únava alebo imunita ?

Príspevok v téme: únava alebo imunita ?
Xander

Čaute, chcel by som poradiť čo na imunitu? Už nejaký čas pocitujem dlhodobú unavu, stres a sam neviem či je to z prepracovanosti alebo má na to vplyv moja imunita. Myslím si, že ak by som ju nejakym spôsobom naštartoval, tak by mi to s tou unavou mohlo pomoct a tiež si myslím že by som tak mohol získať viacej energie. V poslednej dobe ma stale lame len na spanie a na nič nemam poriadne ani chuť ani náladu. Ak by ste mali nejaké dobré rady, uvítam všetko, ved za to že to skusim nič nedám.

helencita

Čo majú enzýmy spoločné s tvojím problémom? Tvoj problém má s najväčšou pravdepodobnosťou na svedomí imunita a preto by bolo vhodné keby si si nasadila enzýmové lieky, ktoré dokážu bojovať proti únave, rôznym problémom a posilňujú imunitu, mohli by tvoj problém vyriešiť, len by si ich musela brať istú dobu a hlavne pravidelne

fezo78

Poznám veľmi dobrého odborníka na imunytu.Ten by Vám určite pomohol.Napište mi na môj email jogo78@centrum.sk.Dám Vám naňho kontakt.S pozdravom Jozef.

Raddii

zsuzka nerozumiem aké enzýmové lieky? Čo majú enzýmy spoločné s mojím problémom? uchádza mi zmysel toho, ale budem rada ak mi to ozrejmíš. Nehovorím, že tomu neverím, len som o takomto niečom zuatiaľ nepočula :O

zsuzska

raddii skus sa zamerat na to aby si si imunitu pozviechala. Skus nejake enzymove lieky v kombinacii s pravidelnymi prechadkami na cerstvom vzduchu a podla mna sa budes za nejaky cas citit lepsie len to chce samozrejme trpezlivost, ze jeden den to nespravi :)

Raddii

lenže čo s tým mám robiť? to mám akože čakať kým proste toto obdobie prejde a začnem sa cítiť lepšie? alebo čo mám robiť aby som bola fit? pretože toto ma zo dňa na deň ubíja. Neviem sa sústrediť, nie som schopná pomaly nič robiť

zsuzska

raddii isty podiel na tom pocasie moze mat.. ale osobne si myslim ze to je tym ze sa menia rocne obdobia a ze tvoje telo nie je dost odolne na to aby to zvladlo bez nejakej ujmy ;)

Raddii

ahojky tiež som teraz posledné dni ako keby ma niekto ovalil. Cítim sa dosť zle, akoby som ani nemala chuť žiť. Som unavená, vyčerpaná. Neviem ako to mám riešiť, premýšľala som či to nemôže byť pre to aké je vonku počasie, žeby ma to skolilo??

agnessca

zsuzka lenze to je preto ze ludia sa malo zaujimaju, malo si zistuju ze co vlastne je potrebne robit ked taketo problemy pridu, co by to mohlo byt, co by mali zmenit. Ja ked som sa s kamaratom rozpravala co mal podobne problemy a povedala som mu ze ja beriem enzymy tak len na mna pozeral, ze ake enzymy ze na co su dobre? to je proste to, ze malo ludi vie o tom ake su enzymy prospesne.

zsuzska

treba liecit jeho podstatu - anoo..ibaze prave to je ten problem, ze velmi vela ludi si mysli ze staci riesit prejavy problemu a zabudaju na to ze prejavy liecit nestaci.

mihalik12

môžem súhlasiť s tým, že je potrebné viac pohybu, viac čerstvého vzduchu, ale podľa mňa je dôležité riešiť aj príčinu. Prečo vlastne tento problém vzniká. Kde je jeho podstata...