Zdravim, som mlada este ale mam strasnu tuzbu po muzoch z filmoch napriklad. Este som ziadny vztah nemala, a s chalanmi netravim absolutne ziadny vztah. Ale je normalne ze ma napriklad pritahuje filmova postava joker, jednoducho niekto kto zije len pre jedneho cloveka a mysli to naozaj vazne ale pritom je taky muzsky a svojim sposobom dominantny? Ale som feministka takze nic take by som nestrpela len mi je to hrozne ale hrozne pritazlive. Mate ak vy take alebo co vas pritahuje?
Muz snov
vekom sa ludia velmi výrazne nemenia, leda ak ich postihne nejaká vážna životná kríza alebo ochorenie ako niektoré psychiatrické ..
ach toto je vekom
hej vy dvaja, ona sa ale pýtala ako je to u ostatných akých majú mužov snov nie na rady ohľadom svojho života... takze akých máte mužov snov o kt tajne snívate že by ste sa im aspon trocha mohli podobať (ženy predsa nekladiete na piedestál v tomto snáď)? :D
mne sa občas páči james dean, ale ten veľmi nie je na falusy zrejme :D
mala by si najprv dospiet a ujasnit si, co vlastne chces. Ale moc sa nevystatuj tym, ze si "feministka" lebo vacsina muzov ich obchadza na mile. Uz len preto, lebo vacsina zien su "feministky" len preto, lebo su lenive a nechce sa im varit, upratovat atd...
Neboj, je to normalne, dospejes a presne takymi sa nechas bicovat, ty feministka :-))
noo joker je ale vykreslovaný ako psychopat a insane a ze je skôr posadnutý batmanom teda mužom :D