Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je v poriadku tento vekový rozdiel?

bagration

12-rocny vekovy rozdiel by bol v poriadku.. ak by to nebolo zrovna tak, ze dievca ma 17. Schvalne nepisem zena. Akoze o com by si sa s nim chcela rozpravat? O akych temach? Ak je zaostaly, tak snad by ste si nasli temy. Ale moze byt v poriadku muz, co by si zacal s neplnoletou? Darmo sa tu budu niektori kricat na vsetky strany, ze "zeny dospievaju skor".. 17-rocna je stale decko. Aj keby bola akokolvek vyzreta. A predpoklad, ze si si este trochu pridala a 17 len budes mat. Ja mam 31 a najvacsi vekovy rozdiel co som zazil vo vztahu bolo 7 rokov, ale ona mala uz 19 prec, ked sme sa dali dokopy a aj napriek tomu to moc nefungovalo.

adr1a.

Vizualne by mi to neprekazalo, vsak v tomto veku musis byt chutna pekna sexi, mnam lolitka naa)) ale skor by mi vadilo mat nervy na tie vystupy, nazory, ofuky, pubertu, zmeny a vykyvy nalad ai

29rokov

Sam mam 29, ale 17 rocnu partnerku su neviem predstavit nech sa snazim akokolvek. Bezny, dospely 29 rocny muz si zvycajne hlada seberovnejsiu partnerku. Ale tak to je jeho vec. Mozno mu to tak vyhovuje, hoci mne to pride dost zvlastne.

Prezývkunetreba

Nejde mi o to, že by mi záležalo na názoroch iných, ide mi o to, že ma zaujímajú na túto vec pohľady iných ľudí :) Ako som písala už v príspevku, môj vzťah nijako neovplyvní, či si niekto myslí, že to v poriadku nie je alebo tak ;) Snáď ma chápeš, ako to myslím.

ANGEL-DEMON

pokial sa musíš pýtať a staráš sa o to čo povedia iní, tak v poriadku nie je.... lebo nie si dosť zrelá na to aby si za seba rozhodovala sama a mala svoje nazory..

neviem111111

myslim si ze ten vekovy rozdiel je v pohode, ak su obaja dospeli ludia. ty si este pubertacka a skoro 30 rocny chlap, ktory si vyberie za partnerku pubisku, to nemoze mat v hlave v poriadku.

calai

osobne by mi to prekážalo :) on už má za sebou omnoho viac ako ty ... čiže za mňa áno, je to veľký rozdiel , ale nemusí to znamenať prekážku :)