Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlé obočie....

Príspevok v téme: Zlé obočie....
Dagmar626

Ahojte, potrebujem radu. Mám dosť riedke obočie, koniec si musím dokresľovať, ja si však obočie maľovať nechcem. To však nie je ten problém, ide o to, že ako sa začína, teda začiatok mám asi najviac riedke, jedno je trocha hustejšie a tým pádom je odlišné ako to druhé a vôbec to nevyzerá dobré, aspoň ja si to myslím. K tomu mám obočie tmavé a ja som svetlá takže vyzerá to divné a neviem čo s tým. Ak by ste mali nejaké rady tak prijmem všetko, ďakujem veľmi pekné.

ANGEL-DEMON

pomocna... ja si umývam aj pred, vlasy sú špinave, od kondicionerov, prach... a potom si do mokrych dám zohriaty v mikrovlnke.... a mávam vypnute v štipci kým to pôsobí... snád nechceš mať zničené oblečenie a všetko od oleja... a potom samozrejme treba zmyť... a taký tip že sa to potom aj lepšie zmýva zvyknem aj tak že ho nezohrejem a dam to toho oleja aj žltko a tak si to dam na hlavu,vlasy...
ale robím aj tak že ked mám drdol bežne, tak mam olej vo vlasoch, aj teraz mám :-) ale len kokosový, olivový, si dám po 2 kvapky z oboch do dlane a do dlžok v cope,..hlavne končeky, sa mi už vdaka tomu neštiepia...
+ celkova starostlivosť o vlasy... čo najviac niči končeky, nešuchať uterákom.. ja si spravim turban na hlave a ked kus obschnu necham len tak volne vysušiť...fen nepouživam...
kamoške som raz takto zábal robila u mna..a ked som videla ako si potom šuchala tie vlasy uterákom...a čuduje sa že ked jej kaderníčka podstrihne vlasy do týždna ich má zas rozžtiepené...no bodaj by nie...

pomocnica

Dagmar626- kúzlo. :)
Hej a prirodzené, je krajšie. :)
Tým obočím môžeš byť výnimočná. Blond vlasy, čierne obočie a bledá, to sa často nevidí. :)

Dagmar626

No, tak ja mám 16 a nad tetovanim nepremýšľam, mne sa to ani nepáči ja som skôr za prirodzené, mne ide hlavne o to, že tmavé obočie a ja som bleda takže potom to vyzerá tak troška divné, hlavne ten začiatok.... ALe zaujímavé je to, že do akého zrkadla sa pozriem ta vždy vyzerá inak...

pomocnica

ANGEL-DEMON- aha a potom keď si ten olej dám, tak to mám iba tak voľne nechať, či do copu, uteráku...? A vlasy umyť potom nie?, či pred? Ďakujem. :)

ANGEL-DEMON

aj na končeky, na rast vlasov, ale je strašne ťažký(hustý) preto ho treba zriediť s inými olejmi... tak ja si miešam ricinovy, olivovy, kokosovy a davam si na končeky a na pokožku hlavy nechavam si na 2 hod... kedže mam kučerave vlasy mala som zničene od farby, mi to pomohlo... v tejto kombinacii si to davam 1x za mesiac, v zime aj 2x,..
**
ja mam s obočím a mihalnicami ten problem, že ma zvyknu svrbieť a to už viem že mi zas vypadaju... a aj mihalnice mam občas len 3 :-/ takže ricinovy olej mi na to nepomáha
..

Nugeta

Ricinovy olej pomože iba ked si obočie priliš vytrhate a nechce narast naspat,ked ho tam od prirody nemá tak nepomože nič