Dobrý večer, chcela by som poprosiť o radu. S priateľo sme už 8 mesiacov. Na začiatku to bolo super aj ked sme sa videli len cez vikend lebo sme od seba byvali 230 km. Chodili sme za sebou a lubili sme sa vkuse sme boli spolu objimali sme sa, maznali aj všetko. Už asi 2 mesiacesme spolu stale, prišla za ním sem lebo chodime spolu do prace a ide spolu aj na Vs takže byvam na intraku. Posledne 2 mesiace sa ku mne zmenil úplne. Už sa somnou nemaznal.. Neobjimal ma ani pusu mi nedavál prestal mi hovoriť že mamiluje. Mali sme spolu sex po 4 mesiacoch nášho vzťahu. Pre obidvoch to bolo po prvýkrát. Obidvom sa nam to pacilo. Teraz uz nemavame sex vobec. Som stale smutna z toho že sa ku mne zmenil.. Hovorila som mu celý čas, že už ma nemiluje a podobne o ma stale presvedčal že miluje a že sa nič nezmenilo. Pred 3 tyždnmi mi povedal..že už ho tak nepritahujem. Že sa mu nepáčia moje nohy..väčši zadok.. A vlasy... Povedal mi tak bez ľútosti. Ostala som strašne smutná. Ale povedal že na citoch sa nič nezmenilo. Len že ho už tak fyzicky nepritahujem...tak som išla ku kaderníčke začala som zdravo jesť aj cvičiť. Ale bojím sa že ma nemiluje naozaj že som sa mu proste len páčila a už sa mu nepáčim. Neviem čo si mám tom myslieť. Bola by som rada za vaše názory.
Partnera už tak nepriťahujem..
Gratulujem, máš čo dočinenia s debilom. Rýchlo preč od neho. Toto sa žene nehovorí. Ani nenávidenej.
podla mna ak clovek miluje, tak take veci ako "nohy, zadok a vlasy" absolutne neriesi. Takze existuje len milovat, alebo nemilovat. Nic medzitym. A ak voci tebe ochladol uz po tak kratkej dobe, tak co by bolo o rok, dva, tri?