vojna

Príspevok v téme: vojna
burntout

Čaute, mám 29 rokov, bola mi diagnostiková vyhorenosť. Ja už fakt neviem, čo so sebou, nemám chuť žiť. Ťažko sa mi ráno dáva dokopy, aby som bol schopný, ako tak cez deň fungovať. Nemám svoju vlastnú rodinu, čiže nemám ani žiadnu motiváciu do ďalšieho dňa. Len tak prežívam zo dňa na deň. A tak rozmýšlam, aký zmysel má zas ísť do tej pridrbanej zahraničnej korporácie.
Rozmýšlam, že však keď už som vyhasol ako svieca, keď už som vlastne mŕtvy, len moje telo tu straší, tak môžem ísť čo ja viem do Iraku odmínovať polia. Je mi jedno či zomriem. Myslíte, že sa to ešte dá v takom veku?

nothing war

Chlapce kde by si sa taky mlady nechaj zabit prosim ta.
Mas zivot pred sebou, ja mam 27 a tiez nemam frarejku ale nenariekam ako ty. Venujem sa sportu.
Najdi si aj ty nejake hobby a pust si radsej tuto piesen zlepsi ti naladu :-)
www.youtube.com

ivobrick

Cau na "vojnu" ta primu do Iraku bez problemov.

Potrebujes podat ziadost o zrusenie sk obcianstva, cca 500E na letenku, cca 1500E kym budes cakat na papiere v Iraku. A vediet minimalne po anglicky.

Prijme ta bez problemov
1., Peshmerga - to su kurdi, siel by si do Sulemanyah
2., Iraqui popular mobilisation units (moslimovia) / Babylon brigade (krestania) - to rozhodnutie je na tebe, aj tak bojuju spolu - siel by si do Baghdadu

Silne pochybujem zeby ta dali na odminovacie prace, zavisi od toho co vies/co si robil doma.

A priprav sa na to, ze akonahle vystupis z lietadla, tvoje problemy sa v momente stratia, su tam ini ludia, ine hodnoty. Nie ako tu, ze oslavuju len tych co su pekny, bohaty a tak podobne. Tam su ludia radi, ze sa doziju nasledujuceho dna. Asi tak.

banán18

Mesačný princ: Prečo sa dostal do tohoto stavu je veľmi jednoduché. Potreba mať partnera je hneď na druhom mieste psychologickej pyramídy potrieb. na prvom mieste je prežitie - jedlo, bývanie, oblečenie...

karolispring78

...že diagnostikovali vyhorenie: to fakt len tolko dokáže naše prosperujuce, moderné zdravotníctvo? najhoršie je, že my pacienti všetko zožereme. Používajme trošku zdravý rozum a začnime od základov, a to doplniť vitamíny, minerálne látky, stopové prvky v správnom pomere a nielen mesačnú kúru si dať. Nemyslím tým, čo nám odporučia v lekárni, dávky ako pre kilového škrečka, ale normálne dávky pre človeka. Maďarský LEKÁR Dr.Lenkei vie o tom najviac, ktorý zostavil komplex vitamínov, miner,(napr kde je A vit.5000medz.jedn, D3 2000jedn.,B1 300mg a tak ďalej)..napísal niekoľko kníh a robí osvetu.
Každý sa môže rozhodnúť, na ktorú cestu sa dá.

Mesačný princ

Skús sa stať samovražedným atentátnikom, po nich je teraz veľký dopyt :D

To, čo ti tu radia je jeden blud za druhým. ty musíš hlavne pochopiť prečo sa ti to deje a prečo si sa dostal do takého stavu, v akom si a na to ti ani jeden z týchto návodov nepomôže.

Čo ponúknuť ak by si našiel partnerku? Že nemáš čo? Ja si naopak myslím že máš, len na to musíš prísť. Ak nájdeš skutočne partnerku akú máš mať, tak to pochopí ona a pomôže ti.

adr1a.

burntout. Tvojmu stavu neprospieva ani to, ze si teraz pod dalsim tlakom v novej praci.
Mal by si uplne vypnut, restartovat sa. A to nejde hned, na povel. Ty by si potreboval niekam vypadnut, odist uplne prec - hory moria cestovat.
Tie miny je teda napad) jasne ze ta neprijmu) na profesionalneho vojaka je uz neskoro a ani cez psychotesty by si nepresiel. V tvojom stave by si vyvrazdil aj svojich a bolo by ti to na salame) Ty potrebujes ine. Proste prirodu pokoj klud. Vypnut, oddychnut si, naucit sa nacuvat svojmu vnutru. A smiech, usmev
Mozno by si mohol skusit charitu v zahranici. Urobit si napr.opatrovatelsky osetrovatelsky kurz a afrika azia juz.amerika ai. Ale to tiez nie je ok napad. Tam potrebujes byt sam silny. Psych/fyz.vyrovnany a OK.
Teraz by ani nebolo vhodne v tvojom stave/rozpolozeni si hladat znamost partnerku. Mozno iba ak kamaratku. Ale ciste kamaratstvo. Neplet tam potom sex. A so zenami su zvacsa problemy)) su komplikovane ai. Neviem, ci najdes taku, ktora by pri tebe v takom stave verne oddane odovzdane stala. Ja som si tymto uz presla. Tak viem ake je to tazke s niekym takymto byt v dobrom i v zlom, stasti nestasti, chorobe zdravi ai...
Kedze ti diagnostikovali vyhorenie, zrejme si bol u odbornikov a asi ti dali aj lieky. No lieky su len barlicka. Skus si nastudovat zlozenie stravy, pitie, co mozes a co uz nie. A skus sa odstrihnut od techniky (ak uz filmy tak len komedie a rozpravky. Hudba). V praci si technikou beztak isto obklopeny. Ako aj vsade okolo seba. Skus terapie individualne ci skupinove. Skus si najst zmysel. Zmyslom u teba bude uz len v pohode prezit pekny den. Mozno zajdi do utulku a aspon vencit nejakeho psa, ku ktoremu si najdes cestu sympatie. Velmi dobre su aj kone. Muzikoterapia artterapia ai. No ta priroda je najlepsia volba. Je este OK pocasie tak tam trav co najviac casu. Aj keby sam. Ak nevies byt sam skus sa pridat do nejakeho turistickeho oddielu a s nimi chodit von. Ak si mal v minulosti nejake konkretne zaujmy zaluby konicky, skus sa k nim vratit. Potrebujes pravidelny rezim dna, ci aj spankovy rezim. Byt pod tlakom v strese ai, ti tvoj stav iba zhorsuje. Ale to vies isto uz aj ty sam

sob rudolf

burntout, pýtam sa preto, že ak si na tom už dlhodobo zle, čo tej žene okrem svojho vyhorenia ponúkneš?

Romanko12

burntout: Asi máš vysoké nároky a príliš preberáš. Osamelých žien je dosť, aj keď je pravda že dosť z nich sú trafené a je lepšie bez nich.