Ahojte, potrebujem radu. Mám dosť riedke obočie, koniec si musím dokresľovať, ja si však obočie maľovať nechcem. To však nie je ten problém, ide o to, že ako sa začína, teda začiatok mám asi najviac riedke, jedno je trocha hustejšie a tým pádom je odlišné ako to druhé a vôbec to nevyzerá dobré, aspoň ja si to myslím. K tomu mám obočie tmavé a ja som svetlá takže vyzerá to divné a neviem čo s tým. Ak by ste mali nejaké rady tak prijmem všetko, ďakujem veľmi pekné.
Zlé obočie....
Dagmar626- koľko máš rokov? Lebo tetovanie obočia to skôr keď máš okolo 18 a viac mi príde. Vyskúšala si ricínový olej? Je vcelku OK. Ja mám obočie husté, ale na mihalnice funguje dosť dobre. Keď som bola mladšia tak som to tiež tak mala, lebo blond vlasy a čierne obočie aj mihalnice a dosť výrazne to bolo vidno aj z diaľky. :D ale teraz sa mi z blond na špinavý blond a hnedú nejako sfarbili, čím staršia som bola a teraz je to OK, ale stále to asi je vidno, aj keď ja to už nevidím, ale keď niekoho stretnem, tak sem tam si všimne. No vyskúšaj keď chceš ten olej, ale ako som počúvala, tak na každého inak pôsobí. ...
PS: môžeš vyskúšať špirálu na obočie, jeden čas som mala ,ale mne to nešlo vôbec, ale potom som darovala a kamoške to pomohlo. treba presne potom tvoj odtieň ak by si sa tak rozhodla. :)
Mamka,ocko,ďakujem vám za husté pekné obočie a odpusťte ak som ho niekedy nemala rada :D
bud si ho daj nafarbiť u kozmetičky čo vytrží neviem či sotva 2 týždne...alebo natetovať... aj ja si idem dať cez zimu,. 120 euro obetujem...lebo mi to denno-denné dokreslovanie lezie na nervy.... a ked sa v lete chodím kúpať musím si dávať pozor aby som si nenamočila, alebo aby som si ho nerozmazala... otras! trvá to už vyše 10 rokov... rastú mi chlpky nad obočím, pod obočím...ale obočie nie... to mám otrasné,...