Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partnera už tak nepriťahujem..

Príspevok v téme: Partnera už tak nepriťahujem..
Rmalicka

Dobrý večer, chcela by som poprosiť o radu. S priateľo sme už 8 mesiacov. Na začiatku to bolo super aj ked sme sa videli len cez vikend lebo sme od seba byvali 230 km. Chodili sme za sebou a lubili sme sa vkuse sme boli spolu objimali sme sa, maznali aj všetko. Už asi 2 mesiacesme spolu stale, prišla za ním sem lebo chodime spolu do prace a ide spolu aj na Vs takže byvam na intraku. Posledne 2 mesiace sa ku mne zmenil úplne. Už sa somnou nemaznal.. Neobjimal ma ani pusu mi nedavál prestal mi hovoriť že mamiluje. Mali sme spolu sex po 4 mesiacoch nášho vzťahu. Pre obidvoch to bolo po prvýkrát. Obidvom sa nam to pacilo. Teraz uz nemavame sex vobec. Som stale smutna z toho že sa ku mne zmenil.. Hovorila som mu celý čas, že už ma nemiluje a podobne o ma stale presvedčal že miluje a že sa nič nezmenilo. Pred 3 tyždnmi mi povedal..že už ho tak nepritahujem. Že sa mu nepáčia moje nohy..väčši zadok.. A vlasy... Povedal mi tak bez ľútosti. Ostala som strašne smutná. Ale povedal že na citoch sa nič nezmenilo. Len že ho už tak fyzicky nepritahujem...tak som išla ku kaderníčke začala som zdravo jesť aj cvičiť. Ale bojím sa že ma nemiluje naozaj že som sa mu proste len páčila a už sa mu nepáčim. Neviem čo si mám tom myslieť. Bola by som rada za vaše názory.

kafe

nuž, ani ja ťa nepoteším dievča. Vitaj pri prvej facke od života.
To že vám spolu bolo na začiatku super a zrazu to už tak nie je - prešli ste si zamilovanosťou, ktorá môže prerásť v lásku. U neho zamilovanosť vyprchala, teba to ešte drží. Lenže na lásku treba dvoch a dlhší čas - aspoň dva, tri roky. A nedá sa to vynútiť ani vrátiť späť zmenou postavy, či vlasov.
Nevyčítaj mu to. Ste mladí, to neni niečo, čo ti urobil naschvál.
Jediné čo môžeš urobiť je hrdo zdvihnúť hlavu, cvičiť a starať sa o seba nie kvôli nemu, ale aby si sa ty cítila dobre a príťažlivo, venovať sa veciam čo ťa bavia, chodiť von s kámoškami a jeho tak trochu vytesniť a nevšímať si ho. Pamätaj, že sebavedomá a spokojná žena vždy budí v chlapovi zvedavosť, záujem, je to príjemné mať vo svojej blízkosti takú ženu. Ak mieniš plakať do vankúša a zožierať sa tým, že ťa už nemiluje... to rovno zabaľ, bude ťa to len viac a viac ničiť a aj tak sa skôr či neskôr rozídete.

Takže nádych, výdych a IDEŠ! Zvládneš to. Alebo aj nie :) neviem. Ale máš milión šancí vybudovať si pekný vzťah. Možno s týmto chlapom alebo s nejakým iným.

ANGEL-DEMON

a to že čo za kokota čo toto žene povie... ?! sa s ním rozíd... na čo si s ním.. nájdi si niekoho komu sa tvoje vlasy aj zadok budu pačiť...
sa neponižuj tým že budeš ostávať v takom vzťahu... nemá to zmysel ani buducnosť... a ked sa nerozídeš ty s ním,... rátaj s tým e to urobí on, možno o týžden alebo o mesiac.. ale urobí to...

Naivne zeny

No poviem to uprimne. Chcel ta fiknut a to sa mu podarilo. Ak sa mu nepacis teraz tak si sa mu nepacila ani vtedy lebo pochybujem ze za taku kratku dobu sa napr tvoje vlasy nejak zmenili ze sa mu uz nepacia. Nebud naivna. Je tazke spoznat ci chalan skutocne lubi alebo chce len na sex..

Leuska123

..nikdy nebudeme uplne rovnaki, aj ked sa budeme neviem ako snazit, uz len materstvo atd.. podla mna ma inu v merku..

chlap314

Tvoj manžel bude pri tebe stáť v dobrom aj v zlom, bez ohľadu ako zmeníš výzor alebo správanie.Načo ti bude hentaký, ktorý ani neprizná že má inú a deptá ťa?

bagration

je to logicke.. ak mu zacalo "vsetko vadit" tak nie je pre teba vobec ten pravy. Uz si to len ty sama musis uvedomit. Ja svoju priatelku milujem uz nie prvy rok a ked clovek naozaj miluje, tak nehlada na svojej priatelke chyby. A ak aj nejaku drobnu chybicku najde, tak ju riesi jemne a s citom. Ale tie chyby urcite nesuvisia s vyzorom. Lebo napisem to este raz- zamilovany clovek miluje svoju polovicku a vzhlad ho nezaujima. V opacnom pripade su slova "milujem ta" len prazdne frazy, tzv. oblbovaky. Aspon ja by som sa takto nedokazal zachovat.

Rmalicka

Ja som v ňom videla toho pravého.. A strašne mi to ublížilo kedže z mojej strany sa nič nezmenilo.. A keby som sa nejako zmenila výzorovo.. Ale nezmenila som vôbec.. Len jemu začalo už všetko vadiť :(

chlap314

Potrebuješ slušného chlapa, ktorý ti bude verný a založí si s tebou rodinu. Nestrácaj s týmto čas, hľadaj ďalej, možno ešte zažiješ pár sklamaní, niekde ťa čaká ten pravý.

Rmalicka

Lenže ja milujem tak veľmi že sa sní. Nedokážem rozísť aj ked som každý deň smutná :( som už fakt v takej situácii ked neviem čo mám dalej robiť.. Alebo ako sa spraváť ani nič