Ahojte, tak ma napadlo, poslali ste už priatelovi/priatelke nejaku drždivu resp. preverznu smsku? ako zareagoval/a? chapem, ze kazdý z nás je iný a takisto si kazdý z nás musí poznat partnera a vediet asi ako zareaguje, ale my sme spolu krátko a taku chut mam napisat mu nieco sproste aby sa navnadil a a by sa na mna tesil domov, ale zial sa obavam aby to nevyznelo nejak trápne,alebo smiesne :-D
draždivá sms
Ze drazdiva a perverzna sms :D ten tvoj text je poriadne trapny a formalny. Akurat sa na tom bude dobre rehotat aj so svojimi kolegami
teda nie som chlap ale takychto smsiek som byvalemu partnerovi naposielala hrbu...ale z tej tvojej mi vyplyva skor to, ze sa na neho tesis len preto, ze si nemala mat s kym sex. nie preto, ze ti chybal. velice zvlastne naformulovane a ani mi to nepripada drazdive. skor uz ako ovecka napisal, napis "tesim sa na teba, chcem to". to mi skor pripada drazdive. a neviem co znamena ze ste spolu kratko, ale po tyzdni by som asi taketo smsky neposielala :D
ved preto písem, ze sme spolu krátko :-D preto som si neni ista....ale je pravda, ze musim robit co citim :-)
Perverzná sms, som sa potešil, a nič z toho :P Nuž, ty svojho priateľa najlepšie poznáš a ty musíš tušiť, ako zareaguje. My o ňom nevieme absolútne nič.
Každopádne rob vždy to, čo cítiš. Chceš byť na neho dráždivá, tak buď. Prinajhoršom iba zistíš, že sa k sebe nehodíte. Takže ja by som mu ju určite poslal, a nie len to :P
no skor mi slo o nieco take viac "perverzne" ale ci mam pouzivat vulgarizmy to neviem, ja by som do toho sla...puritán nie je,ale strápnit sa tiez nechcem nakolko sme spolu krátko :-D :-D este ho uplne dobre nepoznam :-D
no neviem neni to moc dradzive... musis uz vediet co ho berie nabuduce by som tam take nieco spomenul... toto je take vseobecne v podstate si mohla napisat ze "chcem to"
podla mna v pohode ak to neni nejaky puritan... ja ked som nieco napisal alebo mne ked bola napisana tak som nereagoval az kym sme sa nestretli... takze aj ked nieco napises tak nemusi ti na to hned odpisat... :)
Sms znie takto;
ahoj miláčik, už sa na teba strašne teším. Dôvod je jednoduchý. Nemala som mať za ten čas čo si bo preč, s kým sex. Dúfam, že si na to pripravený, lebo ja áno. Ideme do toho hneď ako prídeš! Tvoja vášnivá láska