Ahojte, tak ma napadlo, poslali ste už priatelovi/priatelke nejaku drždivu resp. preverznu smsku? ako zareagoval/a? chapem, ze kazdý z nás je iný a takisto si kazdý z nás musí poznat partnera a vediet asi ako zareaguje, ale my sme spolu krátko a taku chut mam napisat mu nieco sproste aby sa navnadil a a by sa na mna tesil domov, ale zial sa obavam aby to nevyznelo nejak trápne,alebo smiesne :-D
draždivá sms
tu mas nejake napady. zmodifikuj, nech je to viac personalizovane, posli... bude sa rehotat este aj ked pride domov. a sex je co? zabava. :-)
davaj davaj andřeju, vybuchni mi na kozy, vygruzdaj še na mne, vyčerdželi še mi na chribet, na cale celo, ty brutaľu, aaach aaaach vejdži do mna, brutaľu, vycvengaj mne do begondy i vymrdaj do zasrania, šipko, šipko, vkladaj mi kutasa do dupi i mocno uderaj
:-)
Kuknite si link co som tu dala predtym niekedy!
To akoze vsetci reagujete na moj prvy prispevok? Lebo nechapem. Vzdy na zaciatku prispevku napiste aspon prezyvku, komu to pisete, dobre? :)
Tak mna ta tvoja sms nevzrusila ani len pod pazuchou))
A najskor toho svojho lepsie spoznaj. Ovela lepsie. Daj tomu cas. Nebud stihacka) neuhanaj ho. Pohoda klud a tak dalej)) Pohraj sa s tym. Nezne drazdivo zvodne nevinne a zaroven divoko, vasnivo stupnuj to a vybičuj az do...
Ja ti sem nedam, ako pisem ja taketo nieco))) ale ver, da sa to, ide to a ma to aj dost velky, moc velky efekt.....
No neponukaj sa tak, lacno....
Je to take prvoplanove, bez stipky fantazie zvodnosti gracie ai. Pohraj sa viac s tym, aj s nim)
Mozem ti poradit daj do google drazdiva sms a tam si kukni vhodnu
neviem ci by som bola schopna taku smsku poslat
Ja sa zas divim, ze nikto z vas sa ani nepozastavil nad tym, ze su spolu kratko, a ona uz chce sex. Pre vas je to uz normalne. Ok. Ktovie, co vyrastie z vasich deti.
akoze moment tu su dva rozlisne nicky ( prispevok zalozila smska) a komentar s akoze "drazdivou" spravou napisal niekto pod nickom sms
človek by od takejto sms čakal teda niečo iné si myslí