Tak takto. Pred casom ma ocumovala jedna pekna odo mna o 6 rokov starsia zena, taka milfka ako sa hovori dnes. Ja mam 33. Viem ze ma rodinu je vydata a ja som mal svojho casu aj priatelku. Tie pohlady boli fakt ine nez mile alebo zdvorilostne. Niekedy vyslovene cumela do ksichtu dlhsie ako keby cakala nieco odo mna. Take hlboke pohlady. Ked som sa po case zacal usmievat na nu tak sa vyslovene rozziarila. Sklopia niekedy hlavu s usmevom ako mlade dievca. Niekedy ked som jej venoval dlhsi pohlad tak sa otocila a tak zvodne s usmevom pozrela. Proste klasicke flirtovacky pohladmi s ktorymi som ja vlastne ani nezacal.
Nikdy som si od toho nic nesluboval, pocul som ze aj inym to zvykne, bral som to tak ze sa zabava alebo si dokazuje nieco, kaslal som na to najma zo zaciatku ani neskor som jej nikdy nic nepovedal. Obcas mi preto venovala taky oduty vyraz. Tak som jej neskor skusil opatrne a diskretne dat na seba kontakt. Fakt som musel diskretne inak to neslo.Vedel som ze to je blbost ale aspon zo zvedavosti. Samozrejme sa neozvala dokonca sa mi trosku vyhybala. Kaslal som ma to. Teraz ale zas zacala tak skumavo cumet. Aj na mna tak nejak nahnevano pozrela a ani neodzdravila. Ja som kaslal aj na to vsak nezdravi asi sa boji lebo sa nepozname ma rodinu nevie o mne skoro nic nevie co moze cakat chapal som ju. Tak si hovorim nebudem zdravit ani ja ked to tak chce. Asi chce co najvacsi odstup aby mi ukazala ze tudy cesta nevede. Neriesil som opat vsak mam v pazi. Ja mam ine starosti.
Ale moja otazka je ze tato jej nastvanost trva uz dlho aj tri mesiace a ja pritom vobec nic nerobim. Tak co ona riesi ?? Neotravujem, nedobiedzam. Ked nechce tak ani nepozdravim. Minule som nepozdravil hned ale nedalo mi to reku nie sme male deti tak som pozdravil vsak je to blbe nie. Ona odzdravila ale tak uplne nervozne nahlas pritom vzdychla ani sa to nesnazila zakryt. Ako nechapem z nej. Dal som pokoj pred tym ona dobiedzala flirtovanim po pokuse o kontakt ktory sa podla mojich ocakavani neuskutocnil dam jej pokoj zas. Co mozem cakat od takehoto typu zeny ? Nie je cudna ? Alebo sa nemusim obavat ? Ja nemam rad konflikty alebo ked ma niekto pred druhymi nejak ohovara tak dufam ze sa toho nedockam. Ja som skor opatrny uzavretejsi typ cloveka a chcem mat klud a dam kazdemu pokoj. To iste cakam od druhych ale asi je to naivne.
Co od nej mozem cakat
pardon, v predoslom prispevku mam chybu, malo to byt inak uvedene, ale nechajme to tak a neriesme takuto somarinu. Ta skratka nemusi mat a ani nema jednoznacny vyklad :D ale tymto zakladatelovi nikto nepomoze :D
radim uzel
presne tak
Pavlos
nema to nic spolocne s vekom a rozhodne absolutne nic spolocne s tym, o kolko by mala byt starsia :D vyhladaj si, co ta skratka znamena.
Asi su ti vsetci teraz vdacni za objasnenie toho pojmu :D
presne, MILF z anglickeho mother l´d like to fuck
znamena ze mam zaujem o zenu ktora je odomna vyrazne starsia nie to ze uz ma decko-deti. Ved aj 20 rocne maju decka a ja mozem mat 20 ale tu sa mysli ze mam zaujem o zenu ktora ma vela rokov odomna a mohla by mi byt mojou matkou v skutocnosti.
tak ako starsich muzov pritahuju mlade baby ze on ma 50 a ona 30 ci 25 a on by jej mohol byt otcom v skutocnosti tak je to aj s milfkami ze mladeho pritahuje o dost starsia zena. 10 rocny rozdiel je nic a s milfkami to nema nic spolocne.
HOUK :-)
Pavlos a podla coho sudis ze nemam svoj nazor a neviem co chcem ? :D
Svoj nazor som tu vyjadril a viem co chcem, chcem inu zenu, mladu mne sucu, nie ju. Jej som skusil dat kontakt len zo zvedavosti ako zareaguje a co odo mna chce. Neozvala sa a tak aj to je odpoved.
Ale prepac ak mi niekto o mne tvrdi ze mam 20 rokov a pritom mi tu ide vysvetlovat pojem milfka ako nieco relevantne, tak sa obavam ze tych 20 rokov ma ten dotycny, cize ty. Bez urazky ale tvoj prispevok si myslel ako vazne ?
Ale ale, vidím že je máš v tom ty zakladateľ témy ako aj prispievateľ Bagration trošku chaos.
Keď tu už spomínate tie MILFky tak si to trošku ujasnime. MILF označenie patrí ženám ktoré sú staršie o viac ako 10 rokov.
Čiže sú tu napr. tieto kombinácie vekové_
vy 18 ona 33
vy 25 ona 43
vy 28 ona 52
a podobne
Takže je nesprávne označovať ženu ktorá je od teba staršia len o 6 rokov ako MILFku. MILFka musí byť výraznejšie od teba staršia.
A kedže nevieš čo je to MILFka a tiež podľa štýlu písania si aj ja myslím že tých 33 rokov ešte nemáš. Nemáš svoj názor, nevieš čo chceš, si veľmi neistý, pletieš si pojmy. Proste tipujem že máš tak cca 20 rokov.
Adria a Bagration dakujem.
To ze posobim mlado z textu je mozne pretoze opisujem ako som postupoval velmi opatrne. Pri inych zenach ale nemam problem aj ich oslovim a podobne veci :-) Aby sme sa chapali hej. Lenze neviem ci ste pozorne citali no tato situacia s touto zenou je trochu ina. Ja som musel byt opatrny pretoze je vydata a tam je vzdy vsade naokolo dost vela ludi. A hlavne som videl ze aj ona je opatrna a nezizala vzdy ale len vtedy ked videla ze naokolo nie su ludia. Takze som ju nemohol len tak hocikedy oslovit a sotva boli prilezitosti. A ta situacia sa nezmenila takze sa k nej ani teraz nemozem velmi prihovorit. Tam v tej firme pracuju ludia ktorych je vela a priserne ohovaraju pomaly kazdeho, uz aj ja som bol na pretrase ale z inych dovodov. Okrem toho ju tam viaceri poznaju a dlhsie nez mna a niektori su z toho isteho mesta a poznaju aj jej muza. Takze tak. Takze ja pochopim aj jej nervozitu ked nevie co moze odo mna cakat.
No ale necham to tak. Akoze v pohode. Ja som ani nemienil nic robit len nechcem zazit nejaky trapas lebo takto, ja by som mal mozno postupit na ine miesto v tej firme a nepotrebujem si robit taketo problemi trapasy. Aj tak mam dost svojich starosti doma. Nerobim z toho vedu ale nebol by som si isty co pisala adria ze ju vzrusujem. Ja mam z nej stale pocit ze je nasrata jak puctok. Ale nerozumiem preco lebo odvtedy uz preslo dost casu a ja som si ju nevsimal, nedobiedzal som, nerobil som nic.
Ale neriesim, dakujem za postrehy. Ked chcete v pohode pokracujte v tejto teme aj o svojich skusenostiach, rad si precitam.
Cau Jax. Ja to vidim aj na sebe, ze je to dost casty jav. Su to napr.tridsiatnici, okukuju ocumuju max.sa usmeju, daju mi prednost ai, ale tam to aj konci) akoby sa bali priblizit oslovit.....
Budem uprimny ergo neprijemny: 33 rokov? Really?! Podla textu tak 13 max. Pretoze uz aj 14 rocny sa vedia porozpravat a vyjasnit si veci. Ty lem spekulujes ako sa na teba pozera a co si asi mysli. Fakt sa musis nudit chlape... Normalne otvor hubu a nespekuluj.
nazdar kamarat
ja mam jednu velmi podobnu skusenost. Uz od mladych cias sa mi pacila jedna zena, odo mna starsia skoro o 10 rokov. Tiez taka typicka milfka. Nikdy som nemal vztah, kde by som mal o tolko starsiu, len raz a to bola len o rok starsia. Ale ona bola nieco inee.. proste som citil z nej nejake velmi silne vyzarovanie. Viem, ze bola sama, s jednym dietatom, manzela asi ani nikdy nemala. Ja som bol z nej uplne hotovy. Poznali sme sa dlhsie, vzdy sme prehodili par slov, ked sme sa stretli, usmevy a tak. Ale aj ja som citil na nej, ze ani ja jej nie som uplne lahostajny. Tak som si s nou zacal pisat. Viem, ze aj ona ku mne nieco citila, ale zrejme to bolo nad jej sily a jedneho dna ma poprosila, aby som jej uz nepisal. Takze som to respektoval. Bola to dost cudna skusenost, dodnes neviem, preco chcela kontakt ukoncit, viem ze nema nikoho dodnes.. ale neriesil som to a neriesim. Tiez som na tom bol ako ty.. vrtalo mi to v hlave, ale neprisiel som na nic :D este doplnim, ze ked som si s nou pisal, mal som cca 26, ona 34-35. Este ti poradim.. neries to, na nic aj tak neprides. Ona najskor prechadza nejakym zlym obdobim vo vztahu, alebo proste len nevie, co chce. Alebo ma nejaku psychicku poruchu, alebo si len proste chce mimo svojho tatosa este vrznut. Ale to ti radim ani neriesit, nie si predsa rozvracac rodin. Preto najlepsie by bolo bud ju uplne ignorovat, alebo jej jasne povedat, ze nebudes uz hrat ziadne detinske hry a hotovo.