Ahojte, potrebujem radu. Mám dosť riedke obočie, koniec si musím dokresľovať, ja si však obočie maľovať nechcem. To však nie je ten problém, ide o to, že ako sa začína, teda začiatok mám asi najviac riedke, jedno je trocha hustejšie a tým pádom je odlišné ako to druhé a vôbec to nevyzerá dobré, aspoň ja si to myslím. K tomu mám obočie tmavé a ja som svetlá takže vyzerá to divné a neviem čo s tým. Ak by ste mali nejaké rady tak prijmem všetko, ďakujem veľmi pekné.
Zlé obočie....
Otras! :S
Hej, ale niektorý, si ho normálne kreslia, akože maľovanka, ale to je zle, lebo to treba, ako keby po chlpkoch, aby to vytvorilo dojem chĺpkov.
Ježiši, holiť si obočie! OMG! Fuj, šak to iba počuť a už mi je zle. :S
Prirodzenosť sa niekam stratila. Aspoň, že aj múdry ľudia existujú. :)
aj ja si zvyknem tienom hnedym tiež ale je to dosť pracné..rychlejsie jepsie viem s ceruzkou hnedou, vyzerá to prirodzene, lebo ja ako som pisala mam len kde tu prazdne miesta takže fakticky tiež "len dotienujem" nemusím si komplet celé kresliť.. akoze na ubytovni som mala spolubyvaju ked som bola za prácou... a tá čo robila??!!! ona si svoje obočie prosím pekne holila!! a nove si kreslila ceruzkou akože nechápem...nech sa páči to je ona... :-D ved posudte sami...
Ja som nikdy obocie nedokreslovala ceruzkou iba vytienovala a tym padom "zahustila" obycajnym tienom na oci. Nevyzera to tak umelo a ostro. A ani sa mi to nerozmazava ako klasicka ceruzka.
zeny sa teda vviete zriadit
tak toto je mocneee :D
ANGEL-DEMON- Ďakujem, som sa zľakla, že to tvoje obočie aj oči. :D
A napr. Bella Thorne som čítala, že si dala hrubé obočie vytetovať, ale dobre vyzerá aj teraz(no až na tie plastiky čo už mala...a má 18 hej!)WTF? . Čítala som to inde, ale tu je link, a vyzerá to podľa mňa nie úžasne, ale viac prirodzene.
topgirl.sk
ja si dám s tým, že svoje obočie si nechám, lebo základ by bol...no mám vynechané miesta a uplne riedke...ked sa to dotetuje vyzerá to prirodzene a určite lepsie ako dokreslovane ceruzkou, zvlast ked sa človek niekedy nevie trafiť alebo sa ponáhla,.. ze kazdy den mam inak nakreslene...