj psa udrel. A keď ho pes pohrýzol, tak samozrejme udal majiteľa. A potom so bol slovo proti slovo. A tu sa prihliada na názor napadnutého človeka.
Raz som vykračovala z obchodu a pribehne učtekaná dlhosrtá čivava a šteká. Pribehne pani a vraví: Ona Vám neublíži. A jej na to: Ja sa jej nebojím. Snažím sa na ňu nestúpiť. :D
Aj keď je čivava mrňous, tak nezabúdajte, že aj ona by mala vedieť, čo vonku sluší a čo nie.
A teraz s tej posteli. U nás by to vyzeralo asi takto:

Merlin-ka

@Haninka: môžem poprosiť o mail? Mám tiež čivavu nikdy som nemala a potrebovala by som pár rád. Ďakujem

Haninka

Z tvojej dcéry vyrastie správna žena :) vyrastanie so zvieratami je spravna voľba. Naučí sa starať o niekoho iného, a psickarky bývajú najlepšie pripravené matky:)) nehnusi sa im práca, atd. A ano patrí do postele :) mam doma tri civavky. Je to skvele plemeno. Ak potrebujete poradiť rada Vám sem napisem email. Aj priateľ ktorý nie je zvyknutý na zvieratá v byte nie to este v posteli,si zvykol. Chce to len čas, trpezlivosť, a lásku.