Prečo je medzi ženami toľko kuriev? Na základe čoho to tvrdím? Na základe pozorovania. Vidím to v práci aj vo voľnom čase. Pracujem ako časník v jednom podniku kde sa konajú často spoločenské podujatia ako firemné party, grilovačky, posedenia, oslavy narodenín a rôzných iných stretnutí.
Kedže som zpoznal kopu ľudí za ten čas čo v týchto službách pracujem a že sa často klientela opakuje, viem kto je slobodný a kto zadaný(manželstvo, partnerstvo) a tak mám možnosť vidieť kto čo stvára aj keď je zadaný. Stačí niekoľko dávok alkoholu alebo ani nie mnohí ešte ani nemajú vypité a robia zvrhlosti. Ako prekvapuje ma že vydaté ženy čo majú deti robia keď sú mimo domova a manžel nieje v ich prítomnosti. Ako čo robia so svojimi kolegami, sadajú im na kolena, nechavajú sa obchytkávať na prsiach, stehnách, okolo pása, pusinky si dávať na líca či dokonca aj na ústa.
Nieje toto určitý druh nevery z ich strany? Ako čo ma nejaký ženatý, rozvedený, slobodný kolega svoju vydatú kolegyňu a matku zároveň chytať na prsnú oblasť, stískať ju okolo pása, chytať za zadok či stiahnuť k sebe na kolena? Niesú to kurvy tieto ženy že doma sa hrajú na verné manželky svojích manželov a starostlivé matky a mimo domova sa v prítomnosti kolegov či iných kamarátov nechávajú chytať za intímne oblasti či také časti tela ktoré sú už na hranici intímnosti.
Ako viem čo s mnohými robí alkohol ale načo ho pijú keď sa potom nevedia ovládať? Ako nemajú tieto vydaté ženy žiaden stud že sa takto správajú? Páči sa im to? Potrebujú to?
Mám istú tolerantnosť a pochopenie ak sa to deje medzi slobodnými kolegmi a kolegyňami,tam je to o istom iskrení medzi nimi a môžu si to dovoliť kedže ide o určitý druh dvorenia.
Lenže sa mi chce zvracať keď to vidím zo strany vydatých a ženatých ľudí. Ja osobne keď budem mať manželku by som jej niečo také neodpustil aby s iným mužom robila. Ak je to moja manželka patrí mi dušou aj telom. Nik nebude mať povolenie okrem lekárov aby jej siahol na intímne oblasti tela. A každá jedna vydatá žena ktorá sa takto správa je v mojich očiach kurva.
Ako odsudzujte ma v tejto téme koľko chceta ale ja svoj názor nezmením lebo vidím to že je to zo strán týchto žien nechutné a sprosté aby toto robili za chrbtom svojích manželov. Nemiešajte do tejto témy prosím neveru mužov. Ja ako muž som chcel poukázať na správanie sa žien ktoré sú viazané sľubom manželskej vernosti. O mužskej záletnosti o tom po tom.
Ďakujem
Prosím o názor len mužov
Kitty
Niesi sama aj u mna v praci sa to deje.
Kitty
Niesi sama aj u mna v praci sa to deje.
Som žena ale s tymto s tebou suhlasim aj ja som sa s takým správaním stretla v robote a nepaci sa mi to hnusi sa mi to. Dokonca mi takato jedna k...a co sa nechala oblapavat druhymi v robote pokazila vztah kamaratsky aj ked by casom mohlo byt nieco viac s jednym chalanom. Co ti poviem ludia si proste hnusni mna uz proste od ludi nic neprekvapi...
Morálny *** poučuje o morálnosti. Very funny. :D
petotren, tvoja ruka chcela obchytkavat ine falusy, tak si ju musel poucit?
...suhlasim s nazorom, ze casto zeny riesia problemy v sukromnom zivote takymto sposobom...takymto plytkym sposobom riesia napr to ze ich partner nevzrusuje po rokoch alebo slabo zaraba alebo nemaju orgazmus a myslia si ze ho dosiahnu inde a s cudzim..omyl.....nieze by sa o tom s nim rozpravali a riesili spolocne problem...nie, oni radsej sukaju s inym, ........uz som ich takych par zviedol, pre moje potesenie:).....a potom som ich vysmial a poucil...ze su sproste...niektore si to uvedomili..poplakali...spamatali...dobra vychovna metoda...ine sa kurvia dalej ....ach zenicky...
To ako máš zaručené, že ti odpísali naozaj len muži? :) ty vidíš kadému na...?
Samozrejme, je to hriech a nema sa to, je to znesvacovanie manzelskeho zvazku, a u muzov je to rovnaky hriech, hoci muzi su na toto viac nachylnejsi a zranitelnejsi. Preto, ked sa to tyka zeny, pozera sa na to, este duplom, lebo to bije do oci, ked je ta zena zaroven aj matka. Je to dvojite znesvacenie intimity, kvoli dietatku. Tie prsia maju patrit len dietatku, ktore z nich saje a je svate. Zena ma drzat v rukach vztah po stranky cistoty a intimity, lebo je matkou, je viac citovo zalozena, preto sa tento prehresok bere uz zien dva krat tolko. Lebo zena ma aj viac erotogennych zon, je citovejsia, aj intimnejsie zalozena, ma aj prsia, kym muz na tom mieste dokopy nic nema. Zena teda musi drzat vztah po stranke cistoty, a je to aj kvoli tomu vyjavu Panna drziaca dieta na svojom prsniku, obkolpena svatou aurou, preco sa tento hriech u zien bere viac.
Ako k, by som ich nenazyval, to je vulgarne pomenovanie pre prostitutku a pouzivat ho v ziadnom kontexte nieje zdvorlie. Ale ani ako prostitutky by som ich nenazyval. Su to hriesnice, teda hriesne zeny, ktore padaju. Padaju preto, ze sa nemodlia a neberu to so svatostou vazne. V manzelstvach aplikuju sodomiu, a tak, hriech plodi hriech... kto sa hriechu nebrani, pada potom v inych oblastiach. Bez Bozieho nieje mozne vyhrat nad pokusenim, a spiritualne cisty sa da ostat len na zaklade modlitby, askezy a vzdorovanim pokuseniu. To je ako ked robite kliky, alebo cvicite, tak vzdorujete, necinnosti, ktora vas chce nechat slabym, a tak sa vytrenujete. Aj imunitny system sa musi trenovat. A tak, aj clovek, ktory odolava hriechu, sa musi trenovat, a musi sa trenovat u Boha, modlitbami, cistenim a prosenim, aby bol silny a odolaval pokuseniu. Toto ho vytrenuje spiritualne a ostava potom duchovne silny aj v inych oblastiach. Je to ako trening v telocvicni... a potom mate moznost vyskusat si ho aj v terene. Rovnako je to s modlitbou. Pri modlitbe trenujete v ustrani, a potom, mate moznost vyskusat si svoje vysledky v terene.
Ja vam hovorim, ze nezahravajte si s ohnom, lebo sexualita aj hriesne veci, evokuju zavislost. Je to rovnake, ako zahravat si s drogami. Preto je ovela rozumnejsie, ostat cisty, a pouzivat sexualitu len na to, naco bola urcena, na plodenie svatych deti, daru, ktory vam Boh posiela, aby ste ostali svati. Ved laska je krasna sama o sebe, nepotrebujete uz drogovat sexom, ked mate lasku. Laska vas obijme na 24 hodin denne, a da vam dar fungujucej rodiny a deti, ktore su stastne, a su chranene, ze rodicia im potom nepadnu hned pri prvom vylete z domu.
pytajuci sa
vies ono tak ako tie zeny su ku*vy tak isto su ku*evnici ak ti muzi
tiez uz len tym co si dovoluju k zenam ktore si vydate a maju decka.
xa 14 a kycera preco branite tieto pobehlice? nieje to tym ze ste im tak trochu podobne?
ved chalan tu zalozil temu lebo si chce o tom podebatovat ked ma moznost.
a preco nie?
a ze vyclenil len zeny? tak lebo je muz a chce rozoberat spravanie tychto cundier. vymedzil urcitu skupina a tej sa chce venovat.
to by sme tu potom mohli rozoberat rovno aj spravanie pubertakov v piatky vecer.
a kedze pracuje v danej oblasti tak mu to neda.