Kedy viem,že som pripravená na vzťah?

Príspevok v téme: Kedy viem,že som pripravená na vzťah?
Estefania

Ahojte.
Mám 24r. študujem na VŠ to čo som vždy chcela snahou dosiahnuť neskôr samostatnosť a trocha nezávislosti od mužského pohlavia.
Problém je v tom ,ze som poriadne nejaky extra dlhy vztah nemala a ako sa pozeram po okoli vsetci su uz aspon 3 roky vo vztahu tak ma to donutilo sa nad tym zamysliet.
Je pravda že ta skola je casovo narocna a rozvrh nie je dokonaly ..co by aj bolo ak pridete domov o pol7 od skoreho rana. No nechcem sa vyhovarat iba na nedostatok casu.
Minimalne muzi ma oznacili za pohladnu charizmaticku zenu no aj to,ze sa ma boja v zmysle ze som rozhladena a nevlezie hned prvemu co pricupka do postele.
Mam aj koníčky,cvičím,tancujem som tak zdravo veriaca ,aby ma to formovalo zachovat si v zivote tie tradicne hodnoty,no aj ked som stretla muzov vsetci ma chceli dostat do postele? A zacala som mat pocit ,aby som nedokazala nic viac ponúknuť. Dost ma to mrzi ,lebo aj mne chyba z casu ba cas tak blizky človek,kt. Nenahradi dobry kamarat kamaratka. Neviem kde robim chybu. Ci som podvedome odmerana ale ked to takto pojde dalej tak v 30r zalozim dalsie forum ze som stale slobodna sice mam uzasnu pracu a veci sa posunuli správnym smerom len ten chlap...
Viem ze som mozno mlada podla vacsiny prispievajucich no chcela by som plnohodnotného partnera s kt by som rokmi budovala vztah a spoznavala sa.

Estefania

0vecka

Tak aspoň , že ty sa vieš korektne vyjadriť a pomenovať veci pravým menom.
Je mi úplne jedno ako to celé na teba zaposobilo ,lebo ja tu zo seba nepotrebujem robit panenku Máriu.
Absolútne to nebolo myslené,ze su ostatne ženy ku*vy a chlapi nestáli za veľa ale chápem ,že existujú typy osob ,kt si veci vysvetľujú po svojom.
A teda sa sústredia na diery v syre nie na samotný syr. Tak aspoň si si ukázal svoje namakane Ego a teraz môžeš ísť hejtovat do ďalej témy:) a nezabudni zalozit temu ake su vsetky zeny rovnake. Peace.

Filip TT

Ovecka, podla mna "nevleziem kazdemu do postele" a "niesom az tak sexualne aktivna" su dve rozne veci.

Viem si predstavit zenu, ktora okrem svojho manzela by s nikym inym nesla do postele, ale s manzelom je dost sexualne aktivna.

Suhlasim s tym, ze "zdravo veriaci" znamena v skutocnosti "neberiem vieru vazne"

0vecka

Estefania:

Minimalne muzi ma oznacili za pohladnu charizmaticku zenu no aj to,ze sa ma boja v zmysle ze som rozhladena a nevlezie hned prvemu co pricupka do postele.
-som rozhladena nevleziem hned prvemu do postele inymi slovami som mudra a ostatne zeny su kurvy

Mam aj koníčky,cvičím,tancujem som tak zdravo veriaca ,aby ma to formovalo zachovat si v zivote tie tradicne hodnoty
-konicky bla bla bla
-som zdravo veriaca to znamena ze menej veriaci veria malo a viac veriaci veria vela ... teda vsetci su na hlavu iba ja mam ten spravny pomer

chcela by som plnohodnotného partnera s kt by som rokmi budovala vztah a spoznavala sa.
teda vsetci ktorych si doteraz stretla neboli plnohodnotny lebo ty si taka super ze by ta bola skoda

ak budes argumentovat ze je to vsetko Pravda tak ti hned napisem ako by to formuloval niekto kto nema o sebe taku vysoku mienku:
-to ze si pekna a rozhladena sa jednoducho nehovori to musi posudit niekto iny a zamaskovat to za to ze to povedal niekto iny je hlupe
-nehovori sa nevleziem kazdemu do postele ale napr niesom az tak sexualne aktivna
-konicky, co to ma s touto temou spolocne? v podstate sa ces len ukazat kolko toho stihas
-nehovori sa zdravo veriaca ak sa bavis s niekym na koho chces urobit dobry dojem.. hovori sa napr som veriaca ale neberiem to az tak vazne
- slovo plnohodnotneho by som vypustil zo slovneho spojenia plnohodnotny partner

a takychto miernych naznakov tam este zopar mas..

inak odkaz pre moj antifan klub... ani sa nenamahajte hladat temy kde som pisal nieco podobne lebo ja sem nechodim robit dobre dojmy a hrat pana dokonaleho ale diskutovat a ukazat aj to ze na plno tem ktore sa tu povaluju a ludia sa riadia podla porekadiel su aj vedecke studie ktore hovoria strucne a jasne kde je pravda

Filip TT

Estefania, taketo a podobne rozdiely budes riesit asi v kazdom vztahu. To musite vediet uhrat. Trva roky, kym sa vase predstavy prisposobia realite toho druheho. Tym presiel asi kazdy vztah.

Necakaj nic ineho. Fungujuci vztah nie je len tak sam od seba, na tom sa pracuje. A pracuje sa hlavne na sebe. :)

Estefania

Filip TT

Filip ak bol aj seriozny záujem tak po čase prišli nezhody v zmysle,že si partner predstavoval ,že budeme spolu každý deň,každý víkend...no žiaľ ja niesom z tých šťastnejších co dostanu vsetko hotove od rodičov a teda mojim chlebom bude raz to - ked skončím VŠ a zamestnam sa.
Ak som sa mu aj snažila vyhoviet a spraviť niečo spontanne iba tak bol sice spoko ale odzrkadlilo sa to v škole.
Jednoducho vždy tu šlo jedno na úkor druhého. :(
A ak sme sa aj dohodli neskôr ze teda budeme spolu vtedy vtedy tak partner vyšiel s tym ze ho to nebavi mať vzdy vsetko naplanovane - tak neviem ci v tomto nebola aj stipka jeho nepochopenia nakolko pracoval.
A spociatku ma aj v tom podporoval,a bol hrdy ze sa snažím niečo dosiahnut a o par mesiacov nato mi povedal,ze som si mala vybrat nieco menej casovo narocne a teda v buducnosti by som aj zarabala umerne tomu cim chcem byt. Neviem zamrzelo ma to,lebo ja som ho v praci podporovala hladala nove zakazky a kontakty do podnikania a z jeho strany prislo cosi take..

Filip TT

Z popisu je nejasne, ci bol aj nejaky seriozny zaujem, ktory si odmietla, alebo to vsetko boli len ponuky na sex. Tie samozrejme neber, to je o nicom. By si si pripadala ako chudera.

Skor sa snaz byt taka aku hladaju muzi, co to myslia so zenou vazne. Ze budes dobrou a sikovnou spolocnickou, ktora sa vie aj obetovat.

A vies, muzi potrebuju, aby si ich zena vazila idealne obdivovala. Mozes mat sebavedomie, ale muz nesmie mat pocit, ze si ho nevazis, alebo ze by si si ho mohla nevazit. Poznam bohuzial niekolko pripadov medzi svojimi znamymi, ked sa rozisli na tomto.

bagration

problem je mozno v tom, ze aj ked naoko si snazila pisat o sebe skromne, z tvojich viet je citit, ze si asi velmi pysna a mas o sebe dost vysoku mienku. Na tom by nebolo nic zle, zdrave sebavedomie je casto na mieste a je to lepsie ako lutovat sa. Ale mozno tvoj problem je ten, aky ma mnoho zien v dnesnej dobe. Hladas si az prilis dokonaleho partnera. A tym padom nedas ani len sancu niekomu, kto by ta mohol mat rad nielen kvoli tomu, ze si "pohladna, nadherna, uzasna"... a ty by si mohla mat rada jeho. Skus polavit z poziadaviek a uvidis, ze sa ti casom postasti.