Čaute, chcel by som poradiť čo na imunitu? Už nejaký čas pocitujem dlhodobú unavu, stres a sam neviem či je to z prepracovanosti alebo má na to vplyv moja imunita. Myslím si, že ak by som ju nejakym spôsobom naštartoval, tak by mi to s tou unavou mohlo pomoct a tiež si myslím že by som tak mohol získať viacej energie. V poslednej dobe ma stale lame len na spanie a na nič nemam poriadne ani chuť ani náladu. Ak by ste mali nejaké dobré rady, uvítam všetko, ved za to že to skusim nič nedám.
únava alebo imunita ?
moze byt na vine aj stitna zlaza ale myslim ze castejsie to mava na svedomi imunita, ktoru povedzme si otvorene mnohi ludia zanedbavaju a neuvedomuju si, co vlastne oslabena imunita znamena. Ale zdravotne problemy mozu pri nej nastat :-/
Prečítaj si nieco tu:
Ono to ani nemusí súvisieť s imunitou na vine môže byť aj štìtna žľaza. Môžeš ( ale nemusíš mať ) zníženú činnosť a vtedy je človek unavený oslabený atď. Nechaj si vyšetriť š.ž popripade sa môžeš objednať u imunològa kde ta vysetria z krvi. Keď to nebude zo štìtnej tak odporúčam b komplex. Ps: keby si to mal z imunity tak by si nebol unavený ale viac často chorý
Unava nikdy neprichadza len tak..na imunitu su dobre zivocisne enzymy..myslim ze vhodny by bol wobenzym, je to liek, takze myslim ze na liecenie tvojej imunity by mohol byt fajn. Ale musis to brat tak ze imunita sa neda dat na poriadok za dva dni, tyzden, ale ze to chce cas aby opat sa vybudovala..
Toto je imunita na vine, tým som si istá. Musíš zmeniť svoj životný štýl od základov. Zmeniť stravu, zaradiť viac vitamínov do stravy, viac pohybu a ak je imunita už narušená, čo v tvojom prípade vyzerá, že je tak aj lieky je treba začať brať
Môže byť, že to má na svedomí imunita. Ako dlho sa takto cítiš? nič sa také nestalo? keď si toto začal pociťovať? Nebol si chorý alebo niečo také?
Ahoj, dobre že si túto tému ,,zamkla,, lebo sú tu kadejaký neprihlásený experti. Tí sa našťastie do tejto témy nedostanú...len toľko...k téme ti neviem poradiť... :(