recept na naozaj šťastné manželstvo :)

Príspevok v téme: recept na naozaj šťastné manželstvo :)
sann987

ahojte :) chcela som založiť túto tému aby som počula vaše rady skúsenosti a tipy na naozaj šťastné manželstvo. Vy ktorým vám to klape ako to robíte? Pretože ma naozaj strašne trápi že dnes sa každý druhý človek rozvádza každá druhá je slobodná matka.... ľudia myslia len na seba a pri prvej prekážke zahadzujú svoj vzťah/ manželstvo. Ako to robíte že vám to funguje? :) dakujem

sadira27

ahoj tak v prvom rade partneri musia byt na vztah vyzreti aby im to klapalo ja som stastne zadana mam 27 partner 30 ked som bola mladsia vztahy mi krachovali prave preto lebo to bolo vsetko este take detske da sa povedat . Ale co naozaj ocenujem na svojom chalanovi je to ze on je skratka uzasny dokazeme kazdy problem rozobrat o vsetko sa porozpravat proste citim ze je to spriaznena dusa pre mna. NIeje ako moji byvali priatelia ktory sa oduli ako decka nebavili sa somnou ked sa im nieco nepacilo on proste veci riesi tu a teraz... Dufam ze nam to takto krasne aj spolu ostane konecne sa citim ako pri normalnom chlapovi :)
Takze moje recepty zneju :
-láska (lebo bez nej to nejde)
-ochota urobit kompromis
-ak je nejaky problem hned ho riesit
-spolocne plany pre buducnost

Kýčera

Ovečka, neveríš, uveríš! Tak Ti prajem, aby Tvojej manželke nepretiekol raz pohár trpezlivosti a neotrieskala ho o Tvoju hlavu, Liebling! : D

0vecka

Kýčera boh neexistuje... netrpim touto psychickou poruchou... takze nemozem prosit bytost v ktorej existenciu neverim...