Tak takto. Pred casom ma ocumovala jedna pekna odo mna o 6 rokov starsia zena, taka milfka ako sa hovori dnes. Ja mam 33. Viem ze ma rodinu je vydata a ja som mal svojho casu aj priatelku. Tie pohlady boli fakt ine nez mile alebo zdvorilostne. Niekedy vyslovene cumela do ksichtu dlhsie ako keby cakala nieco odo mna. Take hlboke pohlady. Ked som sa po case zacal usmievat na nu tak sa vyslovene rozziarila. Sklopia niekedy hlavu s usmevom ako mlade dievca. Niekedy ked som jej venoval dlhsi pohlad tak sa otocila a tak zvodne s usmevom pozrela. Proste klasicke flirtovacky pohladmi s ktorymi som ja vlastne ani nezacal.
Nikdy som si od toho nic nesluboval, pocul som ze aj inym to zvykne, bral som to tak ze sa zabava alebo si dokazuje nieco, kaslal som na to najma zo zaciatku ani neskor som jej nikdy nic nepovedal. Obcas mi preto venovala taky oduty vyraz. Tak som jej neskor skusil opatrne a diskretne dat na seba kontakt. Fakt som musel diskretne inak to neslo.Vedel som ze to je blbost ale aspon zo zvedavosti. Samozrejme sa neozvala dokonca sa mi trosku vyhybala. Kaslal som ma to. Teraz ale zas zacala tak skumavo cumet. Aj na mna tak nejak nahnevano pozrela a ani neodzdravila. Ja som kaslal aj na to vsak nezdravi asi sa boji lebo sa nepozname ma rodinu nevie o mne skoro nic nevie co moze cakat chapal som ju. Tak si hovorim nebudem zdravit ani ja ked to tak chce. Asi chce co najvacsi odstup aby mi ukazala ze tudy cesta nevede. Neriesil som opat vsak mam v pazi. Ja mam ine starosti.
Ale moja otazka je ze tato jej nastvanost trva uz dlho aj tri mesiace a ja pritom vobec nic nerobim. Tak co ona riesi ?? Neotravujem, nedobiedzam. Ked nechce tak ani nepozdravim. Minule som nepozdravil hned ale nedalo mi to reku nie sme male deti tak som pozdravil vsak je to blbe nie. Ona odzdravila ale tak uplne nervozne nahlas pritom vzdychla ani sa to nesnazila zakryt. Ako nechapem z nej. Dal som pokoj pred tym ona dobiedzala flirtovanim po pokuse o kontakt ktory sa podla mojich ocakavani neuskutocnil dam jej pokoj zas. Co mozem cakat od takehoto typu zeny ? Nie je cudna ? Alebo sa nemusim obavat ? Ja nemam rad konflikty alebo ked ma niekto pred druhymi nejak ohovara tak dufam ze sa toho nedockam. Ja som skor opatrny uzavretejsi typ cloveka a chcem mat klud a dam kazdemu pokoj. To iste cakam od druhych ale asi je to naivne.
Co od nej mozem cakat
Ja si myslim (mozno sa vsak mylim), ze sa jej pacis a zaujal si ju. No kedze je vydata ma rodinu zavazky, tak sa vzdy vcas "uvedomi" stiahne, proste sa jej akoby vzdy v hlave zapne cervena kontrolka, aby to stopla este v zaciatkoch, ze proste NIE. Lenze ju lákas, vzrusujes. Zaroven ta vidi kazdy den, takze tazko sa jej mozno odolava)) Nechaj to tak ako to je. Mozno sem-tam pozdrav, ojedinely pohlad. Vyhybat sa jej uplne zrejme neda, ale tak skus sa dalej od nej postavit, a zaujat sa niecim inym (fon noviny). Tak bojuje sama so sebou) Na jednej strane ty (trva to uz fakt dlho, zrejme sa jej ozaj pacis a vzrusujes ju), a na druhej strane ma moralne zabrany kvoli rodine dietati muzovi. Ona ma problem. Ona si to musi sama v sebe ustat a vyriesit
A mimochodom este jednu vec prehliadas. Ona si zacala a zizala. Tak ked ma rodinu nech si da pohov ona tetuska.
Ale skoda tu vysvetlovat asi. Snad sa zapoji aj niekto iny. Tak pre ostatnych nepytam sa na radu ako ju ziskat, pytam sa ci mate skusenost s takymito osobami a moze to byt aj v opacnom garde, a co sa od nich da cakat lebo ja chcem mat pokoj.
Ze nahovaram. Presne takuto reakciu som cakal. Tak jednak si nenahovaram ze sa jej pacim, ja to nikde netvrdim, ja tvrdim ze sa asi zabavala to je vsetko. Citaj poriadne ked mas zaujem reagovat v diskusii.
A to ze flirtovala je vec ista, ci sa jej pacim alebo nepacim. Taky slepy este nie som.
A keby si poriadne citala tak by si si vsimla ze ja ju nechcem, iba som ju skusil kontaktovat lebo mi dlhodobo nedala pokoj. Trvalo to naozaj dlho. Niekedy uz som nevedel kam mam pozerat ako mi cumela do ksichtu az neprimerane dlho. Ale nechcem od nej nic, chcem mat svaty pokoj, ja mam uplne ine starosti v zivote a tu v diskusii sa pytam ze ked sa tak nasrato sprava ze co mam od nej cakat alebo sa nemusim obavat.
A co si myslis o mojom veku je tvoja vec.
a ma rodinu ako pises cize diete takze ti dobre radim ak sa nechces podielat na rozbiti jednej rodiny daj si pohov.
kto je tu cudny tak skor ty lebo si vela nahovaras.
to ze na teba baba cumi nemusi hned znamenat ze sa jej pacis mozno blbo vyzeras alebo si spinavy ci strapaty
a urcite nemas 33rokov podla stylu ako pises.