Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy

Príspevok v téme: Ženy
nechapem13

Ahoj
Tak zeny hlavne pre vas...na začiatku vzťahu zranite(nie podvádzanie)revete nepustite cloveka domov a prosite o odpustenie...po par mesiacoch clovek použije male klamstvo...nikomu neublížilo fungujeme dalej a zas male klamstvo...vobec nesúvisiace do fungovania vzťahu...celí cas je popritom vzťah úžasný ste spolu kazdy den uz len obyčajný dotyk a boli sme wau...ale nie radsej to ukončite a tyzden doma placete...a to za vami vas ex chodi atd...viem ze tam aj jej mama hra rolu ale teta ma ozaj iq dreveného koníka...proste zabojujte si za svoje...

nechapem13

Adr1a
Ozaj mame tolko rokov a toto nechápe nikto z našich známich ani z priateľov...proste nikto...je to tak a cele zle...

nechapem13

bagration
A tak partia nepustila otvorene skinheads ja osobne uz ľutujem ze som sa k tomu vrátil...ale uz som von...bol to voľakedy omyl a bol to zas omyl...ale podarilo sa mi z nej urobit normalnejsiu zenu co som rad aj ked to takto dopadlo...snad jej to vydrží aj keby uz spolu nebudeme...a vdaka ti

bagration

nechapem13
no to asi tiez nie je uplne v poriadku, ak si mlada zena lubi vypit. Ja osobne nemam problem s tym, ak si hoci aj zena na zdravie vypije, niekde na zabave spolu s partnerom a partiou, ale len v rozumnej miere. V kazdom pripade ti prajem, aby sa ti to co najskor vyriesilo a bud si sa s nou uzmieril a dal znova dokopy, alebo aby si mohol vykrocit k novemu vztahu. Podla toho, ktore z toho vam obom viac vyhovuje.

nechapem13

bagration
Tak ja tiez nevladzem donekonečna a dnes uz stacilo...a tak pudel som nebol ale ja som stale pozorný atd ale zas jasne ze som aj ja zavrcal ale to nemusela ani ja ani ona...aj ked je pravda zmenila sa kvôli mne...ak vies co je ultras tak sme s takej partie...sice ja som sa tam vrátil po rokoch ale ona si lubila vypiť atd ale to uplne skončilo...zmenila sa chodili sme na Oravu proste vikend v horách atd...u mna zažila aj ine veci spávala na mne v živote ju nikto nenatieral krémom masáž alebo len tak hladkal po chrbáte...nuz ked nechce tak nech si vypije

bagration

nechapem13
ja som to nemyslel tak, ze si bol niekedy pudel, ale ak by sa toto dialo este par mesiacov a ty by si si nechal od nej skakat na hlavu, ona by ta ako pudla brala, a de facto by si nim bol. Ty si spravil uplne vsetko, co si mohol a ak jej to nestaci a nadalej robi hystericke vystupy, tak nech si ich sama nacvicuje doma pred zrkadlom. Kazdemu skor ci neskor pretecie pohar, alebo strati nadej ci trpezlivost. U teba to nastalo teraz. Ak ju nechas tak, je podla mna dost velka sanca, ze o nejaky cas prikvitne sama a bude ta prosit o odpustenie. Ak nie, podla mna vela nestratis, lebo buducnost s takouto by sa crtala ako velmi neutesena.

nechapem13

bagration
Presne toto chcem uz urobit nie kvôli tomu ale ze ju chcem ale aby som uz ja zabudol...vela našich priateľov ju nechápe a ja uz tiez nie...ale neda sa to zvládať a cuvam uz zo vzťahu...a pudel som nikdy nebol...ale mas pravdu a snad raz ochutna svoju medicínu neprajem ale doprajem

bagration

ak si sa uz tolko krat ospravedlnil, tak si v podstate spravil vsetko, co bolo v tvojich silach. Este je tu jedna moznost, ktora nie vzdy, ale dost casto zafunguje. Proste ju zacnes ignorovat. Prestanes jej pisat, volat, stretavat sa s nou. Znie to trochu drsne, ale je to dost spolahlivy sposob, ako zistit, ci ta ma este vobec rada. Ignorovanie je dostatocna facka, aby dala nabok svoju "hrdost" a zacala sa spravat ako normalna, dospela zena. Ak ta ma este rada, tak mi ver, ze max do dvoch tyzdnov sa priplazi. Ak nie, tak aspon vies, ze si nic nestratil a mozes sa poobzerat po inej. Lebo to, co robi, to je len truc, aky robia deti, ked su nadurdene. Lebo takto citovo vydierat ta moze este dlhe mesiace a ty by si sa zmenil na poslusneho pudlika, ale tolko hrdosti mas v sebe, aby sa tak nestalo.

michael067

Amorfný:
Ja stále hovorím že žene stačí hovoriť tie sladké drísty a všeobecné omielačky a môžeš mať väčšinu žien.
Je len málo takých ktorý si uvedomujú svoju hodnotu a nedajú sa nachytať na také sladké rečičky, lebo keď to vie chlap naozaj dobre používať a zakomponovať do konverzácie + je ešte atraktívny.