Prosim o radu ! AD mi znicili pamat a lekarka to ma na haku

Príspevok v téme: Prosim o radu ! AD mi znicili pamat a lekarka to ma na haku
ADsusvinstvo

Ahojte,
Prosim viete mi niekto urychlene pomoct co s tym mam robit ????
AD co beriem uz dlhu dobu asi zacali mat uplne odveci ucinok ! Nedokazem logicky rozmyslat,sustredit sa,koncentrovat a sustredit.
Prestala som mat akekolvek vnutorne emocie,pocity. Prisudzujem to AD-welbutrin co beriem. Dali ma do poriadku ale uz dlhu dobu mam pocit ze ich nepotrebujem. Lekarka mi ich nechcela vysadzovat.
Beriem doplnky na podporu pamati - ginko biloba na predpis, lecitin, guarana
Mozem vysadit tie ad ? Ked fakt ich nepotrebujem

hahahaha

celebrita facebooková : Prečo k nemu chodíš? Prečo tam jednoducho neprestaneš chodiť? Máš súdom nariadenú liečbu, si súdne zbavená svojprávnosti, alebo si závislá na tých drogách a nemáš iný zdroj?

celebrita facebooková

Ja sa chystám zmeniť lekára, lebo u tohto nenažranca len zbytočne sypem do deravého vreca. Ja jemu do vačku a on mne za to akože nič. Má ma len za somára, ktorého dobre využíva. Však ako vždy každý, na takéto jednanie som od ľudí vo všeobecnosti už dávno zvyknutá, ale to len na Slovensku sú ľudia takí, inde nie. Kto nemá rád falošnosť a podlé využívanie svojej vlastnej osoby, nech sa prace napríklad do Rakúska. Možno, že keby som bola chodila k niekomu inému, bola by už moja liečba dávno ukončená. V živote som neužila jediný taký liek. Primárka sama na vizite pri poslednej hospitalizácii povedala, že najneskôr do dvoch rokov bude moja liečba ukončená. Prítomní tam boli všetci lekári, aj on. Nevážil si, čo odo mňa dostával, preto si zaslúži stratiť takého pacienta, čo mu toľko dával. A ešte: verím, že osud je spravodlivý a nejakým spôsobom sa mu to vráti. Napríklad že mu pri odchode na dovolenku, letecký zájazd, zmiznú kufre, peniaze a cennosti, alebo mu vyhorí auto, alebo mu vykradnú byt, alebo stratí peňaženku, alebo... Božie mlyny melú pomaly, ale isto. Tak hovorievali naše babičky a mali pravdu. Hovorievali to, keď si želali, aby sa zlému vrátilo zlo, čo napáchal na iných. Alebo kedˇ spozorovali, že sa mu už vracia.

ADsusvinstvo

zewa:
A ako vies normalne fungovat po tom co ti poskodili lieky pamat? Uzivas nejake doplnky, vitaminy na podporu ?
Na uz nechcem ist k ziadnemu psych.Kym to teda nebude nutne.

zewa

Ak chces zmenit psychiatra, staci len zajst k novemu. Stary mu musi vydat zaznam z karty alebo celu kartu. Nikto ta nemoze donutit chodit tam, kam nechces.

zewa

Tiez som vdaka AD prisla o uzasnu pamat. Po vysadeni to uz nikdy nebolo ako predtym. Nieje, nebude. Uz som sa s tym zmierila.

lekvár

celebrita facebooková: Doktor ťa nemôže zbaviť svojprávnosti, to môže len súd. Našetri si radšej na právnika. Ale k tomu asi nedôjde. Ten doktor je obyčajný hajzlík, ktorý ťa vydiera. Skúša ako ďaleko môže zájsť. proste sa naňho vykašli. Na internete si ziosti ako sa vysadzujú drogy "antidepresíva".

Kýčera

Povedz lekárke natvrdo, že AD brať n e b u d e š. A nech Ti láskavo dá
n á v o d ako ich postupne vysadiť. Naraz ich vysadiť nesmieš, mohla by si si ublížiť. Je to n e b e z p e č n é!!!
Doplnky stravy vysadiť môžeš aj sama a naraz.
Potom môžeš prejsť na riadený detox, kt. to svinstvo z Tvojho tela dostaneš von.

pasavec

Neboj sa, nie je to nenavratne! Nemaj obavy, ak sa na to citis, tak vysad, len naozaj postupne. Ak ti nahodou bude zle a budes chciet zas lieky, tak si das predpisat ine, existuje este novsia generacia, ktoru ani necitis, ze beries... ak samozrejme neratame antidepre.ucinok.
Neboj sa, pozbieras sa z toho. Mnohi ludia sa dali do normalu aj po brati kadejakych drog, po wellbutrine nie si strateny pripad. Mam podobnu skusenost, neboj.
Drzim palce, nech ti to ide dobre. Ale psychoterapiu kludne dalej ries, ak mas dobru psychologicku a na psychiatricku sa vyprdni, ak jej nedoverujes.

ADsusvinstvo

Mam pocit ze to emocne prazdno mi uz teraz spobouju len AD. Nic ine mi to nemoze sposobovat.. Myslite ze sa mi vratia vsetky pocity ako je radost z malickosti, strach, stres, smutok, prejavovanie lasky ? Mam super rodinu, priatelov, milujuceho priatela. Ja sa snazim aby som bola ok a prejavujem aj tu lasku, ale vo vnutri citim nieco zvlastne :-(
Nikdy by som neverila ze toto poviem ale fakt mat racej uzkost a stres ako toto !

ADsusvinstvo

Vdaka za vase komentare a nazory.
No kazdopadne mne ciastocne AD pomohli, brala som 2 druhy a dostali ma z tazkych depresii kedy sa mi zrutil svet a ja som prestala mat zaujem o cokolvek aj o samotny zivot. Mala som dobru psychiatricku a aj psychoterapeutku. Len mam pocit ze ked mi zacalo byt dobre a sama som chcela vysadzat oblbovaky typu neurol, psychoska to hned nahradzala inym oblbovakom.
Tie som ani nebrala, nechcela som byt uz v utlme ale zacat zas zit plnohodnotny zivot. Ziadne depresie,uzkosti len ten hlupy pocit emocnej vyprahnutosti a som sice komunikativna ale vela zabudam, co chcem povedat atd. Lekarka mi povedala len tolko ze lieky mam brat,nesuvisi to s nimi ze pamat sa mi zhorsila a predpisala mi len ginko bilobu... Takze asi tolko. Uz odmietam chodit k akejkolvek dalsej psychiatricke.... Skusim si to vysadit sama..a dufam ze nejak tu pamat a myslenie nastartujem