som beloska, priatel nedokaze odtrhnut pohlad od aziatiek

Príspevok v téme: som beloska, priatel nedokaze odtrhnut pohlad od aziatiek
haluska_haluskovita

zdravim, potrebovala by som poradit, kam z konopi. mam uz nieco vyse rok vztah s priatelom, zopar tyzdnov uz spolu aj byvame. je to najlepsi chlap, ak nie najlepsi clovek, akeho v zivote mam. ako partner je dokonaly, vzdy ma chape, podporuje, nikdy nema so mnou probkem, co sa mi este pri nikom nestalo. ak niekomu z nas nejaka prkotins vadi, tak som to vzdy ja, ale staci 5 minutovy rozhovor a vzdy si vsetko vysvetlime. nikdy sa nehadame, o problemoch sa vzdy rozpravame v klude a obaja so snahou najst pravdu. dari sa nam, vztah je harmonicky a obaja sme stastni. vidim na tom, ako sa ku mne sprava, ze ma urcite miluje a takisto ja milujem jeho. tak kde je problem? nuz, pocas toho roka som zazila vela situacii jedneho typu. zijem v zahranici, je to europska krajina, ale zije v nej dost aziatov. nuz a ta situacia, ktora sa zvykne opakovat, je, ze sme vonku, nablizku sa zjavi aziatka, a on ako v tranze, cely sa zameriava len na nu kym je v okoli. prvy raz som si to vsimla uz v prvych tyzdnoch, vtedy mi to prislo smiesne a v duchu som sa na tom len zabavila. stali sme v metre, pozriem sa nanho a on nepohnute bez prestania pozera do tvare aziatke stojacej bokom k nam asi tak dva metre. stal a nepohnute pozeral. a pozeral. a pozeral. okej. uvedomila som si ale potom, ze v historii vztahov mal asi dve belosky a predomnou posledna bola Cinanka. tak som si povedala, ze sa mu asi okrem belosiek pacia aj take. nuz ale potom sa to opakovalo. ina situacia, ina aziatka, on ako v tranze, nemohol sa prestat pozerat. nemyslim si, ze sa pozera chlipne. on sa proste len nedokaze otocit. boli sme napriklad odprevadit moju kamosku na autobus. za nasim chrbtom prave nastupovali ludia do ineho autobusu. prisla nadherna aziatka. v tom moment sa priatel natocil celym telom jej smerom a aj ked som mu ukazovala, ze pozri, moja kamoska uz ide, kyvajme jej, tak len zamaval a zase iba pozornost tej jednej osobe. ako sme odchadzali, este tri razy sa otacal za nou, az kym sme nezasli za roh. ako sa otacal, pytam sa ho, co je, na co sa pozeras? a on - na nic. a obzeral sa dalej. hovoril v klude, akoby nic. najhorsia situacia bola, ked sme si boli sadnut na moje narodeniny my dvaja, moj azijsky spoluziak a jeho priatelka - krasna aziatka . uz pocas rozhovoru bolo jasne, ze sa mu velmi paci, ked im dvom nieco vysvetloval, hovoril vacsinou casu s pohladom na nu, hoci toho mojho spoluziaka pozna lepsie, ju stretol prvy raz. nuz a ako tak sedime, pozeram na nu, ze tusim sa pozera s usmevom na mojho priatela. pizriem sa teda nanho, lebo sedel vedla mna, a on to iste na nu. tak tam sedim a vidim, ako si moj priatel hladi do oci s usmevom s inou babou, hoci sedim vedla neho. po tomto sme sa otvorene porozpravali. on bol uplne prekvapeny, ze nic take si nepamata, zeby sa udialo ze ano, myslel si, ze je velmi atraktivna, ale taketo nieco si urcite nepamata, ze by sa stalo. ako ja som hned v tej chvili, ako som to zbadala, zareagovala nanho pohladom, akoze "prosim??? :-o" lebo som nemohla uverit. este som mu povedala, ze je okej, ak sa mu ktosi paci, ale tieto sposoby prekracuju hranice, ktore mam, a nedokazem to akceptovat. zhodli sme sa, ze flirt obaja neschvalujeme. este mu vravim tak spriaznene "a tiez som si vsimla, ze sa ti pacia aziatky, ze?" a usmev. on taky prekvapeny, ze nie, ze to musela byt nahoda, ze som si akurat to vzdy vsimla. nuz fajn. ale pokracuje to. ja si to vzdy po takej situacii snazim dat v hlave dokopy, ze keby chcel aziatku, nie je so mnou, a ze nic neurobil a miluje ma a urcite by nechcel, aby som sa trapila. tak si hovorim, ze si to fakt vobec neuvedomuje, co robi. co si o tom vsetkom myslite? ja to dokazem vzdy rozchodit, ani mu o tom nehovorim, ale po novej situacii vzdy zacinam odznova a uz som z toho unavena. prosim ovas nazor o tomto celom. chcem to bud zvladnut sama, alebo sa porozpravat. lenze ak mu o tom poviem, budem stihacka? uz fakt neviem, ako to mam cele brat. mna to zranuje. naviac ja som beloska. a niekedy, ked ide o vonku pekna beloska, dokonca si zelam, aby sa za nou obzrel. ale robi to iba pri aziatkach. a to ani pekne nemusia byt. ani mlade, tak do 50 ho este zaujmu. prosim vas pohlad. zalezi mi na nas oboch.

haluska_haluska

Tak som dostala odpoved. Vraj je to vsetko len v mojej hlave. Vraj vytvaram problemy sama. Dobra odpoved. Ta posledna, ktoru by som bola cakala.

Forever young

Mam podobny problem, akurat, ze to niesu aziatky, ale umeliny...Urcite by ma to stvalo tak ako teba, je to bezohladne.. a bezohladne je, mysliet na ne este aj pocas sexu, co mi nikdy nepovedal, ale mam ten pocit a neviem si pomoct :(

Angelika3

Preboha vôbec sa s ním o tom nerozprávaj, aké tam chceš násť riešenie? Proste sa mu páčia Aziatky, to mu chceš ako dať preč z hlavy? Môžeš si pri sexe držať oči našikmo a odriekavať niečo po vietnamsky, to je asi tak jediné čo s tým môžeš urobiť.
Chápem, že ťa to bolí, že sa sustredi na inu a ty si pre neho vtedy vzduch, ale ver, že ak sa s ním o tom budeš "rozprávať" len to budeš zhoršovať. Len ho nechaj, nech sa díva koľko chce, max sa na tom zasmej (ak sa ti bude dať), a možno práve tým ich bude mať v hlave menej.
O to viac ho tie ženské budu vzrušovať, keď to musí ešte aj pred tebou potláčať. Sama si písala, že sa po nich už snaží pozerať tak aby si si nič nevšiimla a ver, že o to viac ho tie kakaové bobule priťahuju.

haluska_haluska

Tak sa zase ozyvam. Dakujem za odpovede, rady aj podporu. Vztah je v podstate ako bol, vsetko dokonale, az.... Preco dnes pisem. Nas rozhovor, ktory som sa nakoniec rozhodla urobit, priniesol vyrazny vysledok. Prestal sa tak pozerat po nich. Ale vsimnem si vynimocne, ze sa pozrie az z dialky a hned na mna, ci som si toho vsimla. Teda dava si velky pozor, aby to nerobil. Ale ten zaujem tam proste poznat. No a tuto sobotu sme vecer isli len my dvaja na pizzu. Brali sme ju so sebou domov. Cakali sme, kym nam ju v pizzerii pripravia. Tak sme si isli sadnut na terasu. Sedeli tam pri stole jedna starsia tucnejsia vietnamka, jedna mlada stihla a nejaky chlap s nimi. Sadli sme si chrbtom k nim. Od momentu, ako sme si sadli, ja som sedela vedla neho a pozerala som sa mu do tvare. On urobil presne, co som cakala. Hned od prveho momentu nepritomny pohlad a nehybne pocuval. Vobec sa ani nepohol, ani necitil, ze ja sa nanho pozeram. Trvalo to asi tri minuty alebo aj dlhsie. Vietnamky kecali po vietnamsky a on nehybne sustredene pocuval. Mna vobec neregistroval. Hoci som nic nehovorila, ale ani pohlad, nic. Potom sa otocil ku mne, dal mi pusu, a nieco zacal hovorit o stranke tej pizzerie a pozerali sme do mobilu. Potom tie vietnamky s hrmotom zmenili stol, asi si isli sadnut k nejakym domacim belochom. A s nimi zacali hovorit po anglicky. On hned usi nastrazene a zase zacal pozorne pocuvat. Tie vietnamky ti domaci asi balili a on sa na tom tak pobavene smial. Ja nastvany vyraz. Doniesli pizzu a my sme sa dvihli na odchod. Hovori mi, ze nevyzeram velmi nadsene. Hovorim, ze nie. Spytala som sa, preco pocuval. Povedal, ze preto, lebo to bola sranda. Hovorim, ze ja som sa nebavila, keby to bola sranda, bavime sa a smejeme na tom spolu. Spytala som sa, ci by sa tak bavil, aj keby to boli domaci belosi. Povedal, ze ano. Co je blbost, lebo domacich belochov nikdy tak sustredene neodpocuva a sranda na zaciatku nebola ziadna, ked len po vietnamsky hovorili, a on sustredeny uz vtedy.
Ja sa citim trapne, ale strasne ma to nici a zrejme teraz, ked pride domov z prace, tuto temu zase otvorim. Aj si to vycitam, ze mu toto chcem zase zacat hovorit. Citim sa ako primitivka. Urcite nie som nastvana, takze to bude hlavne kludne vysvetlovanie a snaha najst riesenie.
Bojim sa toho, ze tymto v jeho ociach klesnem, budem prenho zakomplexovana chudera, co si neveri. Lenze skusala som, nedokazem sa s tym vysporiadat.
Prosim, drzte mi palce. Co by ste robili na mojom mieste? Citim sa ako v situacii, ktora nema stastne a bezbolestne riesenie.

Moireal

Aziatky vyzeraju dobre hlavne v rodnej zemi,lebo tam stale papkaju morske riasy a ryby, co su vlastne elixiry mladosti. Plus, maju tam vselijake vychytavky, po ktorych Europanky musia patrat.
Mne sa tiez pacia aziatky, lebo maju vacsinou dobry vkus na obliekanie a su na 99 percent stihle. Ale ak by som mala povedat, ci je krajsia nejaka pekna beloska a aziatka, beriem belosku.

ccccccc

..ja si ich predstavujem skoro vsetky podobne, ci su bohate alebo hociake.. lebo ten zakladny popis co som dala, sedi na vsetky, nakolko su dost rovnake, aspon pre nas..