Tučne stehna a zadok

Príspevok v téme: Tučne stehna a zadok
nesymetrická tvárička

Mám 14, výšku 168cm - 59 kg -____- ... Obvod stehien 54 a zadku 96 :( ... je to strašne vela podla mna pretože to nieje súmerné s ostatkom postavy .. ten zadok hrozne vytŕča a som hrozne plochá (od pása hore) ... skúšala od roznych cvikov po diety kedy som skoro už nič nejedla a tak ja už neviem čo mám robiť :( .. stačilo by 90- a ne toto -_- ... Čo na to zaručene pomôže? ..

tucnestehno0

Mám rovnaký problém ... To ani trochu nie je spravodlivé, že ten čo chce pribrať do týchto častí tela mu to nejde aj keď žere za 2 hrochy a človek čo pribere 2 kilá aj z jablka!!!!!! .. Neznášam svoje stehná ..

pišta00

Maťa, keby máš dcéru v takom veku tiež by si ju pchala tabletami na chudnutie? Miesto toho aby si ju naučila nejakým stravovacím návykom, zašla s ňou k výživovému poradcovi a kúpila jej permanentku do fitka a raz za čas tam s ňou zašla? Už som ti to napísal do toho predošlého kde si užívala zase iný produkt napíšem ti to aj sem. To čo tu propaguješ neslúži na odbúranie tuku, má to len spomaliť vstrebávanie sacharidov podľa toho čo tam sami píšu čo je obrovský rozdiel. Jediné čo ten produkt z toho čo obsahuje môže dokázať, je že vám prečistí črevá a z toho možno nejaké kilo zhodíte. Podkožného tuku vás zbaví jedine redukčná dieta a intenzívny silový tréning, to sa oklamať takýmito lacnými produktami nedá.

pomocnica

Moireal- to hej. :)
A Maťa, však tu netreb stále to, keď si to niekto chce kúpiť tak si to kúpi, daj to aspoň do témy o tabletkách,alebo niečom, čoho sa to viac týka.:/

Maťa2914

Mne na chudnutie pomohlo pridať do stravy morské riasy, neskôr som si aj kúpila kapsuly, ktoré teraz užívam a som veľmi spokojná, kilá idú dole aj trávenie sa upravilo - -odkaz odstránený- :-)

Moireal

pomocnica, ak mas presypacky, bud len rada. Mne sa obcas zda, ze mam presypacky ale tie stehna mi proste trcia. Ja som len vravela, ze ked je velky nepomer a su boky sirsie, je tam vacsia predispozicia na celulitidu, krcove zily a co ja viem co, takze preto mi pride hruska ako najotravnejsia postava. Taka ta chlapska naproti tomu, ta ani nemusi vediet, co je celulitida. :)

pomocnica

Ja mám postavu typu presýpacie hodiny a to je podľa mňa OK, lebo neviem či by som bola radšej keby som mala obrovské brucho ako úzky pás a trochu väčšie boky a zadok.. :o ale zasa každý má svoj názor. Ale aj tá moja ma dakedy nasere... Neschudnem z nôh skoro vôbec iba z brucha, aj keď už nemám čo. Ale keď dám pohyb tak ide dole zo všadiaľ. :)

Moireal

Lol, aj ja si myslim, ze hruska je najhorsia postava zo vsetkych. Aj ked vraj zdravotne je na tom lepsie ako povedzme banan alebo taka ta chlapska postava s velkym bruchom. Ta sa vsak da modifikovat a oblecenim zamaskovat. Ale hruska nijak. Iba ak vkuse nosit sukne do acka a pod.
Celebrita, ak mas taku postavu a da sa ti to trochu zosumernit, tak si stastna osoba. Mne na zosumernenie pomaha len brutal pohyb a doslova NIC nejest. No a to sa neda, holt.

celebrita facebooková

To je taký typ postavy, je to ten najnešťastnejší typ postavy, lebo je to riťatá nesúmernosť. Aj ja to mám. Skúšala som všetko možné, počnúc od priberania, aby boli väčšie prsia (ale neboli), cez uvažovanie o silikónoch až po chudnutie a čuduj sa svete, najlepšie vyzerám len a len vtedy, keď schudnem až natoľko, že totálna riťatá nesúmernosť sa zmení na súmernosť typu ani rici, ani cici, čiže keď dosiahnem plochý zadok + vypchatú podprsenku k tomu a potom sa už spokojne pozrieť na seba do zrkadla. Ako na oblečenú, samozrejme. Síce vtedy mama a tetušky z rodiny frflú, že aká som chudá, ale ja som sa už naučila také reči ignorovať. Ženská krása nespočíva ani v množstve tuku, ani v konkrétnom čísle, že koľko by mali merať prsia a koľko zadok. Ženská krása spočíva v súmernosti. Lepšie je byť ani rici ani cici a nosiť vypchaté podprdy, ako mať ritisko jak svet a prsia žiadne. Priberaním žena s takýmto typom postavy nenadobudne krásu, iba tým zvýši svoju nesúmernosť. Krásu nadobudne iba schudnutím. Ja nosím XS/S a je mí jedno, čo hovoria tetky, ktoré by ma chceli prerobiť na svoj obraz. Dôležité je, aby som so sebou bola spokojná ja. A to som takto určite viac, ako keby som si vykŕmila zadok. Cvičím nejakých 15 minút denne, dlhé roky som bez svojho vlastného vedomia chovala pásomnicu, tá je už preč. Snaž sa o chudnutie a daj si dobrú push upku k tomu a tým si bližšie k súmernosti.