Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psickari spametajte sa!!!!

Gima

Ked ma pes nedostatok vitamínov, tak mu stačí nejaký dokupiť u zverolekára. A s tým kupaním, je to s ako deťmi. Tiež občas dojdu domov špinave a smradlave.
Nepsíčkari by sa mali naučiť byť tolerantní voči psom a ich majiteľom. Ponevač takisto platia dane za psa. My takisto nevykrikujeme na rodiny s deťmi, aby sa spametali a strážili svojich harantov, ktorí veselo robia vandalizmus a iné zločiny.
My psíčkari sa nedame šikanovať povrchnými malomeštiakmi.

TLCCKO

......... Ja mam psov... stale na voditku ( pusťam ich len na vhodnych miestach t.j. les a moji psi nikdy za nikym nebehaju).....

Ludia su retardovani....... verim tomu....... kkti nosia na volno obrovske psy, bojove psy, ktore ich neposluchaju. Nosim pri sebe peprak.. no neviem co este podobne ucinne ak by bolo treba.......

problem je v zakone, mal by urcovat pes na verejnych priestranstvach BEZ VINIMKY na voditku. Lebo na tych jeb lych ludi sa neda spoliehat, oni maju hlboko, ked na mna sa rozbehlo bojove plemeno cez pol ulice viete si predstavit so mi preblesklo hlavou... debilna pi.a dievcisko arogantne zacala privezovat psa az ked som ju udala na policiu aj odvtedy som ju sem tam videla ze ho mala na volno.... Tod slovač

Mirkaaaaaa

Gima, ako mozes tvrdit, ze nikdy, ked som to na vlastne oci videla, aj druhi mi to vraveli, potom to sprchovanie doma bola radost .. este ich aj niekedy zeru, ked maju nedostatok niecoho v tele, co robi vela psov..

pišta00

Nejako mi uniká pointa tohoto uplakaného topicu, je problém to povedať majiteľovi psa, treba sa ísť vyplakať na anonymné fórum tým sa všetko vyrieši však? Veľa šťastia s takýmto prístupom.

Gima

Pes sa nikdy nevyvála vo vlastných výkaloch ani v cudzích. No ked zácíti v tráve omamný rybí pach, tak bohužial sa vyváľa. Doma ho stačí okúpať prípadne vyutierať mokrou handrou.
Podobne sa zaobchádza aj s detmi.
A na tie výkaly, treba nosiť servítku a igelitový sáčok, no majitel neustriehne vždy, kde a kedy pes vykonal svoju potrebu. Jedine, že by bol stále na vodítku, čo by bola škoda.
Majitel by mal vedieť aj na dialku ovládať psa a zabrániť štekaniu alebo útoku. Takže ak niekto opakovane dráždi psa, hoci bol upozorneny majiteľom, musí vedieť, že ten sa bude brániť.

Mirkaaaaaa

jj a najlepsie ked idem rano do roboty alebo z kanclu vidim tu cupiacu poziciu psov ako idu na to...a take curanice sa nedaju nijak odpratat, to je tiez humus... a psy sa v tom lubia este dobre vyvalat... a potom olizuju majitelov a vsetko v byte...

Zadny stredopoliar

A hlavne ked su na chodníku exkrementy tak ich psickari zbierajú len vtedy ked ich niekto vidí inac sa toho ani nedotknu a potom sa robia múdry aky su vzorný..jne to fakt nenorrmalne

Mirkaaaaaa

Na svk este ako tak, ale v cr uz su psami posadnuti a vsade hovna.. a minule sa na mna vrhlo take velke skoro dospele stena, nejaky polovnicky pes to bol a panicka si myslela, ze budem happy a bez seba, ze si ho mozem pohladkat.. som na neho zhukla, nech sa spakuje a neolizuje ma, fuj a panicka prekvapena a aj ta dostala moj hnusny pohlad..

odľud

na slovensku sa úžasne rozširujú psy a autá. autá ešte pochopím aj ked je to krátkozraké, ale čo majú všetci s tými čoklami ?