Prečo je medzi ženami toľko kuriev? Na základe čoho to tvrdím? Na základe pozorovania. Vidím to v práci aj vo voľnom čase. Pracujem ako časník v jednom podniku kde sa konajú často spoločenské podujatia ako firemné party, grilovačky, posedenia, oslavy narodenín a rôzných iných stretnutí.
Kedže som zpoznal kopu ľudí za ten čas čo v týchto službách pracujem a že sa často klientela opakuje, viem kto je slobodný a kto zadaný(manželstvo, partnerstvo) a tak mám možnosť vidieť kto čo stvára aj keď je zadaný. Stačí niekoľko dávok alkoholu alebo ani nie mnohí ešte ani nemajú vypité a robia zvrhlosti. Ako prekvapuje ma že vydaté ženy čo majú deti robia keď sú mimo domova a manžel nieje v ich prítomnosti. Ako čo robia so svojimi kolegami, sadajú im na kolena, nechavajú sa obchytkávať na prsiach, stehnách, okolo pása, pusinky si dávať na líca či dokonca aj na ústa.
Nieje toto určitý druh nevery z ich strany? Ako čo ma nejaký ženatý, rozvedený, slobodný kolega svoju vydatú kolegyňu a matku zároveň chytať na prsnú oblasť, stískať ju okolo pása, chytať za zadok či stiahnuť k sebe na kolena? Niesú to kurvy tieto ženy že doma sa hrajú na verné manželky svojích manželov a starostlivé matky a mimo domova sa v prítomnosti kolegov či iných kamarátov nechávajú chytať za intímne oblasti či také časti tela ktoré sú už na hranici intímnosti.
Ako viem čo s mnohými robí alkohol ale načo ho pijú keď sa potom nevedia ovládať? Ako nemajú tieto vydaté ženy žiaden stud že sa takto správajú? Páči sa im to? Potrebujú to?
Mám istú tolerantnosť a pochopenie ak sa to deje medzi slobodnými kolegmi a kolegyňami,tam je to o istom iskrení medzi nimi a môžu si to dovoliť kedže ide o určitý druh dvorenia.
Lenže sa mi chce zvracať keď to vidím zo strany vydatých a ženatých ľudí. Ja osobne keď budem mať manželku by som jej niečo také neodpustil aby s iným mužom robila. Ak je to moja manželka patrí mi dušou aj telom. Nik nebude mať povolenie okrem lekárov aby jej siahol na intímne oblasti tela. A každá jedna vydatá žena ktorá sa takto správa je v mojich očiach kurva.
Ako odsudzujte ma v tejto téme koľko chceta ale ja svoj názor nezmením lebo vidím to že je to zo strán týchto žien nechutné a sprosté aby toto robili za chrbtom svojích manželov. Nemiešajte do tejto témy prosím neveru mužov. Ja ako muž som chcel poukázať na správanie sa žien ktoré sú viazané sľubom manželskej vernosti. O mužskej záletnosti o tom po tom.
Ďakujem
Prosím o názor len mužov
Viem, chcel si odpovede od mužov a rozumiem aj prečo!
Tak si tú Tvoju otázku trošku upravme - Prečo je medzi MUŽMI toľko svätých za dedinou??? Vari to tie ženy robia bez nich?
Mal by si zájsť URÝCHLENE k očnému, evidentne máš problémy so zrakom!!!
Ty sa nezdáš, d o k o n c a v i e š... Vieš veľké makové!
Muži obchytkávajú, dávajú pusinky a Teba to rozčuľuje! Nie je to Tvoja vec, nerieš! Bola by tu ešte taká možnosť, že by si chcel byť na ich mieste?
Zdá sa, že zrak si budem musieť dať skontrolovať aj ja! Nevidím, ani necitím tu ani len náznak odsúdeniahodného mužského správania! Ty súdiš len ženy, len tie pranieruješ.
Ak by si mal štipku súdnosti, v i d e l a v e d e l by si, že to robia o b e pohlavia v tom Tvojom podniku. Ale ono sa to akosi vždy zvezie na ženy, však?
Žena je k...a, lebo nedá. Ak dá je tiež, pretože dala každému okrem Teba?!
Načo pijú alkohol? Prečo ho nalievaš? Mal by si prácu?
Ak Ťa to tak veľmi zaujíma, prečo sa nepýtaš tých, kt. to robia, há? A prečo nekladieš tieto otázky aj svojmu pokoleniu? Prečo sa pýtaš nás, čo to nerobíme? Prečo obviňuješ a diskriminuješ len ženy???
Len si dávaj veľký pozor, aby si aj Ty na takú nenatrafil! Dám Ti nevyžiadanú radu : Nikdy nehovor nikdy!
Ešte manželku nemáš a už máš na ňu list vlastníctva?! Ty si ale macher!
" Nemiešajte do tejto témy prosím neveru mužov. Ja ako muž som chcel poukázať na správanie sa žien ktoré sú viazané sľubom manželskej vernosti. O mužskej záletnosti o tom po tom."
Takže, mladý, máš to p o m ý l e n é!!! Toto sú tvoje najväčšie omyly :
1. Ženy sú k....y, kým Ty a Tvoje pohlavie ste MUŽI!
2. Len ženy sú viazané sľubom manželskej vernosti. Vy NIE!
3. Vy ste le ZÁLETNÍCI, žiadne dehonestujúce slová!
4. A o vašej záletnosti po tom. Pýtam sa po čom???
a nie, ked uz treba do toho miesat aj neveru muzov, lebo inak je to len cista zaujatost voci zenam, poukazovat len na ich chyby ale tie muzske uz odkadat bokom, akoby tu malo byt cosi nad vami co vas za vase spinavosti ospravedlnuje, ale na zeny to neplati. Ked uz tak pekne porovnavat obe strany, nie len kydat hnoj na tu jednu, to robia jedine zakomplexovani jedinci.
a co je teba do toho? co tak sa starat o svoj zivot? co si robia druhi je len ich vec, nepoznas ich, nevies ake maju v skutocnosti zivoty, vztahy, co ich viedlo skutocne k tomu ze su manzelia, ci sa lubia, ci tym zenam nie je este viacej ublizovane..neviem pochopit aky ma zmysel vobec cosi taketo riesit a zakladat o tom temu na fore. Aha ziadny, len ludi ako ty jednoducho bavi druhych sudit, len aby sa nemuseli pozerat na seba a svoje chyby a mali tak pocit aki su oni oproti druhym dokonali. To je to najlahsie vsak, uplna sedlacina. A mimochodom, muzi byvaju neverni rovnako ako zeny.
Alkohol odburava zabrany a zeny maju tiez svoju sexualitu ktoru ale casto prejavuju opatrnejsie alebo inak nez muzi ked su triezve. Asi si si robil doteraz iluzie o zenach. Jedno mnohe vyhladavaju a tym je obdiv, pozornost, flirt. Aj ked realne si casto nemusia chciet nic zacat.
Okrem toho ty pracujes na mieste a ocitas sa v situaciach kde k takemuto spravaniu dochadza castejsie a medzi ludmi ktori su k tomu aj nachylnejsi. To moze skreslovat tvoj pohlad na zeny. Skus chodit castejsie na ine miesta a stretnes aj ine typy.
Alebo vyuzi prilezitosti a uzi si hehe
je to cele chorou dobou, v ktorej zijeme, sex a peniaze vladnu svetom... prave hodnoty su prec....uz davno...denne je sto clankov o tom, ako ju dobre urobit, co ma kto, ako urobit v posteli a pod. v reklamach nahota, vsade nahota.... robia to, lebo je to jednoducho v mode, kedze tieto stimuly jednoducho predurcuju k takemuto spravaniu.... samozrejme kazdy mame v sebe od prirody nejaky moralny kompas, ale zalezi na jednotlivcovi, nakolko rozdeli svoje spravanie medzi nim a tym, co mu dovoluje prostredie, reps. do coho ho de facto tlaci... paradoxom tejto doby je aj to, ze taketo spravanie nieje ani posudzovane ako nic zvlastne, spolocnost v tom nevidi problem...
Ano kurvy potrebuju pomoc, ale odbornu, neviem ci ich od dnes nezacnem lutovat a tych kurevnikov tiez.
Robia to tie ženy za peniaze??? O čom to tu píšeš prosím ťa?
Áno, je to fakt. Už je v dnešnej dobe veľa takýchto žien či mužov a promiskuita rastie. Hlavne, aby si človek užil.
Ale čo za tým vlastne je? Zamyslel si sa niekedy nad tým, prečo to tí ľudia robia? Prečo je to tak? Ty vidíš ,,k.rvy,, a ja zase bytosti, ktoré majú nejaký problém. Ono treba sa dívať inak.
Nedávno som spoznal ženu....poznal som ju 5 dní a odmietol som s ňou spať. nie preto, že by sa mi nepáčila alebo by nebol čas a priestor. Ale jednoducho som nechcel. Vieš čo mi tá žena povedala, že ona si zatrtká aj tak ak ju ja odmietam. V živote som ju neodmietol ale potreboval som čas. No a tu príde pointa. Čo si myslíš, že sa stalo? Myslíš, že sme stále spolu?
Našla si jednoducho niekoho kto ju expresívne povedané pretiahne a nebude riešiť nič iné.
Lenže prečo to tie ženy robia? prečo to urobila ona?
Predstav si, že na ulici pod lavičkou leží človek, má na sebe špinavé veci a smrdí. Nehýbe sa. Myslíš, že sa pri ňom niekto pristaví a spýta sa ho či niečo nepotrebuje? Či ho náhodou nezbili alebo tam neleží niekto s priestrelom? Nikto sa ani nepohne a ľudia sa budú dívať ako tam ten človek ďalej leží. hlavne, že to oni nie sú.
Možno sa jeden pristaví a pomôže, no čo ak sa už po takej dlhej dobe nebude dať tomu človeku pomôcť?
Prečo sa ten jeden človek zastavil a spýtal sa???
Prečo to nespravili viacerí?
Čo ak je to úplne inak, ako to vidíš všetko ty? Čo ak tí ľudia potrebujú naozaj pomoc. Len človek zvykne vnímať veci povrchne a potom je už neskoro niečo riešiť.
a kto ti kedy povedal ze VYDATA ZENSKA je hned aj do smrti verna zenska?
nebud naivny, prave medzi vydatymi zenskymi je vela kuriev.
ak to ma zenska v povahe bude kurva tak ci tak ci je vydata, rozvedena alebo slobodna.
a mnohym z tych vydatych to robi dobre ak ich okrem ich manzela obchytkava v rozkroku a na ceckoch aj iny chlap a je im jedno ci to toho ich doma trapi alebo nie.
Nechces sice nazory zien, ale ja sa s tym tvojim stotoznujem, pre mna su to tiez kurvy. Ja mam priatela uz tri roky, a po inych ani nekukam, neto este so sebou nechat robit taketo veci a to mozem mat vypite kolko chcem. Ked ma nejaky typek zacne balit, alebo len komplimenty skladat, je mi to neprijemne, lebo som zadana a ani ma take reci nezaujimaju v tom pripade. Jediny chlap na koho pozriem je Daryl Dickson a to sa nerata, lebo je len v telke :D.