Ahojte,
veľmi rada by som pozvala Vaše názory, lebo už sa fakt neviem rozhodnúť, či som len ja taká nechápavá, alebo je problém s mojimi budúcimi svokrovcami.
Som zasnúbená necelý rok, ale zatiaľ každý žijeme doma u svojich rodičov, keďže spoločný byt plánujeme až po svadbe. Každé 2 týždne chodievame so snúbencom do zahraničia, kde sa kus aj odreagujeme, ale zároveň aj spravíme väčší nákup. Poväčšine minieme tak 250-300 eur na jednu rodinu. Mne nevadia tie peniaze, hoci niekedy je to už na nervy, ale vadí mi prístup budúcich svokrovcov. Keď im donesieme nákup, ani sa nepoďakujú, nič, svokra to už považuje za samozrejmosť a aj to, že okrem toho, čo bežne kupujeme, si napíše ešte lištu, ale na peniaze zabúda. Nad tým čo donesieme, potom veľakrát ohŕňa nosom, lebo jej nechutí a proste vždy nájde niečo do čoho sa zachytí. Už ma vytáča keď vidím, že všetko ovonia, olizuje akoby sme kupovali pokazené veci. Keď sa jej už všetko minie, tak potom sa vypytuje kedy už ideme, tak sa stalo, že sme boli na nákup aj pomimo. Ak si kúpim niečo na seba, tak potom ohŕňa nosom, že načo sú mi 3 šiat a ešte potom sukne a toľko tričiek a pod., vraj len trovím peniaze. Popritom sú to peniaze moje a priateľove, kedy koho.
Chodíme síce s ich autom, lebo nám to viac vyhovuje, ale stále doň doplna natankujeme, nie raz sme s ním boli v servise, lenže ona už očakáva, aby sme hradili všetky opravy a doslova nám to povie. Ak šoférujem ja, tak budúci svokor ho dvadsaťkrát obíde, či nie je na ňom škrabanec a tak. Ak k nim nejdem tak ma volajú, ak som tam a má blbú náladu, iba sa durdí, vkuse jej niečo je ak sa jej niečo nepodarí, hľadá vinníka, lebo ona je dokonalá.
Už to nezvládam a bojím sa, že jej odvrknem. Poradíte mi čo s ňou?
Ako zvládnuť budúcich svokrovcov?
ja by som ich autom nechodil...neviem o je to za auto ale opotrebenie vozidla moze byt kludne drahsie ako ten benzin ... proste chodte vlastnym a povedz jej na rovinu ze ocakavas ze to cvakne a daj jej ucet s podciarknutymi jej vecami a suctom kolk ma zaplatit ak to nezaplati tak nabuduce jej nedones nic
Moja zlatá, to je najmenej, že pre nich nakúpite a strpíš jej správanie, predsa je to tvoja budúca svokra. To, že máš kopec šiat, je z časti tvoja vec, ale zase nemusíš na ne toľko troviť, zato by si mohla kúpiť niečo múdrejšieho. Kúpte si auto vy, takto ho deriete vy, takže oprava a tankovanie musí byť vo vašej réžii. Napíše si pomimo lištu, je celkom normálne, toľko hádam môže od vás očakávať. Zobuď sa, ty užívaš ich auto, vozíš sa v ňom, kupuješ handry a ona nič????
A co s tym chces robit?)) Je aka je, su aki su. Co si ich rodic a chces ich teraz prevychovavat?) Ako pise princ. Jednym uchom dnu a druhym von.
Tie nakupy robite asi pre oboch rodicov, vasich aj jeho, ze?) Tak neries. Ze onuchava?)) Tak ja mam tiez uchylku vsetko ovoniavat privoniavat :D Tak kupte si auto vacsie vy ci co, alebo chodievajte vasim a je to vyriesene)) Tak ked ho pouzivate aj ho opotrebuvate. To je logicke. Tankovat je to najmenej. Jeho tatkovi sa nediv. Zeny ako soferky zvacsa nie su ziadna slava)
A po svadbe planujete predsa vlastny byt. Nebudes zit s jeho rodicmi, on s vasimi, tak pohoda klud tabacek))
Ak sa ti tam nepáči nechoď tam, ak ti je na príťaž nenos im nákup, ale nekritizuj ich. Nie si v pozícii, aby si im niečo povedala, sú to rodičia tvojho snúbenca a ak ti vyhovuje on, tak ti musia aj jeho rodičia. Inak, moji rodičia by od nás nikdy nezobrali ani cent a nieto, že by očakávali veľký nákup.
Nechapem takyto debilizmus ludi. Tak oni sa k tebe zle spravaju a kritizuju ta a ty okolo nich skaces a nosis im nakup? Nevies si otvorit hubu a povedat, co ti vadi? Co akoze pomoze, ked sa budes stazovat tu? Ale ok, tu vyplakavaj a im nic nepovedz, aby sa nahodou nurazili ;) a trp to dalej ;)