Zamysleli ste sa uz nad tym ci su ludia normalny? Existuje tolko roznych psychickych poruch a niektory ludia vedia ze nou trpia ale musi byt tolko hrozne moc ludi psych. chorych a nevedia to. Co ked kazdy jeden clovek na zemi nie je normalny? Malo by to logiku kedze kazdy tak inak rozmyslame a z minuty na minutu mozme byt nebezpecny. Co si myslite?
Sme normalny?
Psychiatria je plná simulantov. Lebo však odtiaľ sa dá asi najľahšie získať invalidný dôchodok.
...Ja neverím, že by mohla naozaj existovať choroba, pri ktorej človek počuje hlasy. Schizofrénia. Všelikto to môže mať v hlavičke pošahané, ale aby niekto hlasy počul? Blbosť na entú.
Napríklad: počula som hlasy, vysmievali sa mi, že som škaredá a prikázali mi, aby som si dala urobiť silikónové. Toto stačí povedať a poisťovňa preplatí operáciu :)
Hlasy počujú aj vrahovia a zlodeji. Tie hlasy im prikazujú kradnúť a vraždiť. Potom dostanú nižší trest :) To akože pre tú schizofréniu:)
Kto chce dostať invalidný, ten by mal tiež počuť hlasy. Rozprávať z cesty a je to: istota pravidelného príjmu do konca života. Len treba chodiť na kontroly a "brať lieky" :)
MP, mne vyšlo to isté hodnotenie. ;o))
Kýčera co je co je??cudzim nie svojim mozem
@ Odľud, to patrilo tomu, čo si myslí, že Povstal z popola! A Tebe ďakujem. : )
@ Angel - Demon, vitaj v klube! : )
idem si naliať teda z toho vínka červeného.... :-)
Vyhodnotenie:
Dosiahli ste: 32 bodov
Môžete si gratulovať, lebo podľa výsledkov testu ste úplne normálny a úplne v poriadku. Kúpte si nanukovú tortu alebo fľašu vína a poriadne tento úspech oslávte. Vaša psychická rovnováha je natoľko pevná, že Vás nerozhádžu televízne správy ani zlá známka na vysvedčení. Vedomý si svojej prednosti si môžete dovoliť otvorene prezentovať svoje názory pred väčšiou skupinou ľudí.
Tento test si už od 1.6.2002 urobilo 957205 ľudí.
:-D
mm ?
Kto sa tu chváli cudzím perím? Vari si ten bájny vták Fénix? Ne, ne! Zabudni!!!
kyčera ja alkohol nepijem kvôli tomu čo mi vyšlo v tom druhom teste, kde mi tá 7čka vyšla :-)
ale gratulujem a dobrú chuť ;-)
inak kto vie anglicky tak nadviažem na Moireal. tu je diskusia s neurovedcom o kandidátoch na amerického prezidenta a ich typoch osobností, ale zdaleka nie len o amerických a nie len kanditátoch. ja už to mám šecko dosť dávno prezreté ale koho by to zaujímalo tak na
www.youtube.com
Nie zeny nie ste normalne