Dobry den,
mam vazne rozvrateny vztah a este pred tym ako to definitivne ukoncime chcem pocut vas nazor.
Totiz povedal mi,ze pokial nie sme svoji, tak on si bude robit co chce, platit komu chce a bud to budem respektovat alebo papa.
Pritom my sme dost v zlej financnej situacii a ked som od neho potrebovala tak mi povedal ze nema... hlavne,ze dal 300€ rodicom na opravu nepodstatnej veci v dome.
Sme spolu 4 roky a pride mi to dost sebecke,ze mysli iba na seba. Ked som si myslela,ze mysli na nas oboch.
Najviac ma trapi,ze vzdy ked sa pohadame tak on utecie a nekomunikuje so mnou pripadne ma odjebava slovami: ok,dobre, tak to mas ozaj blbe.
Ja som toho nazoru ze nikdy nemame ist spat pohadani...a mne to naozaj vadi...
Co si o tom myslite?
Ja sa asi aj chcem rozist ale nemam odvahu.
A ked si kladiem otazku preco som s nim tak sama neviem.
Sklamaná z neho/z nás....
Jeden vzťah sa nemôže zakladať na peniazoch, sú aj dôležitejšie veci.
Čítala som tu už pár príspevkov, ale vo všetkých sa jednalo o peniaze a problém okolo peňazí a to predsa nie je už normálne.
priatel "mysli len na seba" ? ked da peniaze svojim rodicom, tak to znamena ze mysli len na seba? su to jeho rodicia, boli to jeho peniaze. do tohoto mu ty naozaj nemas co rozpravat, ked ani nejste manzelia. ma pravo dat svojim rodicom svoje peniaze. rodicia ho vychovali, to ci je ta vec v dome, kt. potrebovali opravit, podstatna alebo nepodstatna, nechaj posudit ich.
Sklamana. Vy spolu uz davno nie ste a nezijete, iba navzajom prezivate. Netvorite MY. Ste len on a ty. Akoby vas uz nic nespajalo. Ziadne puta, city, laska, ze je vam spolu bajecne a super. Tam uz laska ucta respekt spolupatricnost dovera sudrznost pomoc opora ai uz davno nie su. Vydieranie nikam nevedie a aj sama uz vidis, ze ked si spomenula slovo rozchod, s nim to nic nerobi, nema snahu to riesit, rozpravat sa dat vas dokopy, zlepsit co sa len da, ale uz si hlada inu a dalsie......
Neostavaj s nim len zo strachu, ze ostanes sama. Ja som mala nadherne vztahy, ale nebala som sa odist. A urcite si niekoho najdes. To len strach v tvojej hlave ta sputava, brzdi a nedovoli ti ist dalej. Vies este kolko moznosti niekoho fajn dobreho si najst a mat, budes este v zivote mat? A vek tu nehra rolu. Len este aby sa ti zivot single nezapacil natolko, ze aj ked budes mat desiatky stovky ponuk, ty radsej budes dobrovolne single a sama. Nemyslim osamela. Ale sama lebo ti nic a nik nebude chybat a budes beztak stastna spokojna milovana vyrovnana v pohode ai. Ver, radsej sama spokojna, nez s niekym a nestastna)
Vy ten rozchod obaja chcete a de facto ste sa uz aj rozisli, len ste si to nepovedali. Zbytocne stracas cas, keby si si namiesto toho niekoho hladala, tak uz ho aj mas..
Ked som mu spomenula rozchod tak si vypisuje s inymy a prihlasuje sa na zoznamky....
*dokazes najst
pozri, viem, ze to je tazke. Preto som aj pisal co by som urobil ja na tvojom mieste. V ziadnom pripade to neber tak, ze ja ta nahovaram na rozchod. Ale uvedom si, ze ked uz sama citis, ze to je na rozchod.. a sama si k tomu dospela, tak asi nie je ani co zachranovat. Cim dlhsie sa to natahuje, tym je tazsie sa odrthnut. A preco by si si nikoho nenasla? Ja sam viem, ze je lepsie byt nejaky cas sam a uzivat si zivot, ako sa denne trapit v nefungujucom vztahu. Predpokladam, ze si este mlada a urcite si dokazem najst partnera. Je aj ta moznost, ze ked mu spomenies rozchod, tak zostane v soku a bude sa snazit o napravu.
Ďakujem Ti za odpoved.
Len ja sa bojim,ze budem sama a uz si nikoho nenajdem.:(
vas vztah uz ani nie je rozvrateny, ale skor mrtvy. Z toho, co si napisala sa da citit, ze uz sama neveris naprave, hlavne po 4 rokoch.. to uz ho poznas zrejme velmi dobre. Ja by som takyto vztah davno ukoncil, hlavne ak nie je s partnerom ani sanca na to, aby sa to pekne v klude riesilo. A toto ti podla mna bude radit aj vacsina ludi. Mas na na vyber sa dalej trapit, alebo najst odvahu a trapenie ukoncit. Podla toho, ako si opisala jeho nalady a nekomunikaciu, su len tieto dve moznosti.