Idem okolo psa a uz tretikrat ma skoro uhryzol...je vam luto kupit kosik??to uz nie je normalne!!
Psickari spametajte sa!!!!
A úplne najhoršie je, keď tie svoje hovädá, prevažne bojové plemená, zoberú na hrádzu medzi športovcov, samozrejme bez košíka a človek si už ani nemá kde zabehať. Nie každému finančne vyjde platiť drahé fitko, beh je jeden z najzdravších športov a je zadarmo, aj sa od neho najlepšie chudne a človek nemá a nemá kde behať. Normálne by sa mal v každom meste istý úsek hrádze vymedziť pre športovcov, ale tak, aby mali psíčkari zakázané tam čo i len vstúpiť. Na druhej strane ale aj cvičiská a miesta pre psov by sa mali zriadiť a mali by byť dosť priestranné a vysoko oplotené a tam nech si chodia. Kvôli tomu som vymenila beh za bicykel. Ale radšej by som chodlia behať.
Treba so sebou nosiť stále pepper-spray, lebo tie psy sú už všade. Je síce pekné, že to bude majiteľovi psa potom ľúto, keď sa niečo stane, ale komu jeho ľútosť potom reálne pomôže?
slovensky psickari su strasne tupi... maju psy pustene na volno nechaju normalne psa nech sa rozbehne aj za deckom tiez by som ich nakopala do riti zato... pustia si psa na volno druhym utecie z dvora a vobec sa nestaraju kam proste blbci riesia ich az ked sa nieco fakt stane..
Vicitia zleho cloveka?aha..jaky pan taky pes
Psi vycitia zleho cloveka chichi
Pochybujem ze ta nejaky pes skoro pohryzol na tejto stranke.
Alebo nebolo treba tuto otazku polozit priamo majitelovi toho psa???