Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koho si vybrat?

Príspevok v téme: Koho si vybrat?
Adelicekk

Biju sa o mna dvaja muzi ..kamarati.
Jedneho poznam 7 rokov.. byvala medzi nami chemia ,no zil resp. prezentoval sa ..ze on sa viazat nechce a pod tak som si s nim ani nezacinala lebo som tusila ze budem len jedna z mnohych. S jeho kamaratom som sa spoznala nahodou ked sa ponukol ze ma zavezie do mesta kde studujem (cez tie appky jazdomat a pod) a od prvej chvile sme si mali co povedat atmosféra bola uvolnena a mala som pocit ze ho poznam roky. No dostava sa pomaly zo svojho predosleho vztahu tak zatial nechce vhupnut do vztahu. Padli tu reci o friends with benefits ja som to hned zrušila a akceptoval to tak sme nadalej kamarati. Popravde som dobre vychovane dievča..vela partnerov som nemala a ani nechcem.
Zalezi mi na tom aky bude moj parner a nechcem ist do vztahu iba preto ze mi chyba sex alebo nechcem byt jednoducho sama. Hladam nieco perspektivne a bojim sa ze ci u nich nieco take najdem.
Neviem ako to riesit. Ci byt k nim max uprimna alebo ako. Nechcem aby sa pohnevali medzi sebou a ani so mnou.. poradte..

Adelicekk

djdksk

Vážne? Dobre vedieť,ty moje svedomie. Nikde som nenapísala,že som s niekým sexovala. Taká blbá niesom. Neviem prečo sa vlastne k tomu s takýmto múdrym názorom vyjadruješ ;) Pekný deň ty expert.

djdksk

No adelicek, ty slusne dievcatko :D, ved s jednym si uz len pre sex bola, a druhy o tom jasne ze vedel, kedze su kamosi. Zacitil, ze niesi voci nemu odmerana, tak ako chlap co si chce vrznut, skusa to u teba ako ku lahkom dievcati, co do velkej mieri si. Teraz si len vyberas, ktoremu to spravis, to je tak vsetko. Ide len o sex. Si rovnaka ako vecsina zien.

celebrita facebooková

Z týchto dvoch si neber ani jedného, od toho lepšie bude zostať hoci aj navždy sama. Ten, kto navrhuje kamarátstvo s benefitmi tebe, logicky ho navrhol už mnohým, teda kto vie, s koľkými sexuje? Myslíš si, že ti to povie? Nepovie, ale nakaziť niekoho pohlavnou chorobou, to by mohol skôr on ako nejaký panic z kostola. A ten druhý? ///Ukáž mi svojich kamarátov a viem, aký si./// Ten druhý sa nechce viazať. Ale sexovať promiskuitne kade-tade, to už áno. Ver, že raz nájdeš toho pravého. Ale nebude a zákonite to nemôže byť ani jeden z týchto dvoch. Týchto dvoch nechaj pre radodajné sliepočky ako výstavných kohútikov na zábavu. Ani jeden z nich si ťa nezaslúži.

ANGEL-DEMON

a oni su poslední chlapi na výber hej? že si musíš vybrať práve medzi timito dvomi... odpoved znie ani jeden...

bagration

Adelicekk
musis si sama ujasnit, co mozes od nich cakat. Predsa ty si tu ta, ktora ich pozna aj nazivo. Je tam sanca na normalny, vazny vztah? Lubili by ta aj inak, nielen kvoli vzhladu? atd.. ale ja osobne si nemyslim, ze s niektorym z tych dvoch by si mala stastny vztah.. aspon podla toho, ako si ich opisala. Ten druhy ti hned po tom, ako ste sa spoznali, rovno ponukne "vypomoc"??? :D Je jasne, ze nema este dorieseny predosly vztah a nechce nic ine, len postelnu sluzbu za sluzbu. A ten prvy, ked povie, ze je krstnym otcom a chcel by mat casom deti... :D No v kazdom pripade si to premysli, nikto by ti nemal kazat, co a ako, je to tvoj zivot a sama si rozhodujes o svojom stasti (alebo nestasti).

Adelicekk

Tiez som vam to chcela napisat ze komplexne podavate taky realny mužsko ženský pohlad na vec :))

Adr1a

Zasmejes sa ale! Ten kt. Poznam tych 7 rokov pri nedavnom telefonate spomenul ,ze uz je krstny otec a ze by sa mu pacilo mat aj deti :D :D o chvilu tu spusti mozno aj bajky o vztahu.

Az teraz mi fakt svitlo ako vam tu podpisujem ..ze preco som ich zaradila do kategorie 'na vztah' ked s nimi moze byt vsetko naokolo len nie to. Niekedy to forum je predsa len fajn :D

adr1a.

Cau bagration) podkyname sa o seba casto v roznych temach) Mas OK nazory myslienky postoje. Tak len tolko) Pekny den maj