Biju sa o mna dvaja muzi ..kamarati.
Jedneho poznam 7 rokov.. byvala medzi nami chemia ,no zil resp. prezentoval sa ..ze on sa viazat nechce a pod tak som si s nim ani nezacinala lebo som tusila ze budem len jedna z mnohych. S jeho kamaratom som sa spoznala nahodou ked sa ponukol ze ma zavezie do mesta kde studujem (cez tie appky jazdomat a pod) a od prvej chvile sme si mali co povedat atmosféra bola uvolnena a mala som pocit ze ho poznam roky. No dostava sa pomaly zo svojho predosleho vztahu tak zatial nechce vhupnut do vztahu. Padli tu reci o friends with benefits ja som to hned zrušila a akceptoval to tak sme nadalej kamarati. Popravde som dobre vychovane dievča..vela partnerov som nemala a ani nechcem.
Zalezi mi na tom aky bude moj parner a nechcem ist do vztahu iba preto ze mi chyba sex alebo nechcem byt jednoducho sama. Hladam nieco perspektivne a bojim sa ze ci u nich nieco take najdem.
Neviem ako to riesit. Ci byt k nim max uprimna alebo ako. Nechcem aby sa pohnevali medzi sebou a ani so mnou.. poradte..
Koho si vybrat?
nemas zaco :)
bagration
Mám síce o trocha viac ale máš pravdu, som mladá a prečo si zničiť zbytočne mladosť tak kde nemám perspektívu vzťahu.
Každopádne dakujem aj za tvoju radu a rady ostatných.
ako to my máme vedieť, keď ani ty sama to netušíš?
keby som bola mladá a mala ten rozum čo mám teraz tak by som sa oboch vzdala a vybrala si niekoho úplne iného. Nech sa nik necíti ukrivdení
Asi by som dala ruky od oboch preč
neriesila by som tychto dvoch :)
dvaja sa bijú tretí vyhráva, počkaj ešte na tretieho:-)
podla mna (a asi aj vacsiny ostatnych, ktori sem napisali) je to spravne rozhodnutie. Najprv som si myslel, ze naozaj nejak tak velmi tuzis po priatelovi, ze si ochotna pristupit na ponuku niektoreho z nich. Urcite by sa nasli aj zeny, ktore by na to pristupili, ale ku tvojej cti sluzi to, ze si sa odmietla stat handrou niekoho, kto by ta aj tak nikdy nebral ako vaznu znamost. Podla mna este budes rada, ze si sa takto rozhodla. Na zaklade toho, ze jedneho poznas 7 rokov a boli ste spoluziaci (asi na strednej) tak usudzujem, ze mas okolo 22 rokov, to znamena, ze si este mlada a mas kopec casu si najst niekoho, kto za to bude stat.
bagration
Rozhodla som sa už včera večer. Vieš,áno ženy majú niekedy tendenciu veci si vysvetliť tak,aby tá pravda bola pre nich menej bolestivá a nezarmútila a zároveň vyzobrazila každého v tom najlepšom svetle ,ale ked sa nedá ,tak sa nedá.
Odpoveď znie, ani jedného.
Uzavriem to asi tak že muž č.2 to vážne pokafral, lebo pri pomyslení na ňho mám jednú veľkú stopku a celkový odpor. Možno bolo ťažko pochopiť ,či som fakt odkazaná na nich dvoch no niesom. A ani nemám za sebou priam skvostné vzťahy. Ale poviem ti,že pocity vdaka kt. som tohto druhého hodila do tejto kategorie boli ,že za ten čas ,čo sme spolu cestovali som mala pocit,že sa nemusím na nič hrať,boli sme na jednej vlnovej dlzke, bol povaha podobná mne , názory mal správne na svoj vek. Oháňal sa vetou, že on nechce ženu - permanentku na sex,a zase ani takú kt.malo pol mesta a každý o nej vie atd. Toto bol jediný dôvod prečo som sa vôbec nad ním pozastavovala. No len vtom vyrukoval s tým názorom o friends with benefits a tým,že "byť šťastná" neznamená byť za každú cenu - byť vo vzťahu. Ale pre mňa znamená - ja chcem aspoň takúto záruku, že ma berie ten chlap vážne, a chce byť len so mnou. Možno utopistické reči na dnešnú dobu.
A s tým prvým kt. poznám nejaký ten piatok. Včera večer sa za mnou iba tak zastavil,tak sme hodinku pokecali (áno,oceňujem aspoň to,že ma chcel vidieť - tak sadol do auta a prišiel ,ale nejdem si domýšľať ani inak to vysvetľovať).
V podstate mám z neho zmiešané pocity (neverím veľmi,že chlap sa dokáže zmeniť) ale tak celú čas sme riešili nejak vzťahy ...hovoril mi o tých ženach ,čo mal - prečo to nevyšlo a ako sa na ktorej poučil (neviem ,kam týmto smeroval) ale prišlo mi to také úprimné z jeho strany,lebo teda nie každý chlap sa takto dokáže rozrozprávať. Zaujímal sa o môjho Ex čo to bolo za osobu - vyšlo z neho že to nebol chlap pre mňa, že sa mi aj diví,prečo práve taký chlap...
Bol zaradený do kategorie kamarát. Asi to tak bude lepšie pre oboch. Aspoň budem mať takého chlapa s kt. sa budem môcť úprimne porozprávať,lebo s ním sa to dá a povie mi narovinu ako niektoré veci vidí aj ked ich ja prikrášľujem.
A na margo toho,ako tu expert nižšie vravel ,že som sa s ním vyspala. Nevyspala. Mal také ťahy,ked sme boli spolužiaci - ale potom som mu povedala ,že som panna a proste nech si o tom myslí ,čo chce ale pre pekné psie oči nezmením názor. Vtedy ostal akože dosť zarazený ale akceptoval to. Neskôr mal ťahy ale nepochodil (lebo som si vravela,že si zaslúžim lepšieho a nepotrebujem aby si spravil iba čiarku,že "yes,dostal som ju" - nevedela som akým štýlom rozmýšľal).
Odvtedy ubehli asi 4 roky a čo sme posledný mesiac nejak intenzívne v kontakte uznal,že si ma preto váži a berie ma ako inteligentnú. I ked áno, chlapi toho vedia narozprávať až až...
Toľko k môjmu rozhodnutiu a prečo sa táto tema nevolala "čo vlastne chcem" :) Asi budem radšej sama a čas ukáže.
Zvlastne ze sa pytas koho si vybrat, ked zaroven tvrdis ze nikoho s nich nechces.
Nechces aby sa tvoji kamarati pohnevali, nevyber si ani jedneho.
To si mohla rovno dat nazov temy "Co vlastne chcem?" - jedneho s nich prerobeneho podla seba, zejo.. Zeny su majstri v hladani vyhovoriek, ked niekoho nechces tak si najdes cestu ako ho bezcitne odfajcit - v tychto pripadoch to ma padny dovod.
Inak pozdrav toho druheho, dobre to posral :D