zdravim, potrebovala by som poradit, kam z konopi. mam uz nieco vyse rok vztah s priatelom, zopar tyzdnov uz spolu aj byvame. je to najlepsi chlap, ak nie najlepsi clovek, akeho v zivote mam. ako partner je dokonaly, vzdy ma chape, podporuje, nikdy nema so mnou probkem, co sa mi este pri nikom nestalo. ak niekomu z nas nejaka prkotins vadi, tak som to vzdy ja, ale staci 5 minutovy rozhovor a vzdy si vsetko vysvetlime. nikdy sa nehadame, o problemoch sa vzdy rozpravame v klude a obaja so snahou najst pravdu. dari sa nam, vztah je harmonicky a obaja sme stastni. vidim na tom, ako sa ku mne sprava, ze ma urcite miluje a takisto ja milujem jeho. tak kde je problem? nuz, pocas toho roka som zazila vela situacii jedneho typu. zijem v zahranici, je to europska krajina, ale zije v nej dost aziatov. nuz a ta situacia, ktora sa zvykne opakovat, je, ze sme vonku, nablizku sa zjavi aziatka, a on ako v tranze, cely sa zameriava len na nu kym je v okoli. prvy raz som si to vsimla uz v prvych tyzdnoch, vtedy mi to prislo smiesne a v duchu som sa na tom len zabavila. stali sme v metre, pozriem sa nanho a on nepohnute bez prestania pozera do tvare aziatke stojacej bokom k nam asi tak dva metre. stal a nepohnute pozeral. a pozeral. a pozeral. okej. uvedomila som si ale potom, ze v historii vztahov mal asi dve belosky a predomnou posledna bola Cinanka. tak som si povedala, ze sa mu asi okrem belosiek pacia aj take. nuz ale potom sa to opakovalo. ina situacia, ina aziatka, on ako v tranze, nemohol sa prestat pozerat. nemyslim si, ze sa pozera chlipne. on sa proste len nedokaze otocit. boli sme napriklad odprevadit moju kamosku na autobus. za nasim chrbtom prave nastupovali ludia do ineho autobusu. prisla nadherna aziatka. v tom moment sa priatel natocil celym telom jej smerom a aj ked som mu ukazovala, ze pozri, moja kamoska uz ide, kyvajme jej, tak len zamaval a zase iba pozornost tej jednej osobe. ako sme odchadzali, este tri razy sa otacal za nou, az kym sme nezasli za roh. ako sa otacal, pytam sa ho, co je, na co sa pozeras? a on - na nic. a obzeral sa dalej. hovoril v klude, akoby nic. najhorsia situacia bola, ked sme si boli sadnut na moje narodeniny my dvaja, moj azijsky spoluziak a jeho priatelka - krasna aziatka . uz pocas rozhovoru bolo jasne, ze sa mu velmi paci, ked im dvom nieco vysvetloval, hovoril vacsinou casu s pohladom na nu, hoci toho mojho spoluziaka pozna lepsie, ju stretol prvy raz. nuz a ako tak sedime, pozeram na nu, ze tusim sa pozera s usmevom na mojho priatela. pizriem sa teda nanho, lebo sedel vedla mna, a on to iste na nu. tak tam sedim a vidim, ako si moj priatel hladi do oci s usmevom s inou babou, hoci sedim vedla neho. po tomto sme sa otvorene porozpravali. on bol uplne prekvapeny, ze nic take si nepamata, zeby sa udialo ze ano, myslel si, ze je velmi atraktivna, ale taketo nieco si urcite nepamata, ze by sa stalo. ako ja som hned v tej chvili, ako som to zbadala, zareagovala nanho pohladom, akoze "prosim??? :-o" lebo som nemohla uverit. este som mu povedala, ze je okej, ak sa mu ktosi paci, ale tieto sposoby prekracuju hranice, ktore mam, a nedokazem to akceptovat. zhodli sme sa, ze flirt obaja neschvalujeme. este mu vravim tak spriaznene "a tiez som si vsimla, ze sa ti pacia aziatky, ze?" a usmev. on taky prekvapeny, ze nie, ze to musela byt nahoda, ze som si akurat to vzdy vsimla. nuz fajn. ale pokracuje to. ja si to vzdy po takej situacii snazim dat v hlave dokopy, ze keby chcel aziatku, nie je so mnou, a ze nic neurobil a miluje ma a urcite by nechcel, aby som sa trapila. tak si hovorim, ze si to fakt vobec neuvedomuje, co robi. co si o tom vsetkom myslite? ja to dokazem vzdy rozchodit, ani mu o tom nehovorim, ale po novej situacii vzdy zacinam odznova a uz som z toho unavena. prosim ovas nazor o tomto celom. chcem to bud zvladnut sama, alebo sa porozpravat. lenze ak mu o tom poviem, budem stihacka? uz fakt neviem, ako to mam cele brat. mna to zranuje. naviac ja som beloska. a niekedy, ked ide o vonku pekna beloska, dokonca si zelam, aby sa za nou obzrel. ale robi to iba pri aziatkach. a to ani pekne nemusia byt. ani mlade, tak do 50 ho este zaujmu. prosim vas pohlad. zalezi mi na nas oboch.
som beloska, priatel nedokaze odtrhnut pohlad od aziatiek
ccccccc a preco sorry ze odporujes sak o tom je diskusia... ale mas rpavdu ze si vecsinou predstavujem pod pojmom aziatka tie lepsie kusky...
ccccccc mozno mas pravdu chcelo by to spravit nejaky prieskum
Ovecka, ja zijem mimo svk a tu napr. vietnamske deti vyhravaju olympiady zo statneho jazyka, su sikovne... sry, ze odporujem, ja som pisala o svk..ale aj tak akoze nic moc, kazdy mame iny vkus... hento by som brala ako poslednu variantu..
0vecka: partnerka je rovnako otvorená?
Gho a tak dik... to si tu asi jediny clovek co si mysli o mne nieco pozitivne :-D
0vecka: Nemala to byť urážka :-) Len ma zaujíma ako človek môže mať takúto otvorenú myseľ, keď vidím tvoje príspevky, z ničoho si veľkú hlavu nerobíš.
Gho asi ti pridem hlupy ako krizenec dedinskeho idiota a televiznej rosnicky ale co si tym chcela povedat??
ccccccc tie miletickovske niesu nic moc ale to su fakt ludia ktori nemaju co do huby... skus sa pozriet za hranice a uvidis ...
Niektorí ľudia mi prídu strašní pokrytci, vyberajú si partnera a takto ho trápia, mne to príde, že ťa nerešpektuje, idete po meste a on čumí na inú? Je prirodzené, že každému sa páčia aj iní ľudia, ale tu ide o úctu, rešpekt.
čekni mu históriu v compe ak sa ti dá, keď tam nájdeš aziatky je to jasné, po čase si bude chcieť opáčiť takú dierku a budeš na odstrel
....na svk staci ist do cinskeho obchodu alebo na nejaku burzu, zase take primadony nevyzeraju... hold, ked sa mu pacia male uskriekane s nevyraznymi ocami a plochymi tvarami, proti gustu...