Je v poriadku tento vekový rozdiel?

0vecka

inak podla mna nejaky este infantilny 29tnik moze byt v pohode blizsie 17 rocnej ako nejaky 60 tnik ktory uz chodi s palickou a ma drzat krok s 38 rocnou.... tusim som niekde aj pocul ze tak do 40tky maju zeny verchol co sa sexuality tyka... 60tnik uz potrebuje viagru

bagration

pomocnica
myslis si, ze ona s nim ostane do 35? :D jasne, ze vtedy by to nic neznamenalo, mozno ani vtedy, keby mala 20.. ale ona este (predpokladam) ani nema ukoncenu strednu, este stale (zrejme) musi posluchat aj rodicov, nema uplnu slobodu, aj ked si dnesne 16-17 rocne myslia o sebe, ze su majsterky sveta. Napisala to vacsina ludi, pisem to aj ja, ze ju to poce aj tak omrzi. Ale nikto neberie tvoj nazor. Aby sa neriadila tym, co ini pisu? Tak ked sem napisala o radu, tak asi ju zaujima nazor (a skusenosti) ludi, nie?

pomocnica

Teraz to znie tak ako veľmi veľký rozdiel, ale keď budeš mať ty takých 35 a on 47 takto nebude podľa mňa nič strašné. Keď si šťastná tak je do ideálne. Keď šťastná nebudeš tak to ideálne nebude. Ak teraz si tak držím vo vzťahu prsty. :)
PS: neriaď sa tým, čo tu píšu, ale ako to cítiš ty.

cicilka

podla mojho nazoru je to dost velky vekovy rozdiel a casom by to asi nebolo dobre. On by mal svoje maniere a ty si mlada a chcela by si viacej zit

0vecka

podla mna nie... nedavno tu bol clanok ktory nebol az taky bullshit kde sa hovorilo ze cim vecsi rozdiel tym vecsia sanca na rozvod akurat si uz nepametam ako to tam stupalo.. ale vygoogli si robili sa na to studie... kazdopadne 12 rokov je polgeneracie a ten rozdiel je tam citelny

Sima012

Ja si osobne neviem predstaviť, že by som v 17-tke mala partnera čo by mal 29 rokov. V tom veku som skôr hľadala chlapca do 20 r. Ja to veľmi ružovo nevidím. Iné by bolo kebyže máš po 20-tke, vtedy to je viac-menej v pohode. Záleží na vyspelosti osôb. Keď 29-ročný chlap má rozum pubertiaka, no tak si rozumieť môžu. Tiež, keď je to opačne. Ale uvidíš o pár rokov sa ti zmení pohľad na svet, získaš nové skúsenosti, budeš zrelšia, dospeješ a už budeš vedieť zhodnotiť či tento vzťah mal alebo nemal budúcnosť a vôbec zmysel.
Ja by som svojej 17-ročnej dcére rozhodne neodporúčala začať vzťah o 12 rokov starším chlapom. Pozerať sa do jej krásnych očí určite dlho nebude. Tak len aby neostala sklamaná. Dievčatá by si mali v takomto veku ešte užívať slobodu, voľnosť, prípadne prežiť prvé nevinné lásky. To je na tom to najkrajšie. No rozhodnutie je na tebe, ale ja byť tvojím rodičom, nedovolila by som to.