Detox podľa Mačingovej

Helus

Presne,ako pisala Darla,aj ja som sa super citila.A copoznam baby aj z roboty,co mali Macingovu,tak kazda jedna sa dobre citila.A Macingova aj pisala,ze cm idu dole,a kila moc nie,ze ludi aj o 2 konfekcne cisla isli dole.A to bol aj moj pripad.

Darla

Ahoj, ja mám teraz tretí týždeň a tiež moc nevidím výsledky..schudla som necelé kilo..ale zas cítim sa lepšie a veľa receptov mi chutí, takže skúsim ešte pokračovať v semafore :) a hlavne to nevzdávaj a nemysli stále na to, že či si schudla alebo nie, dôležité je, ako sa cítiš :) možno si sa mala odmerať pred detoxom a po detoxe či sa niečo zmenilo

Helus

Ja som celiaticka a Macingovu som mala aj ja,a vyhovovali mi jej jedla,podla krvnej skupiny.Mliecne mam tiez problem jest.Mne uz roky asi 12 vyhovuje doobeda jest len ovocie.Ale uz som aj zeleninovu polievku jedla.Kazdy si musi najst to,co mu vyhovuje.

celebrita facebooková

Ovocie zase nie je pre každého. Len tak zo srandy: jedla si už melón, ktorý sa volá piel de sapo? Ja som si ho raz kúpila, bol večer a že si ho uložím do chladničky a ráno zjem na raňajky. Ráno som sa zobudila, svieža a vyspatá a bolo mi dobre. Tešila som sa na dobrý melónik, ktorý som ešte nikdy v živote nejedla. S obrovskou chuťou som ho celý zožrala, v tom momente sa mi zatočila hlava, ako keby som bola ožratá a ledva som sa neistým krokom dotackala do postele: ani vstať, ani zaspať, ani umrieť... Horor! O nejaký čas prišla neznesiteľná bolesť hlavy, ktorá trvala asi 8 hodín. Potom som musela ísť vracať. Asi 4, či 5x. Po poslednom vracaní bolesť halvy zmizla. Španieli to svinstvo nezožerú, radšej ho vyvážajú. Zaujímavé, že iné melóny mi problém nerobia. Najlepšia z nich je pre mňa papáya, lebo to je tiež melón. No a nech by mi teraz nejaká veštica len tak od buka do buka bez fruktózového a sorbitového testu naordinovala očistnú kúru v podobe jedenia ovocia. Ja nemôžem sorbit a ten hnusný piel de sapo ho asi obsahuje. Alebo obsahuje iné svinstvo, z ktorého mi je na grc. Ale podľa príznakov, že čo mi bolo, usudzujem, že je v tom melóne sorbit.
...daj sa ty len pekne vyšetriť na ovocné cukry a až potom sa rozhodni, či budeš papkať ovocie. A ak áno, tak aké.

Helus

Ja odporucam po skonceni 28 dni jest doobeda len ovocie,vziadnom pripade neprejst na predosle stravovanie.Ako chlieb so salamou.A potom striedmo a castejsie jest behom dna,mensie porcie.