Sme normalny?

Príspevok v téme: Sme normalny?
Ju

Zamysleli ste sa uz nad tym ci su ludia normalny? Existuje tolko roznych psychickych poruch a niektory ludia vedia ze nou trpia ale musi byt tolko hrozne moc ludi psych. chorych a nevedia to. Co ked kazdy jeden clovek na zemi nie je normalny? Malo by to logiku kedze kazdy tak inak rozmyslame a z minuty na minutu mozme byt nebezpecny. Co si myslite?

Kýčera

Tak som si aj ja spravila testík. Počet bodov : 40
Odľud, na zdravie! Vyšlo mi presne to isté hodnotenie, čo Tebe! Nech mi tu ešte niekto skúsi napísať niečo iné!!! Už to mám aj na papieri, mám corpus delicti. : D Víno už pijem a zajedám ho Marlenkou! Televízne správy zásadne nepozerám a svoje vysvedčenia som pre istotu spálila. A názory? Tak tie si tu vyslovujem otvorene od začiatku a komu sa nepáči, nech si trhne! : D

exwhyz

Podľa mňa normálny nie je ten, kto sa snaží správať presne tak ako ostatní. Ľudia robia tak, tak to budem tiež robiť tak. Preto majú ľudia potom depresie, lebo ich tí ostatní nútia, aby sa správali tak ako oni, inak povedané, aby im bolo tak "dobré", ako aj im.
Tomuto dnešnému svetu ja už totálne nerozumiem, to už ani nebudem riešiť. Snažil som sa, možno to bolo na niečo dobré, ale už na to nemám nervy. Necítim sa pri tom dobre... Nemienim už nikomu pomáhať. Off.

odľud

"Môžete si gratulovať, lebo podľa výsledkov testu ste úplne normálny a úplne v poriadku. Kúpte si nanukovú tortu alebo fľašu vína a poriadne tento úspech oslávte. Vaša psychická rovnováha je natoľko pevná, že Vás nerozhádžu televízne správy ani zlá známka na vysvedčení. Vedomý si svojej prednosti si môžete dovoliť otvorene prezentovať svoje názory pred väčšiou skupinou ľudí."

haha ;-)

Mesačný princ

Som si zrobil ten test a totok mi vyšlo :D

Dosiahli ste: 18 bodov

Úplne normálny nie ste. Byť normálny by pre Vás však bolo skôr stratou než ziskom. Ste totiž viac než normálny. Ľudia vašich kvalít sú bežne prijímaní ako poradcovia prezidentov či ako herci do charakterných filmov. Neviete, čo sú starosti, ktoré sa ostatným lepia na päty a preto máte na tvári stále úsmev. Pokiaľ si chcete svoj vznešený psychický stav uchovať neskazený, vyhýbajte sa partnerom opačného pohlavia s nadpriemerným IQ.

Moireal

Michael067, pozrela som si to tvoje video a tie komenty pod nim. Normalne mi je zle. Ak je na tom nieco pravdy, tak zbohom ak Clintonka vyhra volby.

Mesačný princ

michael067 :D

prečo by to nebolo normálne? :D Veď každý vidí tento svet úplne inak a obdivujem ľudí, ktorí si vytvorili vlastné návody :)