Ahoj
Tak zeny hlavne pre vas...na začiatku vzťahu zranite(nie podvádzanie)revete nepustite cloveka domov a prosite o odpustenie...po par mesiacoch clovek použije male klamstvo...nikomu neublížilo fungujeme dalej a zas male klamstvo...vobec nesúvisiace do fungovania vzťahu...celí cas je popritom vzťah úžasný ste spolu kazdy den uz len obyčajný dotyk a boli sme wau...ale nie radsej to ukončite a tyzden doma placete...a to za vami vas ex chodi atd...viem ze tam aj jej mama hra rolu ale teta ma ozaj iq dreveného koníka...proste zabojujte si za svoje...
Ženy
bagration uz sme spolu boli 3x a stale sa boji ze ju este oklamem...co videla ze ma to mrzí ospravedlnil som sa...proste naozaj som robil preto vsetko aby to pochopila ze ju milujem...predtým co mala priateľa ju stale klamal ale ozaj ze stale...povedal som jej ze uz nikdy nebude kvôli mne plakať len nech sa trosku pozbiera...stale len place,to žieňa ani nežije proste nechapem...a som si na 100% istý ze to je kvôli tomuto nic ine tam nehrá...ziadny chlap atd...max mater...boli sme spolu 3x dotyky objatia bozky...ale nevzdám sa tak rýchlo a uvidim
pozri, ak ju este lubis a chces s nou ostat, tak jej na rovinu povedz, ze ju nechces stratit a nech ti da este sancu. Ospravedln sa jej za tie preslapy, ktore si spravil. Aj male klamstvo je klamstvo, ale na druhej strane, nemyslim si, ze by to bolo nieco, co by ti neodpustila. Podla toho, ako si ju opisal, by som ani nahodou netipoval, ze ma 27 rokov. Snad si trochu vyvetrala hlavu a preukaze trochu zdraveho rozumu. A ona by sa ti mala ospravedlnit za hystericke vystupy, lebo pravdepodobne aj ten rozchod bol len na to, aby ti robila "naprieky". V kazdom pripade si ale zisti, ci by chcela s tebou ostat. Lebo je tu aj taka moznost, ze len ty si myslis, ze ten rozchod bol kvoli tym veciam a v skutocnosti su v pozadi nejake zavaznejsie veci. Vela stastia.
bagration 32 ja a ona 27...mama tam je najväčší problem prerobili barák na 3 generácie a bala sa aj povedať ze ideme riešiť pozemok na stavbu...co ti poviem...ked urobila dobre bolo zle ked neurobila nic este horšie...ale je pravda 1 normálny vzťah mala so mnou...ale neľutujem to vtedy som to bral ako top...a viacej bolo krásneho ako nie...a viem ze sa nema klamat oľutoval som to a ponaučenie bolo ale inak neklamem...ale je pravda je este lolo na svoj vek
cele toto, co si tu napisal, je uplne chaoticke. Pises piate cez deviate. Tak ak som to spravne pochopil, najprv ta ona v niecom oklamala a potom ta uprosila o odpustenie.. potom ty si ju viackrat oklamal, ale podla teba su to malickosti- nepodstatne klamstva, tym padom je to v poriadku. Nakoniec sa ona s tebou rozisla (???). Podla mna kasli nato. Ona musi dozriet na normalny vztah a ty prestan klamat. Hystericke vystupy, ani "drobne klamstva" do uprimneho vztahu nepatria. Pre zaujimavost- v akom ste veku?
DEMONE uz nie...ale je pravda co mama povedala tak ako sväté...a toto som nechápal...ale je pravda nevyzreta zena je cele zle
načo chodíš s nevyzretým deckom...?
Amorfny toto nebol nas dôvod ale volaco na tom bude ludia vela casu trávia na FB...A uz len par kusov vedia este žiť normalne a nie len na internete...
Amorfny toto nebol nas dôvod ale volaco na tom bude ludia vela casu trávia na FB...A uz len par kusov vedia este žiť normalne a nie len na internete...
Svadba v 21 storočí
Ozaj nic ine a
1 klamstvo bolo ze som si dal urobit pas a nebolo to tak...proste nestihal atd...a dal som si ho o mesiac urobit...takze zistila pravdu ked kukla na vydanie pasu...aj to som jej to ja tlk pripomenul...
2 klamstvo v praci som dostal ponuku zo živnosti na tpp a zobral som to a mal som tyzden voľna tak som zacal riešiť iní firmu jej konkurenčnú ze to vyskúšam...ale ked sme sa o tom bavili nebola nadšená...a ze potrebujem nejake papiere od Dr a to som ja povedal ze kašlem na to tie si nebudem vybavovať...a vybavil som si ich...ale ked som bol na firme som vybehol o poschodie vyššie a povedal drahej ze nie je to vôl ze tam nepôjdem tak aj bolo...
Ak su toto dôvody na rozchod tak ja uz neviem potom...a ako pisem celí vzťah úžasný kazdy den spolu atd milovanie nebol tam nikde problem...a tyzden place ja bez duše...chybame si milujeme sa ale uz neviem co mam robit nech sa da dokopy...lebo je strašný posero