Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koho si vybrat?

Príspevok v téme: Koho si vybrat?
Adelicekk

Biju sa o mna dvaja muzi ..kamarati.
Jedneho poznam 7 rokov.. byvala medzi nami chemia ,no zil resp. prezentoval sa ..ze on sa viazat nechce a pod tak som si s nim ani nezacinala lebo som tusila ze budem len jedna z mnohych. S jeho kamaratom som sa spoznala nahodou ked sa ponukol ze ma zavezie do mesta kde studujem (cez tie appky jazdomat a pod) a od prvej chvile sme si mali co povedat atmosféra bola uvolnena a mala som pocit ze ho poznam roky. No dostava sa pomaly zo svojho predosleho vztahu tak zatial nechce vhupnut do vztahu. Padli tu reci o friends with benefits ja som to hned zrušila a akceptoval to tak sme nadalej kamarati. Popravde som dobre vychovane dievča..vela partnerov som nemala a ani nechcem.
Zalezi mi na tom aky bude moj parner a nechcem ist do vztahu iba preto ze mi chyba sex alebo nechcem byt jednoducho sama. Hladam nieco perspektivne a bojim sa ze ci u nich nieco take najdem.
Neviem ako to riesit. Ci byt k nim max uprimna alebo ako. Nechcem aby sa pohnevali medzi sebou a ani so mnou.. poradte..

bagration

podla mna je dobre, ze nie si naivna ako niektore ine zeny a vidis sama, ze takyto "vztah" by nikam neviedol. Samozrejme, su zeny - a je ich dost vela, ktore by ma podobnu "ponuku" pristupili. Najjednoduchsie je im povedat otvorene, bez emocii, ze ak chcu vztah, aky doteraz avizovali, tak nech idu hladat inam. Ty si predsa hladas niekoho na vazny vztah. Ak to nepochopia, tak ich posli do "p-cka", je to uplne neskodny, overeny postup a nasledne ich ignoruj :)

adr1a.

Ver, im ide obom iba o to jedno. Dostat ta. Oni medzi sebou superia ako kohuti. Muzi su sutazivi, hravi, dozvedeli sa navzajom o sebe a poznaju sa. To je ich vzajomna rivalita. Ale im obom ide iba o tvoj skalp))
Uz len cakam, ktory to zrazu zahra pred tebou, ze chce s tebou vazny vztah :D

Adelicekk

Ďakujem vam :D
A ako ich oboch schladit aby si dali pohov. Proste posledne týždne su... ako to povedat ..premotivovani?

Akonáhle spomeniem jedneho pred druhym o to viac sa snažia..dokonca este sa mali stretnut a ked som sa jedneho spytala ci bola teda panska jazda...odpoveď bola nie.

bagration

a este jednu vec ti poviem.. ak chlapom ide len o sex a nie o vazny vztah (ano, presne tak to je)... tak sa kvoli tebe nepohaduju, to sa neboj :)

bagration

ja tu zas nevidim ten "vyber" jeden ta nechce, chce len sex a ty si ho zavrhla a jemu to zrejme zily netrha :D Druhy... ten ta vlastne tiez chcel len do postele.. tak kde je ten vyber? To, ze si s oboma kamaratka, ale oni ta chcu len na uspokojenie potrieb nedava nejaky pristor na vyber. Podla toho, co pises, ze si slusne dievca a ja naozaj nevidim dovod, preco si jedneho z nich vyberat :D

adr1a.

Neviem co chces riesit. Jeden ma volne vztahy, druhy vazny vztah nechce ale len to nieco s vyhodami)) Vsak ani jeden nesplna to, co chces a hladas ty) Takze neries ani jedneho. Uprimna si bola k obom, vedia co chces ocakavas, po com tuzis. Nie su rivali. Obaja chcu to iste. Sex