Ahojte, potrebujem radu. Mám dosť riedke obočie, koniec si musím dokresľovať, ja si však obočie maľovať nechcem. To však nie je ten problém, ide o to, že ako sa začína, teda začiatok mám asi najviac riedke, jedno je trocha hustejšie a tým pádom je odlišné ako to druhé a vôbec to nevyzerá dobré, aspoň ja si to myslím. K tomu mám obočie tmavé a ja som svetlá takže vyzerá to divné a neviem čo s tým. Ak by ste mali nejaké rady tak prijmem všetko, ďakujem veľmi pekné.
Zlé obočie....
pomocna... ja si umývam aj pred, vlasy sú špinave, od kondicionerov, prach... a potom si do mokrych dám zohriaty v mikrovlnke.... a mávam vypnute v štipci kým to pôsobí... snád nechceš mať zničené oblečenie a všetko od oleja... a potom samozrejme treba zmyť... a taký tip že sa to potom aj lepšie zmýva zvyknem aj tak že ho nezohrejem a dam to toho oleja aj žltko a tak si to dam na hlavu,vlasy...
ale robím aj tak že ked mám drdol bežne, tak mam olej vo vlasoch, aj teraz mám :-) ale len kokosový, olivový, si dám po 2 kvapky z oboch do dlane a do dlžok v cope,..hlavne končeky, sa mi už vdaka tomu neštiepia...
+ celkova starostlivosť o vlasy... čo najviac niči končeky, nešuchať uterákom.. ja si spravim turban na hlave a ked kus obschnu necham len tak volne vysušiť...fen nepouživam...
kamoške som raz takto zábal robila u mna..a ked som videla ako si potom šuchala tie vlasy uterákom...a čuduje sa že ked jej kaderníčka podstrihne vlasy do týždna ich má zas rozžtiepené...no bodaj by nie...
Dagmar626- kúzlo. :)
Hej a prirodzené, je krajšie. :)
Tým obočím môžeš byť výnimočná. Blond vlasy, čierne obočie a bledá, to sa často nevidí. :)
No, tak ja mám 16 a nad tetovanim nepremýšľam, mne sa to ani nepáči ja som skôr za prirodzené, mne ide hlavne o to, že tmavé obočie a ja som bleda takže potom to vyzerá tak troška divné, hlavne ten začiatok.... ALe zaujímavé je to, že do akého zrkadla sa pozriem ta vždy vyzerá inak...
ANGEL-DEMON- aha a potom keď si ten olej dám, tak to mám iba tak voľne nechať, či do copu, uteráku...? A vlasy umyť potom nie?, či pred? Ďakujem. :)
aj na končeky, na rast vlasov, ale je strašne ťažký(hustý) preto ho treba zriediť s inými olejmi... tak ja si miešam ricinovy, olivovy, kokosovy a davam si na končeky a na pokožku hlavy nechavam si na 2 hod... kedže mam kučerave vlasy mala som zničene od farby, mi to pomohlo... v tejto kombinacii si to davam 1x za mesiac, v zime aj 2x,..
**
ja mam s obočím a mihalnicami ten problem, že ma zvyknu svrbieť a to už viem že mi zas vypadaju... a aj mihalnice mam občas len 3 :-/ takže ricinovy olej mi na to nepomáha
..
Aj úplne zlé obočie sa dá upraviť, len treba trpezlivosť a dobrú kozmetičku
ANGEL-DEMON- Na vlasy? To som ešte nepočula. A to v čom to pomáha? Na končeky alebo ako? Ďakujem. :)
Ricinovy olej pomože iba ked si obočie priliš vytrhate a nechce narast naspat,ked ho tam od prirody nemá tak nepomože nič
.......ten ricínový olej mi nepomohol ani na obočie ani na mihalnice... dobry mi je len na vlasy...
tak si ho daj vytetovať..