Rada ako schudnúť

Príspevok v téme: Rada ako schudnúť
Vikuš

Potrebujem radu ohľadom toho ako mám schudnúť , vážim 57 kg a mám 172 cm . Viete ja pijem len čistú vodu, minerálku a naozaj len príležitostne pijem nejakú kávu či alkohol , jem podľa mňa tiež dosť málo len jedno malé jedlo denne a snažím sa nejesť nič kalorické napr. : koláče , halušky , sladkosti ani čipsy
A podľa mňa, nato koľko jem vážim celkom dosť , mohli by ste mi dáko poradiť.
Za odpovede vopred ďakujem

pomocnica

Na svoju výšku už aj tak musíš byť veľmi chudá, takže radím ti NECHUDNI! tvoje telo už určite nemá ani živiny ktoré potrebuje, tak buď rada, že ešte nemáš žiadne problémy. Aká chudá až chceš byť? Aby si z kilometra človek všimol, že máš medzi nohami dieru jak Amerika? :/ Začni sa stravovať normálne a raz za čas ti kalórie(aj častejšie) neuškodia. Keď budeš jesť takto aj keby si ešte menej jedla, tak neschudneš, lebo predpokladám, že už nemáš z čoho. Veď to, že máš 172 cm, kosti vážia tiež niečo, kože tiaž aj voda v tele a svaly takisto a určite vieš, že svaly sú ťažšie ako tuk, takže sa zameraj skôr na to, aby si svoje telo poriadne živila a nie na to, aby si bola ľahká ako pierko... Inak koľko máš rokov?
PS: je dobré, že sa stravuješ zdravo, ale nepreháňaj to! :)