Kedy viem,že som pripravená na vzťah?

Príspevok v téme: Kedy viem,že som pripravená na vzťah?
Estefania

Ahojte.
Mám 24r. študujem na VŠ to čo som vždy chcela snahou dosiahnuť neskôr samostatnosť a trocha nezávislosti od mužského pohlavia.
Problém je v tom ,ze som poriadne nejaky extra dlhy vztah nemala a ako sa pozeram po okoli vsetci su uz aspon 3 roky vo vztahu tak ma to donutilo sa nad tym zamysliet.
Je pravda že ta skola je casovo narocna a rozvrh nie je dokonaly ..co by aj bolo ak pridete domov o pol7 od skoreho rana. No nechcem sa vyhovarat iba na nedostatok casu.
Minimalne muzi ma oznacili za pohladnu charizmaticku zenu no aj to,ze sa ma boja v zmysle ze som rozhladena a nevlezie hned prvemu co pricupka do postele.
Mam aj koníčky,cvičím,tancujem som tak zdravo veriaca ,aby ma to formovalo zachovat si v zivote tie tradicne hodnoty,no aj ked som stretla muzov vsetci ma chceli dostat do postele? A zacala som mat pocit ,aby som nedokazala nic viac ponúknuť. Dost ma to mrzi ,lebo aj mne chyba z casu ba cas tak blizky človek,kt. Nenahradi dobry kamarat kamaratka. Neviem kde robim chybu. Ci som podvedome odmerana ale ked to takto pojde dalej tak v 30r zalozim dalsie forum ze som stale slobodna sice mam uzasnu pracu a veci sa posunuli správnym smerom len ten chlap...
Viem ze som mozno mlada podla vacsiny prispievajucich no chcela by som plnohodnotného partnera s kt by som rokmi budovala vztah a spoznavala sa.

0vecka

Hrac+ jasne ze su to len vyhovorky... poznam dve baby co studovali medicinu a obe mali frajerov... aj ked jeden nadaval ze ma nanho malo casu ale medicina je uz fakt ze extrem

Tommmmm

Celom zvlastne komentare, podla mna Estefania pise celkom asertivne ani sa nepodcenuje a ani neprecenuje. Samozrejme slovne kombinacie kazdemu cloveku evokuju rozne veci, ale vhodnejsie je sa spytat ako to ten druhy mysli, ked to nie je jasne.
Ja mam podobne skusenosti ako Estefania v opacnom garde. Cas sa snazim planovat a najst niekoho podobneho je problem, vacine ludi vyhovuje zit zo dna na den z hodiny na hodinu... Ak naplanujem nieco na 2 tyzdne dopredu, tak na mna pozeraju, ze preco, sak to je daleka buducnost. Porozpravat sa s niekym rozhladenym je tiez problem. Konci sa to, ze zbytocne moct premyslam.
To, ze si uviedla co robis vo ovlnom case tu patri. Je vidno, ze nesedis a snazis sa byt v spolocnosti. Ja som si tiez nakoniec nasiel narpikald ten tanec ako top cinnost ako travit volny cas a spoznavat novych zivotaschopnejsich ludi.
Estefania ak chces, mozes vyuzit email na mna, mozno sa poucime zo spolocnych chyb, pripadne inspirujeme spravym smerom.

Hrac+

Podla mna ziadna VS nie je tak casovo narocna, aby sa clovek odrezal od sveta na 5 rokov studia... Ked spominam na mojich spoluziakov z VS co toto hovorili, ze vztahy zacnu riesit az po skole kvoli nedostatku casu s ucenim, tak po skole zacali toto hovorit o robote (kde clovek stravi este viac casu tyzdenne) a stale nemaju cas podla nich.

0vecka

Filip TT ak ti poviem ze niesi najinteligentnejsi clovek akeho som kedy videl tak ano fakticky to znamena ze mozem si mysliet ze mas IQ cojaviem do 160... ale prakticky tym chcem povedat ze si dement... a tak je to aj s tymi vyrokmi Esmeraldinymi....

Filip TT

Ovecka - ked niekto o sebe povie "nie som promiskuitna" tym nehovori o druhych, ze su promiskuitni. Niektori su, niektori nie su.

Estefania - vo vztahu treba zvladat konflikty a nedorozumenia tak, aby to nepokracovalo dalsim levelom, ale aby sa to zastavovalo. Ovecka ti tu na to vytvoril peknu cvicnu situaciu ;)

Estefania

0vecka

Nezakladam. Ale určite sa nebudem ticho prizerať a pritakavat niečomu,čo so mnou ani zdaleka nekoresponduje ,lebo takto to vníma nejaká 0vecka z fóra,kt ma absolutne nepozna. A v tom je sakra rozdiel drahy moj.

0vecka

Estefania sama si sa pytala a po tejto reackii si len potvrdila ze som mal pravdu... a ja som sa este namahal a cele ti to vysvetlil aspon trosku vdaky by ti nezaskodilo...

inak pekne vidno ked ta toto tak vytocilo ako si zakladas na svojej "virtualnej" hodnote

0vecka

Filip TT to je jedno ale kazdopadne ak niekto napise nevleziem kazdemu do postele tak hned to vo mne evokuje ze vsetky zenske su kurvy... to je podobne ako ked niekto napise nefajcim neopijam sa nepretiahnem kazdu zensku... v podstate to znamena som suchar a ziadna mi neda ale mam o sebe velmi vysoku mienku