Velkechyby a zle rozhodnutia

Príspevok v téme: Velkechyby a zle rozhodnutia
Severka

Ahojte ludia

Neustale robim velmi velke chyby, zle sa rozhodujem vo vsetkom. Nikdy sa nepoucim s jednej chyby a urobim tu istu a este vacsia. No nerobim az take chyby, ze by niekto zomrel, to nie. Aj to je pri mne normalne.

Som strasne moc dlho nezamestnana a vzdy si vyberiem tu najnevhodnejsiu pracu a hlavne tam kde sa maka. Zoberiem to a potom lutujem a vypocujem si urazky a je mi to luto. Mam mizarnu pamat a nenozem sa na nic sustredit. Od malicka som nemala podporu a bola som sama. Teraz mam frajera ktory
vo mne veri. Ale co sa stane ak vo mne prestane verit? To uz nebudem mat nikoho. Len Boha :-( . Niekedy si uz aj ja namyslam, ze som leniva a nic nechcem robit. Ja som frustrovana. Niekedy si myslim na co som prisla na tento svet? Aby som prezivala toto co prezivam? Chcem byt optimisticka ale niekedy to nejde. SnIvaju sa mi krute sny o krvavych nehumannych popravach ludi, moje prenasledovanie a zajatie a vyhrazanie sa. Je tam same zabijanie a vela krvi. Neviem co mam robit. Toto sa mi snivalo aj v detstve. Nikdy som nevedela, ze mam taky osud a neviem co ma caka. Necham to do Bozich ruk. Niekedy mi je vžrýsetko jedno. Moj zrak sa kazdym rokom zhorsuje tim, ze mam tensie rohovky, stitna zlaza subklinicka hypotyreoza a teraz aj histamin a nizke je enzym DAO.

Chcela by som riesenie

Dakujemu

Defcon

Ja myslim, ze za vsetko mozu jastery, ktore ovladaju celu zem a vsetky organizmy. Koniec koncov, vsetci vidime takzvane chemtrails, ale to su len stopy po nadzvukovych jasteroch.

Kocur2

A ostatni prosim vas uvedomte si ze to tu chodia citat celkom naivni chudaci. Tak tu nepiste hovadiny o minulych zivotoch a parazitoch v mozgu. Nezijeme v dazdovom pralese. Sa spamatajte uz z toho soku a prestante citat zemavek. Uz ste totalne zmagoreni z toho internetu. Treba sa zamysliet kym volaco vypustite do sveta, lebo tym mozete napachat nezvratne skody. Niekedy uvazujem, ci by nebolo vhodne internet zakazat vsetkym ludom s IQ pod 90... lebo ked to takto pojde dalej tak uplne vsedci totalne osprostieme.

Kocur2

Vam tu dobre sibe s timi parazitmi. Pasovmnica sa nemoze dostat do mozgu. A ty dievca chod na psychiatriu. Nech ti daju xanax a uvidis ako sa ti do par tyzdnov ulavi. Je mozne ze to svinstvo uz budes musiet zrat do smrti ale tak lepdie ako mat taketo stavy.

_meno

ahojte Severka

v podstate tak narychlo: tie sny ktore mate uz od detstva ... to je karma ... priniesli ste si to, z predchadzajuceho tela, alebo z ranneho detstva.
(nepisete o tom ze si to uvedomujete ... cize este ste to neprijali .... preto sa to opakuje .. pretoze ste sa nerozhodli byt viac dobra)

jaaaj teraz ma to napadlo .. mozte si to vyskusat, ale odporucam postupne .... [ z mojej skusenosti je to najtazsia vec v zivote]... - zacnite tvorit vztah s Bohom..

on Vam v ramci dna, zacne davat ulohy, budete oslovovana nieco vytvarat .... napríklad Vas oslovi niekto aby ste mu dali peniaze ... alebo Vas oslovi niekto ze chce s niecim pomoct .. alebo Vas oslovi znamy ze podte do prace atd ..... je to nieco, voci comu mate odpor.

vzdy to spoznate podla toho odporu ..... medzi Bohom a JA je odpor .... preto je to najtazsia vec v zivote .... lebo ovela lahsie je rozmyslat nad tym, ako nieco ziskam .... ako robit nieco, hocico .. ovela lahsie je 30 dni dumat ako vyhram loto ... ako 2 dni lopatovat na stavbe...... ovela lahsie je tarat sprosti v televizii 2 hodiny ... ako ist 10 minut bielit zemiaky..... ovela lahsie je citat knihy ako byt uspesny ... ako ist do prace.

dobre robite co robite .... [to spoznate podla toho ze sa hnevate a nechce sa Vam] ..... treba len vytrvat :) robte tu pracu co mate ... robte ju lepsie ako treba ! potom dostanete tazsiu ulohu, co sa vrati vo vacsom zisku.

vela odhodlania prajem

exwhyz

Na pamäť netreba žiadne doplnky, ak sa človek normálne stravuje. Treba len zmeniť prístup k vlastnej pamäti z násilného k nenásilnému. Treba sa vzdelávať, ale menej tlačiť na pílu, ak je človek starší.
Nič nie je trvalé, trvalá je iba zmena.

celebrita facebooková

Podľa mňa neexistuje múdry človek a hlúpy človek, existuje len zdravý človek a chorý človek. Neexistuje človek s mizernou pamäťou a človek s vynikajúcou pamäťou. Existuje len zdravý človek a chorý človek. Ja napríklad akonáhle spoznám niekoho, kto má naozaj slabšiu pamäť, tak ma hneď napadne, že by mohol byť chorý, že by mohol mať nejaký zdravotný problém, ktorý zabraňuje tomu, aby jeho pamäť fungovala dobre. Ak je to napríklad na pracovisku, tak sa mu snažím pomôcť a ľutovala by som ho, keby ho vyhodili. Sama som mala v detstve vynikajúcu pamäť, ale blížiac sa k 30tke už mizernú, veľmi slabú a brutálne sa to zhoršilo v plesnivom byte s azbestovou strechou a podlahou, nenormálne stará budova. Ten byt by vedel rozprávať aj o prvej svetovej a o tom, ako prežil bombardovanie. Neznesiteľné alergické nádchy opakujúce sa každý mesiac najmenej 2x, to tam bola normálka, hoci predtým som to nikdy nemala a v čase, keď som tam bývala, moja pamäť odišla do prdele a myslela som si, že sa už nikdy nevráti, chcela som sa ísť dať vyšetriť na alzheimera. Cítila som sa byť nielen alergická, ale aj otrávená z toho vzduchu. No po odchode z toho bytu sa mi zdravie zlepšilo a taká tá hnusná alergická nádcha neprišla už nikdy viac. Pamäť sa tiež o dosť zlepšila, ale nie je to to, čo to bývalo v detstve a asi už ani nebude. Pažravosť najvyššieho stupňa ma donútila uvažovať o prítomnosti parazitov v mojom tele a pred 2 týždňami som vypudila pásomnicu. Neviem však, či bola jediná. Kupujem si papáyu a jem ju aj so zrnkami. Odvtedy po každom zjedení papáye vylúčim zo seba so stolicou tisícky a tisícky mŕtvych asi 1 cm krátkych červov. Asi sú to mrle. Nenormálne premnožené, total humus. Takto však dokážem dostať zo seba von iba tie červy, ktoré sú v tráviacom systéme. Nie tie, ktoré sú rozlezené inde po tele, takže to bude beh na dlhú trať. Neskôr sa chystám kvôli tomu navštíviť aj lekára, ale teraz sa to nedá, lebo je najviac roboty. Akonáhle príde pokojnejšie obdobie, obdobie dovleniek a bude viac voľna, určite sa dám poriadne vyšetriť a zanesiem aj stolicu do labáku. Kým k tomu dôjde, zostávam v úzkom kontakte s papáyou :) Nie raz som už uchmatla z regála posledný kus :) Aj larvy pásomnice sa môžu dostať do mozgu a tam robiť šarapatu... ale hovorím, treba mi poriadne vyšetrenia a určite aj tebe :) Na zlepšenie pamäte si pomáham aj ginkom. Zatiaľ sa skús pomodliť, aby si sa dostala k dobrým lekárom, ktorí ti pomôžu a odhalia skutočnú príčinu problémov s pamäťou. Zatvor oči a predstav si, že si navštívila nejakého lekára a on ti urobil presne tie vyšetrenia, ktoré si potrebovala a zistil presne tie choroby, ktoré si mala a vyriešil problémy. Je to reálne, len treba tomu veriť a intenzívne myslieť na to, aby sa to podarilo. A podarí sa :)

lucka35

severka co ti nato napisat..moj zivot je jedna katastrofa ...vzdy su na tom ludia co ziju horsie ako ty ...mas pracu frajera tak o to svojej bojuj zivot je boj hlavne sa nevzdavaj... ja otca uz nemam moja mama ma vaznu diagnozu a minuly roik ma opustil partner s ktorym mam syna... na uplne vsetko som sama... a ver ze mi neni lahko ...ale proste dokial mozem bojujem...sprav to aj ty a nehovor hned ze sa vsetko pokazi lebo tym si to len privolavas..viem ze nema stastne obdobie ale to je len momentalny stav... vsetko moze byt vzdy lepsie tak hlavu hore .:)