Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim o radu ! AD mi znicili pamat a lekarka to ma na haku

Príspevok v téme: Prosim o radu ! AD mi znicili pamat a lekarka to ma na haku
ADsusvinstvo

Ahojte,
Prosim viete mi niekto urychlene pomoct co s tym mam robit ????
AD co beriem uz dlhu dobu asi zacali mat uplne odveci ucinok ! Nedokazem logicky rozmyslat,sustredit sa,koncentrovat a sustredit.
Prestala som mat akekolvek vnutorne emocie,pocity. Prisudzujem to AD-welbutrin co beriem. Dali ma do poriadku ale uz dlhu dobu mam pocit ze ich nepotrebujem. Lekarka mi ich nechcela vysadzovat.
Beriem doplnky na podporu pamati - ginko biloba na predpis, lecitin, guarana
Mozem vysadit tie ad ? Ked fakt ich nepotrebujem

exwhyz

Prečo veríš nejakej pi.i, ktorá ťa má u prdele? Si normálny? V prípade ps. problémov si musíš byť lekárom sám. Ona čo vie o tom, čo sa deje v tvojej makovici? Veľkú pi.u makovú, tak si daj facku a začni sa starať sám o seba.
Buď si bohom alebo si koko., tak sa spamätaj. Ja som boh. Ale starám sa o vás, lebo mi na vás záleží. Nech skúsia a potom uvidia, čo je to hnev Otca. Ich zašliapnem ako mravce. Ja som adoptívnym synom a podľa toho sa aj správam. Poviem si čo chcem. Môžete ma zabiť a ja vás zabijem aj po smrti. Ja z vás strach nemám ale vy neviete s kým máte tú česť. Ako miluje Otec svojho syna???
Tvoje nechcem a svoje si nenechám vziať.
Ak je niekto špina a Ja sa o tom dozviem, tak má smolu.
Páči sa vám moja filozofia? Nie. Ale je to moja filozofia a každý sa ju u nás musí držať, lebo JA SOM.
A skúste ešte raz ukrižovať môjho brata, tak potom vás Ja ukrižujem 1000 krát na tom istom kríži. To je moja CESTA.
Mladší brat musí poslúchať staršieho, keď má všetkých 5 pohromade.

celebrita facebooková

Lekárke je asi jedno, či to berieš, alebo nie. Jej ide len o odmeny od farm. firiem, ktoré to ponúkajú. Takže kľudne môžeš svojvoľne vysadiť a klamať ju, že to berieš. To by šlo. Postupne našetriť na úplatok za ukončenie liečby. Nech by jej farm. firma ponúkla odmenu 10 000 € ročne, keď toho predpíše určité množstvo. Ty nech by si jej dala 1500 za ukončenie liečby, nech ti preboha dá pokoj, ale však ešte tu má dosť kandidátov, ktorým to predpisovať, len teba jedinú nech vyradí. Verím, že by sa dalo dohodnúť. Chce to trpezlivosť a prachy. Do budúcna pre teba ponaučenie: nechodiť po psychošoch.
Pre mňa ponaučenie: nechodiť ako simulantka. CHcela som silikónové prsia a ísť na to cez hospitalizácie. Moja "diagnóza": depresia s nábehom na schizofréniu :D:D:D:D:D:D:D
..Verím, že do pol roka zložím najmenej tisícku/dve ako úplatok psychošovi za ukončenie liečby. Silikóny už nechcem, medzičasom som si to rozmyslela. Ale to je jedno. Ja len, že viem, že moja liečba bez úplatku nikdy ukončená nebude. Som samoplatca u slovenského psychoša. Každý tretí mesiac sa hlásim uňho na kontrole. Cesta z opačného konca Rakúska ma vyjde 200 €. Jemu tam vždy nechám stovku. Z toho 10 za lieky, 10 za výkon a ostatné je jeho. Keď ale naznačím, že by som rada ukončiť liečbu, on sa jeduje, že nie (tým mi asi dáva najavo, že dostáva málo a že mu nestačí, alebo čo). Ja som tie silikónové prsia fakt strašne chcela, bolo to okolo roku 2008. Keby som bola vedela, koľko ma tá celá cvokárska sračka vyjde (skôr tých prachov za cestu mi je ľúto viac ako tých čo dávam jemu), viac ako 10 000 € doteraz, to som si fakt radšej mohla vtedy tých cca 3000 € za tú operáciu zaplatiť a mala by som pekné prsia a s menšími výdavkami. A bez záznamu o tom, že som bola v cvokárni :)... kde mimochodom podľa môjho odhadu asi tak 80% sú simulanti s trochu tmavšou pokožkou, no :) však potrebujú invalidný :) Som bola fakt strašne, strašne blbá. Raz som sa rozhodla, že sa už tam neukážem. Poslal mi predvolanie a vyhrážal sa umiestnením do ústavu a pozbavením svojprávnosti. Keby som naozaj mala depresiu s nábehom na schízu, tak by som sa asi nevedela naučiť po nemecky a odísť pracovať do zahraničia. K rakúskemu psychošovi nemôžem, tam by ma odbermi krvi kontrolovali, či to svinstvo žeriem :) Teraz mám na krku toto bremeno a chce to už len prachy, tak sa ho zbavím. Pásomnica mi bránila šetriť peniaze, všetko zarobené odchádzalo na jedlo, týždeň pred výplatou som skapínala od hladu. Už je preč, v polovici júla som ju vylúčila, snádˇ teda neprídu vysoké výdavky a podarí sa ušetriť :) na ten úplatok :) Mne sa normálne oplatí mu ho dať. Keď si predstavím, koľko by som dala na cestu, pokiaľ by som sa liečila ešte o také dva roky dlhšie... No radšej niečo mu dať, nech to ukončí a potom už by stačilo chodiť na Slovensko iba raz za rok :)

hehe1

presne o tom som pisal, co je v tom videu, ze vsetci su teraz psychicky chori, len aby sa zarobilo.... internet je plny balastu :D... no take nezmysly, ake pouzivaju farmaceuticke spolocnosti a vymyslaju nove diagnozy s cielom kazdeho napchat adckami, tak to je neuveritelne.... v usa sa spotreba od 90tych rokov zvysila 4krat, lebo kazdemu nahovoria, ze ich problem je psychicky a ze treba lieciky.... ja nepopieram, ze to niekomu pomaha, ale ked si zoberieme pocet ludi, ktory to beru celkovo a pocet, ktorym to realne pomaha, tak som presvedceny o tom, ze mozme kludne prehlasit, ze je to svinstvo...samozrejme farmafirmy toto nikdy nepriznaju ani ziadne realne prieskumy neexistuju, pretoze su to multimiliardove obchody.... no a teraz ma oznacte za konspiratora ;)

bagration

pasavec
v niektorych veciach s tebou suhlasim, napriklad v tom, ze to niekomu moze pomoct. Ale mimo toho je pravda, ze AD su svinstvo. Ziadne lieky nie su dobre, ak ich musi clovek nutne uzivat, ale antidepresiva naozaj pomaly nicia cloveka. Zvacsa maju brutalne neziaduce ucinky, z ktorych problemy so sustredenim su uplne tie zanedbatelne. Cize mozu pomoct ludom, ale vacsinou maju vela zlych ucinkov a su ludia, ktori neustale musia skusat nove a nove, lebo nikdy to nieje ono. Ja ich chvalabohu nepotrebujem, ale poznam zopar nestastnikov, ktori hej.

pasavec

No tak v prvom rade si potom treba vybrat lekara, ktoremu clovek doveruje.
Internet je plny balastu. Clovek musi byt vzdelany, alebo mat aspon triezvy pohlad, aby to vedel filtrovat. Nemam nic proti nazoru, ze sa AD predpisuju aj zbytocne, to je samozrejme pravda. Keby boli casove moznosti, ci peniaze na systematicku terapiu, tak by casto nebolo treba pristupovat k AD.
Paralela s inymi chronickymi ochoreniami je iba v tom, ze mnoho liekov su svinstvo, ktore ma mnoho vedlajsich ucinkov, ale brat ich treba. Benefity pre pacienta prevazuju nad neziaducimi ucinkami. A pri istych ochreniach psychickeho razu je to podobne.
Vo svojom prispevku som narazala na ten ludovy sposob, akym sa neustale antidepresiva zatracuju, pritom casto to ludia vyslovia bez akehokolvek hlbsieho zamyslenia sa nad druhou stranou mince - napriklad, ako spominani pacienti, ktori nemaju na vyber a je necitlive neustale upozornovat na to "svinstvo". Niekomu to "svinstvo" moze zachranit zivot a pomoct fungovat.
Btw, zakladatelka, potom som si vsimla, ze lekar na to vraj kasle (asi aj ja mam problemy so sustredenim :D), asi by som zmenila lekara, ked mas pocit, ze sa tebou nezaobera.

hehe1

porovnavat antidepresiva s cronhovou chorobou je trochu scestne, ale nevadi... pokial jej to skodi, tak nech to vysadi a lekar, tak toho hlavne zaujimaju mastne provizie s predaja liekov (cest vynimkam, ktore ale treba hladat mikroskopom), co sa tyka antidepresiv, tie su dnes nasadzovane ludom po celom svete bez akejkolvek priciny, kedze dnes je velmi popularne vsetko oznacit za psychicke, len aby ekonomika fungovala... viem to od mnohych pripadov a netreba byt lekar(no hlavne slovensky, to by bola pre mna urazka), sama pise, ze jej to uz nepomaha a pokial ma take priznaky z toho, co nepochybne z toho je, tak nevidim dovod, preco by nemala prevziat zodpovednost nad sebou, kedze jej lekar na nu zvysoka viete co a nechava ju trpiet.... treba byt aj obcas svojpravny bez toho, aby som sa spoliehal len na to co mi povie lekar, to nieje len moj nazor, to je nazor tisicov ludi na slovensku, ktory sa stazuju na postupy nasich doktorov a nebyt ich usudkov(ja som tiez ten pripad), tak by dopadli velmi zle.... takze mi tu nehovorte vazena pani o samozvanych lekaroch, treba citat, vzdelavat sa, nebudete portebovat titul z mediciny, ale umozni vam to byt svojpravny a nie len ovca v rukach "doktora", ktory jedine, co chce je na vas zarobit....

pasavec

Najlepsi su samozvani lekari, ktori neustale pisu o tom, ake je to svinstvo. Napadlo vam niekedy, ze to citaju aj ludia, ktori to beru uz roky? Pretoze to naozaj potrebuju. Maju sa rovno odstrelit, ked uz roky do seba pchaju to "svinstvo"?
Kazde chronicke ochorenie, ktore vyzaduje dlhodobu liecbu, je samo o sebe dost zle, a pridavat na zlych pocitoch tymito komentarmi a strasit je nanajvys nezodpovedne. Pisete aj alergikom, ludom s crohnovou chorobou, s poruchami stitnej zlazy, s hormonalnymi poruchami, degenerativnymi ochoreniami ci chronickou bolestou, aby nebrali to svinstvo?

Zakladatelke temy - konzultuj to s psychiatrom, urcite ich nevysadzuj naraz, skus ked tak zmenit na nieco, co ti bude vyhovovat. Nie je to ziadna slava zrat to, ale treba narabat opatrne s na- a vysadzovanim. Poruchy pamate a sustredenia mozu mat aj ine pozadie, nez antidepresiva, ako dlho ich beries?
Mne wellbutrin nevyhovoval, musela som ho tiez menit. Vsetko, co bolo zle, sa nakoniec vratilo do normalu, neboj sa. Napr. coaxil je v poho a nema ziadne brutal vedlajsie ucinky. Inak tie vyzivove doplnky je lepsie tiez skonzultovat najprv, moze sa to nejako bit. No a neberies nahodou aj nieco na upkojenie? Z toho clovek tiez byva vymlety, ja som bola z neurolu napr dost v rici. len sa nan nesmie pit, lebo clovek z toho nenavratne zblbne.

hehe1

ty niesi povinna nic brat, vysad to a ani tam viac nechod, to je svinstvo najhrubsieho zrna antidepresiva.... neviem, coho sa bojis, doktorka ti moze akurat tak vies co

taky jeden

Moju kamaratku AD uplne odrovnali. Nie som lekar, ale ja by som to nasadzoval len ako uplne najkrajnejsiu moznost na uplne najnevyhnutnejsiu dobu.