Muz snov

Príspevok v téme: Muz snov
lcka

Zdravim, som mlada este ale mam strasnu tuzbu po muzoch z filmoch napriklad. Este som ziadny vztah nemala, a s chalanmi netravim absolutne ziadny vztah. Ale je normalne ze ma napriklad pritahuje filmova postava joker, jednoducho niekto kto zije len pre jedneho cloveka a mysli to naozaj vazne ale pritom je taky muzsky a svojim sposobom dominantny? Ale som feministka takze nic take by som nestrpela len mi je to hrozne ale hrozne pritazlive. Mate ak vy take alebo co vas pritahuje?

lcka

Dakujem za tolko odpovedi, to je zatial rekord :D ano som si vedoma ze su to hormony a ze sa mi paci kazdy krasny silny chlap. Coz nic nemeni na tom ze som feministka, tak ma nepoucuj o tom ake je to zle. Nic nie je zle na rovnopravnosti pohlavy. A ano nasli sa tam velmi pekne mena :D

Moireal

Toto je joker:
1.bp.blogspot.com

Dodnes sa pousmejem nad tym, ked si spomeniem, ako mi raz jeden znamy povedal, ze sa smejem ako joker. Beriem to ako silny kompliment. Btw. milujem jokerove citaty a Heath Ledger ho zahral bravurne. :)

ANGEL-DEMON

neviem si vybrať.. asi Russel.. ♥ ked pozerám s ním filmy musím mať podbradník aby som si neoslintala PC... :-D

ANGEL-DEMON

potom Vin Diesel, Jason Statham, Mark Wahlberg, Gerard Butler,
Colin Farell, ....Alexander Bárta, Daniel Landa, :-D